Cautare

382 de rezultate pentru "disparitia" (2.68 secunde)
disparitia temporara a unor obiecte si reaparitia lor in acelasi loc. ... De exemplu, dupa disparitia unui obiect dat de pe masa - constatare facuta prin simtul vazului -, daca se scaneaza suplimentar cu palma tablia mesei, nu se mai gaseste obiectul respectiv.
La 24 ore il schimbi cu un bulb nou, pana la disparitia completa a bataturii.Este bine ca pielea din jurul bataturii sa o protejezi cu o crema grasa. ... Tine leucoplastul sau pansamentul cu frunze 12 ore sau eventual peste noapte, timp de cateva zile, pana la disparitia bataturii.
Michel Serres ne invita sa relativizam criza financiara care a zguduit capitalismul, punand-o in balanta cu celelalte "cutremure" de amploare de care nu mai tinem cont, cum ar fi educatia, cresterea gigantesca a economiilor, de tipul celei care a dus la disparitia dinozaurilor.
"Noua comisie descopera disparitia din arhiva a Planului de paza si aparare al penitenciarului, clasificat 'Secret de stat'.
Partidul Romania Mare (PRM) deplange disparitia prematura a Partidului National Taranesc Crestin Democrat (PNTCD) de pe scena politica romaneasca, subliniind ca orientarea politica infiintata si consacrata de Iuliu Maniu, Ion Mihalache si Corneliu Coposu era indreptatita la un destin mai bun pe esichierul politic autohton.
"Regret disparitia PD", Claudiu Pop, PSD. ... Pe de alta parte, deputatul PSD Claudiu Pop si-a exprimat regretul pentru disparitia de pe scena politica a Partidului Democrat. "Realmente sunt intristat de disparitia celui mai redutabil adversar al nostru.
Disparitia unor asfel de oameni si perioada de vid de putere creat vor aduce mari probleme, peste care sper ca poporul polonez va trece. ... Disparitia unui presedinte al unui stat UE, al unui stat NATO reprezinta o lovitura extrema, si pentru care nimeni nu poate fi vreodata pregatit."
In 30 ianuarie, Cristian Cioaca a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului instantei supreme pentru omor calificat si profanare de morminte, dupa mai bine de cinci ani de la disparitia sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu.
URGO SPOT reprezinta o solutie inovativa care accelereaza disparitia cosurilor, un produs cu utilizare facila ce nu afecteaza ritualul machiajului de zi cu zi. ... Acidul salicilic si uleiul esential din arborele de ceai purifica si accelereaza disparitia cosului.
Considerat unul dintre cele mai longevive mistere ale lumii moderne, disparitia diferitelor nave, sau avioane, in notoriul Triunghi al Bermudelor a fost (inca odata) rezolvata.
O a doua chestiune, inmarmuritoare, este explicatia ministrului, trasata probabil tot de "baieti", referitoare la disparitia regimului de microintreprindere incepand cu 1 ianuarie 2007. ... nimeni de la Uniunea Europeana nu cere disparitia acestui regim stimulator.
Este evident ca diversiunea terorista urmarea sa impiedice construirea noii structuri de putere si ca ea a incetat odata cu disparitia dictatorului, in urma executarii sentintei de la Targoviste.
"Disparitia PSD-ului este un lucru periculos pentru tara", a declarat Ion Iliescu la Antena 3. "PSD-ul este principalul partid al Opozitiei", iar "disparitia lui ar crea un gol, care se va umple cu extremism si demagogie periculoasa", a adaugat acesta, facand evident referire la PRM.
disparitia mamei sale, Francoise, in 1963, si evenimentele din mai '68. ... Dupa disparitia tatalui, in 1941, ii facea mamei vizite scurte, politicoase si distante, fara a primi prea multe felicitari pentru Premiul Goncourt, asa cum nu primise nici pentru titularizare.
In ciuda asigurarilor date in anii anteriori de guvernanti postdecembristi (PNTCD, PNL si PDL) in special Guvernele Radu Vasile, Boc si Ungureanu, rezultatele asa-ziselor actiuni de restructurare a sectorului huila, derulate in aceasta perioada (1989-2012), nu au avut ca efect insanatosirea domeniului, a climatului socio-economic ci din contra au generat o serie de noi probleme in toate localitatile din Valea Jiului, conducand in final la reducerea dramatica a economiei zonale, disparitia si/sau restrangerea activitatii intreprinderilor mari (ce deserveau sistemul), escaladarea somajului si amplificarea problemelor sociale, cresterea saraciei, amplificarea problemelor de mediu si disparitia unor meserii sau deprofesionalizarea celor ramase.
- Dupa disparitia obiectului, am mai stat cateva secunde, omul era in marginea santului, l-am luat, am venit pe aici, nu stiam unde sa-l duc. ... Plutonierul Mancu recunoaste ca nici el nu-si poate explica disparitia omuletilor.
Aceasta este foarte importanta deoarece va duce la disparitia statelor nationale. A venit apusul acestor state, iar disparitia lor este foarte importanta pentru ma-ghiari.
Disparitia lui Omar Hayssam l-a determinat pe Basescu sa readuca in discutie promovarea in regim de urgenta a unei noi legislatii cu privire la siguranta nationala.
Comisia SRI a finalizat raportul referitor la Omar Hayssam, in care se arata ca SRI nu este responsabil de disparitia sirianului, pentru ca DIICOT nu a mai solicitat Serviciului sa-l monitorizeze pe inculpat, dupa eliberarea acestuia, desi el era cercetat in mai multe dosare de urmarire penala.
"Cererea pietei pentru samanta de grau din soiurile romanesti este greu de acoperit din suprafata existenta in prezent, iar disparitia acesteia va produce un adevarat cutremur in domeniu", avertizeaza secretarul de stat.
google-analytics.com