Cautare

4383 de rezultate pentru "legea" (4.28 secunde)
Directorul de spital considera ca, din pachetul propus de minister, cele mai importante reglementari ar fi Legea spitalelor si Legea sanatatii, aceasta din urma aflinduse inca in discutii. ... "Cred ca este a saptea ora cind Legea spitalelor se modifica. Legea defineste rolul statului in supravegherea si controlul spitalelor.
La doua zile de la votarea in Parlament, cu o larga majoritate, a Statutului senatorilor si deputatilor, liderul democrat Emil Boc apreciaza adoptarea textului drept o "eroare politica", care mai poate fi corectata doar de presedintele Traian Basescu, cel care trebuie sa promulge legea.
Este vorba ca in Parlament Codul Penal si Codul de procedura penala sa fie adoptate pana la sfarsitul lui iunie si mai avem doua probleme cu legea finantarii partidelor politice si legea privind agentia de integritate", a spus Boc.
Intre cele 17 proiecte legislative adoptate de plenul Camerei in sedinta de miercuri, care a durat mai mult de opt ore, cu o pauza de doua ore in jurul pranzului, s-au numarat Codul Fiscal, Legea privind finantarea partidelor si a campaniilor electorale, Legea privind regimul magazinelor duty-free.
In document se arata ca prin aplicarea hotararii CLM va fi incalcat un articol din Legea nr. ... Exceptie de la exceptii Legea nr. ... Atat Legea nr. 50, cat si Legea administratiei publice locale hotarasc ca bunurile din domeniul privat vor fi vandute numai prin licitatie publica.
Legea migratiei politice intra de astazi in vigoare. ... Contestata de societatea civila si retrimisa in parlament de seful statului, in final, legea a fost promulgata in forma dorita de partidele politice. ... In cazul consilierilor locali sau judeteni, legea este mult mai vaga.
Legea Agentiei Nationale de Integritate ar putea intra astazi in dezbaterea Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, primul for legislativ sesizat cu acest proiect de lege, necesar sa fie aprobat inainte de raportul de tara al UE din septembrie.
Pe de alta parte, liderul Uniunii a declarat ca ar trebui declansate alegerile anticipate in cazul in care nu se va adopta legea referitoare la alegerile pentru Parlamentul European.
Initial, acestia au fost de acord, la propunerea deputatului PSD Eugen Nicolicea, sa sara peste pauza de masa si sa dezbata legea pana seara, dar dupa patru ore de discutii inutile liberalii si democratii au cedat si au anuntat ca se retrag de la lucrari.
88 din Legea nr. ... Daca ii convinge pe consilierii locali ca e compatibila, Ileana Serban mai are de trecut peste Legea nr.
Cea mai mare suprafata care va ramane la dispozitia ADS dupa rezolvarea cererilor pe Legea nr. ... "Craiova are nevoie de 400 de hectare de la statiunile de la Banu Maracine si de la Simnic, iar legea spune ca se opreste 10% din suprafata pentru cercetare.
Membrii Comisiei juridice din Senat au stabilit ieri, la solicitarea reprezentantului PSD Doru Ioan Taracila, ca legea ANI sa fie luata in dezbaterea comisiilor reunite de drepturile omului si juridica miercurea viitoare, pentru adoptarea unui raport comun.
In legea pe care o pregatesc democratii se prevede majorarea pensiilor pentru grupele 1 si 2 de pensionari, categoriile astfel vizate fiind cele ale fostilor lucratori din minerit, siderurgie, industria constructoare de masini, chimie, petrochimie etc.
Negocierile sunt plasate de social-democrati imediat dupa vacanta parlamentara si au drept obiectiv adoptarea unui pachet de legi in domeniul educatiei, care sa cuprinda Legea invatamantului preuniversitar si universitar, Legea statutului personalului didactic, Legea descentralizarii, Legea salarizarii si Legea calitatii in invatamant.
Legea nr. 215 din 23 aprilie 2001 a administratiei publice locale, Legea nr. 52 din 21 ianuarie 2003 privind transparenta decizionala in administratia publica si Legea nr.
Legea nr. 215 din 23 aprilie 2001 a administratiei publice locale, Legea nr. 52 din 21 ianuarie 2003 privind transparenta decizionala in administratia publica si Legea nr.
"Va solicit sa promulgati de urgenta Legea pentru modificarea si completarea Legii 10/2001 adoptata de Camera Deputatilor in data de 24 iunie a.c.
Invocand dreptatea si repararea erorilor comunismului, Silviu Dumitru a calcat in picioare legea si s-a substituit guvernului, smulgand aproape o mie de hectare din domeniul public al statului. ... Potrivit acestuia, Legea nr. ... Reprezentantul ministerului invoca apoi Legea nr.
Decizia probabil va disipa temporar tensiunile dintre Partidul Democratic al premierului Sali Berisha (foto) si Partidul Socialist, de opozitiei, care considera legea drept un complot de indepartare a rivalilor pentru viitoarele alegeri parlamentare din 28 iunie.
Functionarii care au intocmit proiectul hotararii luate ieri spun ca nu au facut altceva decat sa aplice Legea serviciilor de transport public local, pe care insa au respectat-o pe sarite, fentand Legea concurentei. ... Iata ce spune Legea nr.
google-analytics.com