Cautare

1837 de rezultate pentru "subiecte suplinire economie" (2.87 secunde)
Pentru ca, pana una-alta (ati observat, desigur!), mult- ravnita economie de piata ne-a invatat doar sa traim mai... ... Suntem sfatuiti (si nevoiti) sa ne dramuim cu economie veniturile.
Cele cateva zeci de profesori, experti si monitori de calitate care au realizat sute de subiecte, ar fi trebuit sa-si primeasca banii in termen de 45 de zile de la postarea pe site-ul Ministerului Educatiei a subiectelor pentru bacalaureat.
La inceputul acestui an, in plin proces de adoptare a Bugetului de Stat pe 2014, dar si ceva mai tarziu, in martie, politicieni doritori sa loveasca in guvern, se opuneau cu vehementa majorarii accizei la carburanti, pe care o descriau ca pe o adevarata catastrofa pentru economie, dar si pentru populatie.
Castigul salarial lunar mediu net pe economie era de 157 de dolari, calculat la rata madie anuala de 21,56 lei pentru un dolar (cursul nu fusese liberalizat - n.r.). ... In 1990, erau 8,16 milioane de salariati in economie.
Pensionarii care lucreaza si primesc salariu au 15 zile sa opteze intre suspendarea platii pensiei pe durata activitatii si incetarea raporturilor de munca, daca nivelul pensiei nete aflate in plata depaseste nivelul salariului mediu brut pe economie, potrivit proiectului de lege al Guvernului.
Printre acestia se afla liderul UNPR Gabriel Oprea, care este doctor in drept, si deputatul Valeriu Steriu, doctor in economie agricola. ... Mircea Geoana - doctor in economie mondiala si Dan Ilie Morega - doctor in stiinte economice.
In mod concret, sunt absolut convins ca singura sansa de dezvoltare a Romaniei este sa aiba o economie competitiva.
De la 1 ianuarie 2006, salariul minim brut pe economie a fost majorat de la 3,1 milioane de lei vechi la 3,3 milioane.
Cuantumul salariului minim pe economie pentru anul 2008 va fi stabilit luni, in cadrul sedintei de guvern, a declarat recent ministrul Muncii, Paul Pacuraru.
Laureat al Premiului Nobel pentru Economie: Intreaga economie mondiala SE VA PRABUSI daca doar trei tari EXPORTA, iar restul IMPORTA Economistul si profesorul american Joe Stiglitz, laureat al Premiului Nobel pentru economie in 2001, sustine ca intreaga economie se va prabusi, daca se pastreaza sistemul actual, scrie Business Insider.
Recent, Grupul Economic pentru Economie Aplicata (GEA) impreuna cu Blocul National Sindical (BNS) si Confederatia Sindicala Cartel Alfa au anuntat ca, incepand cu luna martie, vor demara o campanie de strangere a 100.000 de semnaturi in vederea modificarii Legii privind pensiile obligatorii (Pilonul II) in sensul introducerii unui randament minim garantat al fondurilor de profil egal cu rata inflatiei.
- In acel moment, publicul larg nu avea acces la cunostintele stiintifice si au existat numeroase mituri asupra unor subiecte precum fizica, a spus Qi.
Liberala Norica Nicolai a apreciat ca declaratiile liderului PDL sunt efectul temperaturilor ridicate si ale lipsei de subiecte pe care ar resimti-o Boc. ... Domnul Boc s-a cam incalzit si e in criza de subiecte.
Se intampla de obicei cand mi-e greata de campaniile de presa purtate pentru indobitocire si pentru a distrage atentia de la adevaratele subiecte. ... inventezi subiecte care au in esenta un sambure de adevar, clamezi interesul public, pentru a distrage atentia de la alte teme stringente.
Acelasi Mutu, care, nu de mult timp, dadea subiecte zilnice presei sportive prin comportamentul sau prafuit. ... Intoxicarea zilnica cu diverse subiecte, care nu ne influenteaza viata in prezent si nici in viitor, ne face sa uitam de problemele reale ale fiecaruia dintre noi.
Toate posturile de radio si televiziune romanesti vorbesc in aceleasi zile despre aceleasi subiecte. ... Si tot asa, intr-o continua sinusoida a cresterilor si scaderilor unor subiecte si unor personaje.
subiecte "tari" despre personaje din lumea politica si din mediul de afaceri, dar si materiale care tratau subiecte dure din zona infractionala. Era un moment propice pentru astfel de subiecte, dat fiind faptul ca legislatia era firava, alunecoasa si permisiva, iar populatia era avida de senzational.
Nu mai vorbesc de faptul ca unele subiecte contin erori, care induc in eroare atat elevii care le invata "par coeur", cat si pe cei care le rezolva logic.
Dupa ce fostul guvern a stimulat o economie deja supra-incalzita, actualul guvern sufoca o economie care deja gafaie. ... Trebuie sa decidem si cu ce fel de economie si societate intram in perioada de dupa criza.
Se schimba prin acest proiect de act normativ prevederile legale conform carora valoarea punctului de pensie trebuia sa ajunga la 45% din salariul mediu brut pe economie, nemaivorbind de promisiunile facute in campanie de catre guvernanti.
google-analytics.com