Cautare

4451 de rezultate pentru "ion valcu" (2.62 secunde)
Silviu Prigoana (initiatorul proiectului de lege), Valeriu Tabara, Catalin Croitoru, Brandusa Novac, Marius Spanu, Constantin Dascalu, Mircia Giurgiu, Gheorghe Sorin Buta, Corneliu Olar, Lese Doru Brasoan, Zamfirescu Sorin stefan, Adrian Popescu, Samoil Valcu Fara grup:
Val Valcu publica pe DeCeNews articolul: Ceausescu: Boc, Voinescu si Turcan fac reclama USL fara sa stie Alchimistii propagandei portocalii au tras un sut in bara.
Val Valcu) Jeremy Clarkson a fost huiduit de public in Marea Britanie. Boc și Basescu au incasat-o, la noi.
Val Valcu) Basescu are alternativa plecarii de bunavoie, pe vapor, asa cum a promis in primul mandat. Am incercat sa va reformez, n-ati vrut, o sa ma regretati.
Val Valcu) Sarcoziule! Mercaloaico! Haideti in Piata, ca nu-i niciun pericol. A vorbit Vichi (Niuland) cu Igas sa nu mai dea cu gaze.
Val Valcu) Dupa ce Basescu a taiat salariile si pensiile cu manuta lui Boc, premierului i s-a pus o intrebare:
Val Valcu) La sfarsitul lui 1999, cand Isarescu devenea premier, Ungureanu isi exersa deja abilitatile de engleza, franceza, germana si maghiara la Ministerul de Externe, unde era secretar de stat din 1998.
Val Valcu) Traian Basescu a dat startul campaniei electorale, prin discursul sau din Parlament, sustin analistii politici. Practic, el ar fi optat pentru varianta Ungureanu, adica pentru cresterea salariilor bugetarilor si/sau o relaxare fiscala, dupa disputele dintre premier si liderii PDL pe aceasta tema.
Val Valcu) S-a spus despre Dan Diaconescu ca este inventia lui Traian Basescu. Ca a fost aruncat in lupta pentru a lua din voturile USL, astfel incat Opozitia sa nu faca 50 la suta plus unu.
Val Valcu) O strategie riscanta, dar eficienta, pentru un lider care vrea sa pastreze Puterea este inventarea propriei Opozitii. Putin si regimul sau, de exemplu, au inventat contracandidati de carton, in vreme ce adevaratii opozanti au fost impiedicati sa participe la alegeri.
Val Valcu) Daca mai era nevoie de un argument pentru desfiintarea CNA, l-au oferit colegii doamnei Narcisa Iorga, cu prilejul campaniei pentru alegerile locale.
Val Valcu) Nu cred ca oamenii din Cluj sunt batuti in cap, chiar daca astazi s-ar putea sa aleaga un primar cazut in cap de pe scara.
DeCeNews: Basescu și PDL au ajuns la mana lui Lazaroiu Criza din conducerea PDL nu poate fi disociata de miscarea prin care fostul ministrul Sebastian Lazaroiu a fost readus la Cotroceni.
DeCeNews: Greata de Placinta sau greata de PNL ? Nu sunt esantion reprezentativ, nu sunt membru PNL. Nu stiu daca mai e cineva in situatia mea si nici nu ma intereseaza, dar cunosc cu certitudine faptul ca Sorina Placinta imi face greata.
Val Valcu) Mie mi s-a parut ca Patriciu a jucat la doua capete, in 2009. Adica a mers si cu Basescu si cu Geoana.
Val Valcu) Unii comentatori spuneau ca Traian Basescu forteaza suspendarea, pentru a fi demis și a candida in fruntea PDL la generale.
Val Valcu) Ungureanu, Traian Razvan Ungureanu, a avertizat masele ca democratia e pusa in pericol de... Parlament. Presa portocalie si apropiatii lui Traian Basescu vorbesc despre un puci parlamentar.
Val Valcu) In urmatoarele ore, se va vedea daca institutiile care il apara pe Traian Basescu sunt mai puternice sau mai slabe decat presiunea votului popular.
Val Valcu) A castigat la Primaria Capitalei turnandu-l pe candidatul de pe locul doi, Catalin Chirita, de la PNTCD. Cu care era aliat la guvernare.
Val Valcu) E greu sa intorci opinia publica, cand exista, consolidata de peste un an de zile, o polarizare 65/25 a votului.
google-analytics.com