Cautare

552 de rezultate pentru "szakacs mihail" (3.76 secunde)
FARCAS) La inceputul anului 2013, ufologul polonez Piotr Cielebias, a luat un interviu ufologului rus din generatia de mijloc, Mihail Borisovici Gershtein (foto). ... Mihail Gershtein a raspuns ca nu crede asta.
Asa se face ca duminica a participat la lansarea candidatilor PD-L la primaria Mihail Kogalniceanu, acolo unde a fost aruncata in lupta o femeie, Anca Belu, respectiv Lumina, unde democratii il au candidat pe Gheorghe Besliu.
La 5 ani de la moartea lui Alexandru Ioan Grosu, la Galeria Elite Prof Art Gallery a avut loc vernisajul unei noi expozitii de sculptura si pictura, in memoriam Alexandru Ioan Grosu, invitat Mihail Gavril.
Fostul presedinte sovietic Mihail Gorbaciov a ajuns, miercuri, la Bucuresti, avand programate intalniri cu actuali si fosti demnitari, precum si participarea la lansarea publicatiei Puterea.
Astfel, anul acesta line-up-ul BURGERFEST se mandreste cu E.M.I.L., ROA, MIHAIL, MOON MUSEUM si SUIE PAPARUDE. ... ROA MIHAIL 13 mai: ... https://www.facebook.com/roamusic MIHAIL Muzician versatil si pasionat de arta, MIHAIL nu mai are nevoie de nicio prezentare.
Directorul adjunct al agentiei de presa ITAR TASS, jurnalistul Mihail Gusman, l-a ironizat pe presedintele Traian Basescu, intr-o emisiune la Radio Ecoul Moscovei, facand referire la oraselul natal al acestuia din Dobrogea, la vinul Murfatlar, la mentalitatea sa de vaporean, la campania impotriva cainilor fara stapan, a demolarii chioscurilor, dar si la privirea presedintelui.
Targ de Sfintii Mihail si Gavril la Muzeul National al Taranului Roman, in WEEKEND.
Alaturi de acestia, si-au mai depus dosarul consilierii judeteni Benedek Imre si Eros Csaba (ultimul fiind si presedinte al Oficiului Judetean de Posta), presedintele UDMR Targu Mures, David Csaba (care este si consilier local municipal - n.r.), fostul presedinte executiv al UDMR Mures, Brassai Zsombor, omul de afaceri Szakacs Janos si Szasz Izolda, consilier local in Sighisoara.
Deputatul Mihail Boldea explica de ce a a demisionat din PDL Deputatul democrat-liberal de Galati, Mihail Boldea, a confirmat luni ca a demisionat din PDL invocand neintelegerile din cadrul organizatiei locale, "acolo unde partidul democrat-liberal s-a transformat intr-un partid de surdo-muti".
Pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din judetul Constanta a aterizat ieri prima aeronava de pasageri Boeing 737-800, apartinand companiei irlandeze low cost Ryanair care va inaugura in ziua de 18 aprilie a.c.
Sotii Roxana si Mihail Focsa de la firma SC Focsa Son participa la targul de Craciun de la Sala Dalles cu ceva surprinzator: ... Acestea sunt create de Mihail Focsa. ... Sotul ei, Mihail, lucreaza in telecomunicatii si a avut aceasta idee de a crea veiozele in urma cu doua luni.
Ca si in anii trecuti Horia Mihail insotit de un pian de concert adevarat va poposi in foisorul din parcul Herastrau pe 16 mai de la ora 17:00 si pe 17 mai de la ora 16:00, unde vor avea loc doua recitaluri in aer liber realizate cu sprijinul ARCUB.
Astazi e ziua onomastica a celor care poarta numele Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil. Ortodocsii si greco-catolici ii praznuiesc astazi pe Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil, considerati, in traditia crestina, conducatorii cetelor de ingeri si calauze ale sufletelor in drumul spre Rai.
Intr-o alta relatare despre bani pierduti si gasiti, doi vindecatori numiti Rachelle si Mary Lynn i-au cerut Arhanghelului Mihail sa aiba grija de portmoneul lor pierdut:
Ministrul Educatiei, Mihail Hardau, este acuzat de rectorul Universitatii Tehnice Gheorghe Asachi din Iasi ca a colaborat cu Securitatea.
Social-democratii au solicitat ieri CNSAS sa verifice "de urgenta" dosarul ministrului Educatiei, democratul Mihail Hardau.
Ministrul liberal al Educatiei, Mihail Hardau, a scapat de sanctiunea Senatului pe fondul unor dezbateri care au debutat cu un cvorum la limita, iar in cadrul acestora, chiar semnatarii motiunii i-au gasit ministrului circumstante atenuante.
Judecatoria Calafat a mai judecat o data si a stabilit ca Asociatia Înfratirea sa plateasca arendatorului 2.100 de lei, sentinta care, de aceasta data, nu i-a convenit lui Stefan Mihail.
Fostul presedinte al URSS Mihail Gorbaciov, care vine pe 14 aprilie la Bucuresti, va avea o intalnire privata cu 22 de persoane, printre care fostii presedinti ai Romaniei Ion Iliescu si Emil Constantinescu, ministri, ambasadori si reprezentanti ai marilor companii.
Mihail Seitan, Sebastian Vladescu, Adriean Videanu, Mihail Dumitru si Gabriel Sandu sunt cei vizati de criticile colegilor.
google-analytics.com