Cautare

1394 de rezultate pentru "unitate militara 01035" (3.50 secunde)
Siliva Nica, sefa Unitatii de Primiri Urgente din SUUB, medic primar medicina de urgenta, medic specialist ATI, spune ca unitate UPU-SMURD a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, este aproape ca o unitate de terapie intensiva dintr-un spital. - Domna doctor Nica, ce inseamna aceasta unitate UPU-SMURD?
La parada militara organizata in Piata Arcul de Triumf, vor participa peste 3.000 de militari si specialisti din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne si Serviciul Roman de Informatii, cu peste 300 de mijloace tehnice, printre care si 50 de aeronave, inclusiv avioane F-16, dar si militari din mai multe tari aliate sau partenere, printre care, in premiera, irlandezi cu tobe si cimpoaie, care vor purta kiltul traditional, scrie news.ro.
FARCAS) In 2008, D.V., in varsta de 45 de ani, a raportat la ASFAN un incident, de pe vremea in care fusese inrolat intr-o unitate militara in cadrul poligonului de la Malina, judetul Galati.
Parada militara impresionanta si focuri de artificii in centrul Parisului Ca in fiecare an de Ziua Nationala, in centrul Parisului a fost organizata o impresionanta parada militara, urmata de un spectacol aerian, iar seara se va incheia cu focuri de artificii.
la parter, unitate de primiri urgente, diagnostic, internari, camera de garda si laborator de analize medicale;
Fenomene aeriene neidentificate si Aviatia Militara Romana au fost prezentate trei cazuri de intalniri OZN, fiecare cu mai multi martori, urmate de doua prezentari, despre situatia desecretizarii, pe plan mondial si in Romania, a incidentelor OZN implicand aviatia militara.
Cu nici doua luni inainte, pe data de 8 septembrie 1973, si cea de-a 298-a companie militara de la Hunter Army Airfield, Georgia, intr-o patrulare de securitate de rutina, a suferit o confruntare apropiata cu un obiect mare, neidentificabil.
Au inceput sapaturile la statia de metrou Academia Militara (Autor : ... Concret, prima etapa a lucrarilor de la Academia Militara presupune realizarea asa-numitilor "pereti mulati" - scheletul statiei care va inghiti zeci de betoniere si kilometri de fier beton.
Inspirata de istoria militara a Maltei, orchestra Wallace Pipes and Drums a fost infiintata in anul 2000 si si-a castigat un bun renume la diverse evenimente locale la care a participat, inscriindu-se anual la concursurile nationale Malta Military Tattoo si Massed Pipes and Drums.
Indiferent de explicatii, efortul prezidential de a-i reduce pe cei doi la conditia de simpli cetateni, nitel atinsi de tembelism (pentru ca tembelism e sa te apuci sa filmezi intr-o baza militara in Irak, dupa ce, la angajare, ti s-a pus in vedere sa nu cumva sa faci asta), intra in conflict cu multe date ale taraseniei din Irak.
Este alerta la o unitate militara din Bucuresti, din cauza unui pachet suspect. ... La unitatea militara au ajuns mai multe echipe de pompieri, ofiteri antitero ai SRI, iar traficul este blocat in zona.
Un alt lant important de hipermarketuri, Auchan, va inaugura, anul viitor, cel putin trei magazine, la Suceava, Constanta si Timisoara, investitia intr-o unitate fiind de 40 de milioane de euro.
Doua au fost deja definitivate, modernizate, doua sunt in curs de executie, iar cea de-a cincea unitate abia a depus documentatia. ... Cei mai afectati de aceasta masura sunt micii producatori, taranii, care daca nu le era primit laptele la o unitate, se indreptau spre o alta.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Apel la unitate, toleranta si solidaritate!", pe care o puteti citi in continuare.
LOVITURA DE STAT militara esuata. ... De notat ca doua formatiuni de opzitie din Turcia au denuntat lovitura de stat militara, exprimand sustinere pentru Administratia Recep Tayyip Erdogan. ... De cealalta parte, presedintele Erdogan cheama oamenii in strada, spunand ca tentativa de lovitura militara ar fi fost un esec.
Explicatia o gasim in biografia lui Mustafa Kemal Ataturk care a avut o cariera militara exceptionala si care este figura paternala nationala pentru toti turcii. La 12 ani intra in Academia Militara din Istanbul.
Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Dragasani pune la dispozitia tinerilor 155 de locuri, cinci dintre ele fiind pentru romi. Alte 150 de posturi sunt libere la Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi "Petru Rares" Falticeni, cinci fiind pentru persoanele de etnie roma.
Elena Basescu (foto) nu a purtat o uniforma militara completa, prin urmare nu a incalcat nici un regulament militar la mitingul electoral de la Cluj, a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului Apararii Nationale, Constantin Spanu.
De doua luni, Mircea Basescu s-a asociat cu sefii industriei de aparare, dar si cu reprezentantii unor mari companii americane din industria de armament si tehnica militara, unde activeaza in prezent fosti inalti ofiteri NATO si US Army.
Vor iesi toti servantii presedintelui sa ne explice ca, vezi Doamne, Traian Basescu nu a fost invitat pentru ca Romania si-a exprimat rezervele fata de o interventie militara in Libia sau pentru ca Sarkozy - aflat in precampanie prezidentiala, a vrut sa demonstreze ca el face jocurile in UE, drept care nu l-a invitat pe al nostru presedintele care, fireste, numai in viziunea admiratorilor sai, a avut indrazneala sa-l "puna la punct pe Sarkozy".
google-analytics.com