Cautare

1725 de rezultate pentru "grigore jean cartier militari" (5.70 secunde)
3.000 de militari, avioane F-16, irlandezi cu kilturi si cimpoaie (Autoare:
Poetul Grigore Vieru s-a preschimbat in iarbaL-am cunoscut pe poetul Grigore Vieru in 1991. ... Premiul Mare pentru Literatura al Fundatiei Crescent, Bucuresti i-a revenit poetului Grigore Vieru.
Actorul francez Jean-Paul Belmondo s-a nascut la 9 aprilie 1933, la Neuilly-sur-Seine, departamentul de Hauts-de-Seine, Paris, si a crescut intr-o familie de artisti. ... Univers Enciclopedic, 1997) il descrie pe Jean-Paul Belmondo ca pe un antierou lansat la sfarsitul anilor '50:
Militari turci au ocupat vineri seara zone strategice din Ankara si Istanbul, inclusiv aeroportul Ataturk, podurile din Istanbul si parlamentul din Ankara si au anuntat ca au preluat puterea in tara.
Alexandriei), Vitan Residence 2 (central - apropiere metrou Mihai Bravu), Metropolitan Residence (zona de sud - metrou Dimitrie Leonida), Edenia Titan (zona Titan - parc Titan), Evocasa Optima (Titan - metrou 1 Decembrie), Evocasa Armonia (zona Titan - metrou Titan), Evocasa Selecta (Dimitrov - bd-ul Ferdinand), New City Residence Delea Noua (zona Centrala - Delea Noua), New City Residence Fundeni (zona Colentina - Fundeni), New City Residence Mosilor (zona Mosilor - Eminescu), Militari Residence (zona de Vest - Militari), Avangarde Rezidential (zona Drumul Taberei - Prelungirea Ghencea), Avangarde Home (zona Militari Rosu), Avangarde Grande Village (zona Militari - Rosu, Strada Vasile Sebe 119A), Avangarde City (Militari - Rosu), Casa mea din Militari (zona Militari-Chiajna), Apartamentul Meu din Militari (zona Militari - Chiajna), Ilioara Residence (zona metrou Nicolae Grigorescu), Mall Vitan Residence (zona Vitan - mall Vitan), Codrii Neamtului Residence (zona Titan - Codrii Neamtului), Casa Mea din Tunari ( zona Nord - Pipera Tunari), RIN Grand Residence (Sos Vitan-Barzesti), Confort City (Splaiul Unirii), Hystria Residence (Corbeanca), Lux Garden Residence (zona Sud - Popesti - Leordeni), Prioritar Village (cartier de vile in zona de Sud - metrou Dimitrie Leonida), New House Residence (cartier vile - zona Popesti Leordeni), Sud Park Brancoveanu (Zona de Sud - metrou Brancoveanu), Dream Residence (Rahova), si o serie de ansambluri rezidentiale din zona de Sud a capitalei:
Jean Paler este unul dintre cei mai indragiti comedianti romani, dar viata lui e departe de a fi la fel de vesela ca pe scena. Jean Paler are in continuare mari probleme de sanatate, după
Desi unele produse sunt mai ieftine în magazinele de cartier, cumparatorii nu se înghesuie.Comertul de la coltul strazii nu mai este o afacere înfloritoare, cum era în urma cu patru-cinci ani. ... Magazinele de cartier au ajuns sa vânda la limita supravietuirii.
SCRIITORUL JEAN BART CAPITAN DE PORT LA CALARASI. ... Putini dintre calarasenii de azi cunosc faptul ca scriitorul JEAN BART (pseudonim literar imprumutat de la un celebru corsar francez) a indeplinit, timp de 2 ani functia de capitan al Portului Calarasi.
Astfel, ar urma sa fie desfiintate liniile de tramvai 8 (Depoul Militari - Zetarilor), 34 (Banu Manta - Cimitirul Serban Voda), 35 (Depoul Militari - Gara Basarab), 42 (Piata Presei Libere - Gara de Nord) si 56 (Piata Sfanta Vineri - Republica).Primaria Municipiului Bucuresti, prin Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti - Ilfov (ADTPBI), anunta intentia de a reorganiza reteaua de tramvaie din Capitala, anunta STB.Modificarile vizeaza cresterea eficientei liniilor de tramvai si a interesului populatiei pentru acest mijloc de transport nepoluant.
Daca nu iesea Iliescu la televizor, poate depuneati o floare pe mormantul meu Mircea Dinescu a fost audiat joi ca martor in dosarul Revolutiei si le-a vorbit procurorilor militari despre evenimentele de dupa 22 decembrie 1989.
Dam pe caiet o sticla de ulei, de apa, o paine sau un pachet de tigari pentru ca suntem vecini de cartier si toata ziua ne vedem. ... Marketul de cartier "bate" chioscul de langa bloc Si daca nu se duc craiovenii la supermarket, vine marketul la ei.
In vestul orasului, mai exact in sud-vest, se afla cel mai mare cartier din Galati, in care oamenii incep sa nu se mai simta in siguranta.
Jean Valvis dupa decizia in prima instanta impotriva formei sticlei sale de apa minerala:
Ioan Grigore Prodan (foto) este o figura bufa pe scena ONG-urilor din Romania. ... Lor li s-a alaturat, de curand, chiar comisarul general Ioan Grigore Prodan, anchetat de DNA dupa ce a cerut o mega spaga de 85.
Iese Grigore, intra Roman. ... 62 Rapidul incearca o actiune ofensiva, dar Grigore faulteaza in atac. ... Vasluienii au profitat de inferioritatea numerica a Rapidului, Grigore primind ingrijiri medicale pe marginea terenului in momentul golului. ... 5 Autorul golului, Nicolae Grigore, este prabusit pe teren.
Marin Sorescu, Grigore Vieru, Mircea Santimbreanu, Eugen Simion. ... presedintele Academiei Romane - criticul literar Eugen Simion, sscriitorul si povestitorul Mircea Santimbreanu si marele poet basarabean Grigore Vieru.
Sambata, 24 mai 2014, Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" implineste 106 ani de la deschiderea sa in sediul actual.
Cu prilejul implinirii unui secol si jumatate de la nasterea lui Grigore Antipa, Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa anunta lansarea unui logo aniversar, care va insoti pe parcursul anului 2017 toate activitatile patronate de institutie, in semn de omagiu adus fondatorului sau.
Miercuri, 1 noiembrie 2017, Muzeul Judetean Botosani in colaborare cu Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita la vernisajul expozitiei temporare Grigore Antipa - 150, care va avea loc in Sala Mare a Muzeului de Istorie din Botosani, la ora 13.00.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, in colaborare cu Complexul Muzeal Judetean Neamt - Muzeul de Stiintele Naturii Roman, va invita sa vizitati expozitia temporara Grigore Antipa - 150, care va fi gazduita in perioada 8 martie - 15 iunie 2018 la sediul din Sos Stefan cel Mare nr.
google-analytics.com