Cautare

552 de rezultate pentru "szakacs mihail" (3.68 secunde)
Deputatul PDL Mihail Boldea propune limitarea accesului la dosare penale prin modificarea Codului penal Deputatul PDL Mihail Boldea a anuntat, luni, depunerea la Parlament a unei propuneri legislative care vizeaza modificarea si completarea Codului penal in sensul limitarii accesului la informatiile cuprinse in dosarele aflate in stadiul de cercetare penala sau pe rolul instantelor de judecata.
Camera Deputatilor a aprobat, prin vot secret, cererea de perchezitie domiciliara, retinere si arestare a deputatului Mihail Boldea. ... Deputatul Mihail Boldea este cercetat de catre DIICOT in urma unei anchete asupra unui grup infractional care a comis un prejudiciu de 1 milion de euro.
una in orasul Navodari, o a doua in Nicolae Balcescu si o a treia in Mihail Kogalniceanu. ... Vom reveni insa, in numerele viitoare, cu mai multe detalii despre microrafinaria de la Navodari, continuam insa prezentarea succinta a celorlalte doua unitati din Nicolae Balcescu si Mihail Kogalniceanu.
Nemuritor in intelesul permis al cuvantului este numai Eminescu (Constantin Radulescu-Motru, Cultura romana si Mihail Eminescu, articol publicat cu prilejul comemorarii poetului national:
Fostul secretar adjunct PNL, Mihail Balasescu, a fost gasit mort in casa tatalui sotiei lui, in judetul Ilfov, vineri (4 septembrie). ... Fostul socru ar fi lasat o scrisoare unei rude in care anunța ca il va omori pe Mihail Balasescu, ca dupa aceea sa dispara fara urma.
Senatorul PNL de Mures Stefan Mihail Antonie si-a dat demisia din partid, acuzand faptul ca organizatia liberala s-a transformat intr-un SRL. ... Senatorul PNL de Mures Stefan Mihail Antonie a anuntat ieri ca si-a dat demisia din partid.
Mihail Strilbitchi din Moldova isi va muta tipografia la Dubasari apoi la Movilau.
In seara zilei de 3 ianuarie 1859, membrii partidei nationale s-au strans la Iasi in cabinetul de istorie naturala, in sala Elefantului, unde era expus un exemplar cumparat cu mai multi ani in urma de domnitorul Mihail Sturdza.
Presedintele PD, primarul din Cluj, Emil Boc, le-a cerut premierului Calin Popescu Tariceanu si ministrului Educatiei si Cercetarii, Mihail Hardau, sa nu se mai certe in public. ... Emil Boc a afirmat ca Mihail Hardau are sustinerea conducerii Partidului Democrat.
Sunt promisiunile pe care ministrul educatiei, Mihail Hardau, le-a facut in localitatile doljene Rast, Negoi, Plosca, Macesu de Jos si Carna.
"M-am gandit la Mihail Neagoe (consilier municipal, fost decan al Baroului Dolj - n.r.) sa ne sustina.
In Mihail Kogalniceanu a izbucnit un adevarat scandal intre primarul PSD Valer Iosif Muresan si consilierul local Gheorghe Coconcea, care este si presedintele organizatiei PNL din localitate.
Purtatorii de cuvint ai PSD si PD, George Cubasa si Mihail Boldea, s-au lansat ieri intr-o serie de afirmatii pe marginea cazului primarului Dumitru Nicolae, cercetat pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanei, in dosarul Motorok.
Directorul de campanie electorala, Eduard Vasilache, si purtatorul de cuvint al PD, Mihail Boldea, au povestit ieri modul in care PSD si PC ii terorizeaza pe cei care sustin campania pedistilor. ... Se folosesc vechile metode staliniste”, a declarat Mihail Boldea.
Motiunea simpla intitulata "Falimentul invatamantului si cercetarii romanesti" il acuza pe actualul ministru al Educatiei, democratul Mihail Hardau, ca a "ajuns accidental" in fruntea ministerului si "a devenit rapid groparul invatamantului romanesc".
Membrii organizatiei locale a PD-L din comuna Mihail Kogalniceanu, formata din aproximativ 700 de membri, au trecut la PSD, a anuntat ieri prim-vicepresedintele PSD Constanta, Nicusor Constantinescu.
Sefia Aeroportului Mihail Kogalniceanu urmeaza sa fie preluata potrivit surselor noastre de pilotul Cristian Pavalasc o adevarata "figura" in bransa in conditiile in care a scapat cu viata din doua incidente cu MIG-uri.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca parlamentarii social-democrati vor introduce doua motiuni simple impotriva ministrului Apararii, Gabriel Oprea, dar si a ministrului Agriculturii, Mihail Dumitru. ... Totodata, Ponta a precizat ca va fi introdusa o motiune la Camera Deputatilor, impotriva ministrului Agriculturii, Mihail Dumitru.
Fostul presedinte Ion Iliescu a fost invitat la un dineu cu premierul Bulgariei, Boiko Borisov, cu ocazia unui forum ce va avea loc la 7 octombrie la Sofia, printre oaspeti figurand nume celebre ale elitei politice mondiale, inclusiv fostul lider sovietic Mihail Gorbaciov, scrie Standart.
(STANCIU DORU MIHAIL : ... pen inceteaza procesul penal pornit la plangerea prealabila a partii vatamate Stan Marilena, cu domiciliul in Bucurest (adica impacarea partilor) 10291/4/2005, Plangere penala directa - simpla (STANCIU DORU MIHAIL :
google-analytics.com