Cautare

403 de rezultate pentru "gelu oltean" (3.68 secunde)
Intrigat de incapatanarea conservatorilor de a nu retrage motiunea simpla initiata impotriva vicepremierului Markó Béla, democratul Ioan Oltean ii cere lui Dan Voiculescu sa nu mai astepte pana la 1 ianuarie, ci sa-si ia partidul si sa plece de la guvernare la1 noiembrie, de Ziua Mortilor.
Vicepresedinte PD Ioan Oltean a declarat ca atacurile premierului din ultima perioada la adresa presedintelui denota faptul ca acesta are complexul jucatorului mai slab, fata de seful statului. ... Amandoi sunt frumosi, amandoi au trecere la femei, dar Tariceanu are complexul jucatorului aflat pe teren", a spus Oltean.
Vicepresedintele PD, deputatul Ioan Oltean, a declarat ca PD nu va mai colabora cu UDMR nici in prezent si nici in viitor, ca urmare a deciziei luate de liderii Uniunii de a transmite electoratului sau propunerea sa nu-l sustina la referendum pe Traian Basescu.
Democratul Ioan Oltean acuza faptul ca PNL ar fi dat "milioane de euro" parlamentarilor care au votat impotriva motiunii de cenzura a PSD, iar liberalii ameninta cu instanta in cazul in care deputatul PD nu prezinta dovezi sau nu-si cere scuze pentru aceste afirmatii.
Vicepresedintele PD Ioan Oltean a anuntat vineri ca va continua campania pentru referendum pana la inchiderea urnelor, fiindca in textul legii este prevazuta doar data la care incepe campania, nu si cea la care trebuie sa se incheie.
Deputatul PDL Ioan Oltean a declarat, luni, la dezbaterea motiunii simpe,a PDL privind taxa auto, ca democratii au gresit ca, fiind la guvernare, au fost de acord cu taxa de prima inmatriculare, dar ca "numai boul este consecvent in greseala".
Presedintele Organizatiei Bistrita-Nasaud a PDL, deputatul Ioan Oltean, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca toti cei care vor candida din partea formatiunii pentru un mandat de deputat sau senator vor trebui sa contribuie financiar in campania electorala, iar banii vor fi dati inainte.
Presedintele PSD Bistrita-Nasaud, deputatul Emil Radu Moldovan, a declarat miercuri ca deputatul PD-L Ioan Oltean le ofera saci cu faina si tarate locuitorilor de pe Valea Somesului Mare, in speranta ca va mai reusi sa adune voturi.
Trei dintre liderii PD-L, Theodor Stolojan, Radu Berceanu si Gheorghe Flutur, au declarat, luni, inaintea BPCC, ca nu se pune problema scoaterii PSD de la guvernare, ei comentand o afirmatie recenta a vicepresedintelui PD-L Ioan Oltean.
Ioan Oltean, vicepresedinte al PD-L a cerut PSD sa-si asume reformele Guvernului sau sa plece in opozitie. Oltean a spus, in cadrul Scolii de vara a PD-L desfasurate la Costinesti, ca PSD este "dusmanul de moarte al PD-L" si ca este format din comunisti.
Urmasii lui Traian, Oltean, Stefan si Talmacean Declaratia mea de astazi porneste de la un eveniment care a marcat profund, sub aspectul gargarei politice, inceputul de toamna: ... Emil Boc, Roberta Anastase, Elena Udrea, Traian Igas, Flutur si Ioan Oltean, experienta pedagogica fiind incununata de "dirigintele" Traian Basescu.
Spre exemplu, de la Bistrita, domnul Ioan Oltean, vicepresedinte PDL, a caracterizat Guvernul Ponta ca fiind "un Guvern incapabil (...) de adolescenti nematurizati, lipsiti de viziune, de experienta".
Dar cu Gelu Visan care mai este relatia dumneavoastra? ... Eu pe Gelu Visan l-am crescut ca pe multi din partidul asta.
Gelu Voican Voiculescu cere daune in valoare totala de 748.000 de euro pentru suferintele din perioada comunista. ... Pe 16 iulie 1985, Gelu Voican Voiculescu a fost arestat pentru ca a falsificat niste deconturi si a facut trafic cu valuta.
"Atit putem sa dam" In replica directorul general al Santierului Naval, Gelu Stan, ne-a spus ca, desi ar vrea sa-si pastreze meseriasii, nu are cum sa concureze, in ceea ce priveste valoarea lefurilor, cu angajatorii din tarile dezvoltate ale UE.
Gelu Stan, presedintele Asociatiei Nationale a Constructorilor de Nave din Romania si directorul Santierului Naval Damen Galati, a trimis o scrisoare premierului Calin Popescu Tariceanu prin care solicita simplificarea procedurilor de angajare a muncitorilor din afara Uniunii Europene.
Acesta este crezul inginerului Gelu Palamaru, proprietarul celui mai dezvoltat si mai frumos centru turistic din satul Comana, judetul Giurgiu.
Chestorul Camerei Deputatilor, democratul Ioan Oltean, a precizat ca s-au stabilit cateva principii fundamentale care se vor regasi si in legile privind proprietatea. ... Ioan Oltean a precizat ca in nici un caz nu se urmareste improprietarirea.
Dupa ce presedintele PD, Emil Boc, a aprins fitilul afirmand ca partidul sau nu este anexa primului-ministru, ieri vicepresedintele Ioan Oltean l-a invitat pe vicepremierul Gheorghe Seculici sa devina un concurent serios pentru Tariceanu.
Dezbaterile de ieri asupra initiativei legislative a deputatului democrat Ioan Oltean ce vizeaza sanctionarea migratiei politice a primarilor au conturat o majoritate surprinzatoare, care ar putea duce la adoptarea acesteia in respectiva formula.
google-analytics.com