Cautare

1397 de rezultate pentru "unitate militara 01035" (2.71 secunde)
Seful statului a declarat ca exercitiile desfasurate anul acesta in Dobrogea si nu numai sunt expresia maturitatii relatiilor romano-americane si a faptului ca parteneriatul strategic se manifesta nu numai in vorbe, ci si in actiune comuna, fie ca este vorba de actiune economica, fie ca este vorba de actiune diplomatica sau actiune militara.
Membrii PSD din Birourile Permanente ale celor doua Camere vor sustine restituirea Strategiei Nationale de Aparare la Cotroceni, pentru a fi refacuta in asa fel incat sa vizeze strict dimensiunea militara a apararii tarii, in conformitate cu Legea 473/2004, a anuntat deputatul PSD Ion Stan.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni ca in opinia sa, daca ar fi pus in situatia sa decida pozitionarea externa in problematica Libiei, ar sustine pozitia enuntata de Franta, pentru interventia militara in Libia. ... "In acest moment, Romania nu sustine o solutie militara in Libia.
De luni, incertitudinea plana in legatura cu starea presedintelui Venezuelei, spitalizat intr-o clinica militara din capitala. ... "Vineri, la ora 10 dimineata, vom organiza o ceremonie oficiala" la Academia Militara, a precizat Jaua, care le-a multumit sefilor de stat ce si-au manifestat intentia de a participa la funeralii.
Presedintii celor doua Camere, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, au participat vineri la ceremonia militara organizata cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, in Parcul Carol din Bucuresti, informeaza Antena3.
Cele 17 hectare de stanca au trecut in 1991 din administrarea Uniunii Sovietice in cea a Ucrainei, cu tot cu baza militara, de control naval si aerian, de aparare antiaeriana si maritima.
Printr-un comunicat de presa, presedintele companiei cehe anunta clar intentia de a produce aparate si tehnica militara la Avioane Craiova. "Avem multe lucruri în comun cu Avioane Craiova ca afacere cu aerostructuri si cea militara", a declarat Igor Hulak, presedinte al Aero Vodochody.
In anul anterior luarii acestei decizii (1976), parada militara a fost anulata din cauza cutremurului puternic ce a lovit regiunea Friuli Venezia Giulia pe data de 6 mai si ce a provocat moartea a peste 1.000 de persoane.
Din punct de vedere politic si administrativ, Statul Atlantilor era guvernat de legi cutumiare care nu puteau fi schimbate de puterea politica, magica sau de cea militara din momentul respectiv. ... Se ocupau si de anul obligatoriu de pregatire militara. ... Departament de constructii publice si infrastructura publica si militara.
Mioara Cotea participa de 8 ani la targurile traditionale organizate in fiecare week-end pe platforma de la Academia Militara. - De 8 ani vin la aceste targuri traditionale organizate pe platforma de la Academia Militara!
Rodica Dirlea din Sighisoara participa in fiecare week-end la targul traditional organizat pe platforma de la Academia Militara. ... Targul traditional organizat pe platforma de la Academia Militara este deshchis de vineri pana duminica inclusiv, intre orele 9.00 - 23.00.
Situatia economica a republicii este relativ stabila, in politica externa s-a operat reorientarea de la axa Rusia-Belarus spre UE, prezenta militara rusa in Transnistria a fost condamnata oficial si explicit, Chisinaul si-a reluat dialogul cu Bucurestiul si cu Kievul, dar si cu Washingtonul si cu Bruxellesul.
Presedintele, Klaus Iohannis, impreuna cu seful NATO, Jens Stoltenberg, inspecteaza baza militara Mihail Kogalniceanu. ... La Kogalniceanu au ajuns deja primele blindate americane, din cele trei convoaie care au ca destinatie baza militara.
Zelenski multumeste SUA pentru asistenta militara si economica. SUA acorda asistenta militara in valoare de 800 milioane de dolari Ucrainei.
tot la Institutul de Marina Militara! ... Acesta a mai explicat ca si el a facut Institutul de Marina, cu fratele sau, asa ca stie "mersurile", mai exact ca Institutul, fiind institutie de invatamant militara, se afla in grija unui ofiter de contra-informatii.
In prima sesiune - Fenomene aeriene neidentificate si Aviatia Militara Romana - au fost prezentate trei cazuri de intalniri OZN. ... Atunci a cerut lamuriri celor din baza militara de la Urziceni, care aveau si ei elicoptere.
Unul dintre aceste dosare, apartinand Royal Air Force (RAF), include prezentarea detaliata a unui incident petrecut pe 19 octombrie 1982, cand un avion de spionaj american USAF RC-135 Rivet, care monitoriza activitatea militara sovietica, a fost deranjat de un obiect mare deasupra Mediteranei de Est.
In jurul orei 18:00, cuplul Ceausescu este arestat si depus intr-o unitate militara din Targoviste.
- Ma numesc Olteanu Cosmin, sunt cadru militar la unitatea militara 01824 Campia Turzii, sunt casatorit cu Olteanu Denisa si ea fiind tot cadru militar incadrata la aceeasi unitate militara.
Acestia au confirmat si abia in momentul acela ei s-au decis sa ceara informatii de la baza militara de la Urziceni. Baza militara insa le-a trimis un raspuns, spunandu-le ca nu era nici un zbor neplanificat, nici o aeronava zburand in acea noapte in preajma lor.
google-analytics.com