Cautare

1397 de rezultate pentru "unitate militara 01035" (3.24 secunde)
o Guvernul Romaniei considera ca, in materie de politica militara si de securitate militara, precum si in politica externa comuna a Uniunii Europene, este constitutional si functional ca Presedintele Romaniei sa aiba precadere in a reprezenta Romania.
Anul acesta, cu ocazia aniversarii a 95 de ani de la Marea Unire, vom avea "cea mai mare parada militara de dupa Revolutie", a anuntat Mircea Dusa, ministrul Apararii Nationale. ... Anul trecut, parada militara a fost una restransa, cheltuindu-se pentru acest eveniment aproximativ 850.000 de lei.
Este o serbare prea noua si care a avut si nenorocul sa fie instituita intr-o perioada de saracie, in care o fanfara militara parea o culme a spiritului festiv.
Aproximativ 3.500 de militari si specialisti din MApN, MAI si SRI, cu peste 350 de mijloace tehnice, dintre care circa 50 de aeronave, si militari din mai multe tari aliate sau partenere vor participa de 1 decembrie, la parada militara de Ziua Nationala a Romaniei, conform Ministerului Apararii.
O coloana militara germana este inghitita de Muntii Carpati (pag. ... Este vorba despre o coloana militara germane care se retragea de pe front, dupa data de 23 August 1944.
Garda Revolutionara iraniana, o unitate militara de elita, a amenintat intr-o declaratie publicata pe website-ul sau ca va interveni, inabusind eventualele noi proteste, declansate de rezultatele alegerilor prezidentiale din data de 12 Iunie.
Premierul Mihai Tudose cere trecerea Institutului Cantacuzino la Ministerul Apararii Nationale si transformarea lui in unitate militara. Solicitarea a fost facuta de seful Executivului la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.
Militari din Fortele terestre ale SUA dislocate in Europa au plecat luni, 6 februarie, impreuna cu tehnica militara din dotare, din Polonia catre Baza Aeriana Mihail Kogalniceanu din judetul Constanta, ca parte a angajamentului Statelor Unite ale Americii in asigurarea securitatii flancului estic al NATO, in cadrul Operatiunii Atlantic Resolve.
Potrivit ordinului emis de ANSVSA, in orice unitate procesatoare sau prelucratoare de produse alimentare de origine nonanimala va trebui sa existe cel putin un inspector trimis de ANSVSA care sa asigure asistenta, inspectia si controlul pentru siguranta alimentelor din unitatea respectiva.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca a votat cu gandul la stabilitate si la unitate. ... "Am votat cu incredere si cu speranta, am votat cu incredere ca sfarsitul de an va aduce romanilor unitate, stabilitate si de Mos Nicolae, sper, un nou guvern.
Unde exista unitate, exista intotdeauna victorie. ... Unde exista unitate, exista intotdeauna victorie, spune un celebru aforism latin, vechi de peste 2 000 de ani, care continua sa fie si astazi la fel de adevarat.
Aceasta suma este doar ce a ramas din valoarea totala a impozitelor neachitate de aceasta unitate dupa privatizare.
Cu acest prilej, reprezentantul diplomatic al Frantei in tara noastra a declarat ca prezenta militara franceza in Marea Neagra care a debutat inca din perioada Razboiului Crimeei a avut intotdeauna in vedere "asigurarea caracterului international” al apelor acestei mari.
In acest caz, Joe a descris o nava militara, asupra careia s-a abatut teroarea cauzata de un soi de energie foarte puternica. ... La o anumita distanta de tarm e o nava, parca militara... ... Cei din nava militara sunt in alerta, ca de lupta...
"Noi nu am constatat ca ar exista o valoare militara in examinarea observatiilor publicului".
Banuind aterizarea fortata a unui avion, au plecat intr-acolo trei persoane din politia militara a bazei Bentwaters:
Baza militara Air Force din oras gazduia Grupul de Bombardiere 509, la ora aceea singurul din lume care puteau purta bombe nucleare.
In aceste conditii, proiectul Stargate, de clarviziune militara, a fost oficial inchis in 1995, in urma a doua studii independente. ... Skip Atwater Un personaj important care s-a alaturat, in 1978, proiectului STARGATE, de clarviziune militara a fost locotenentul F.
Daca, in deceniile de la Cel de al Doilea Razboi Mondial, vedeta investigatiei fenomenului OZN a fost US Air Force, in ultimii doi-trei ani au iesit in prim-plan intalnirile avioanelor posedate de US Navy, marina militara americana.
, a manifestarii de tehnica militara Naval Defense Exhibition (NDE).
google-analytics.com