Cautare

583 de rezultate pentru "bcr ro" (3.60 secunde)
Banca Comerciala Romana (BCR) si actionarul sau majoritar, grupul austriac Erste Bank, analizeaza oportunitatea deschiderii unei banci specializate in finantari pentru locuinte, a declarat ieri Nicolae Danila, presedintele executiv al BCR, citat de Mediafax.
La Salonul de Servicii Financiare 2007, îsi prezinta ofertele noua banci - Alpha Bank, BCR, BRD - Groupe Societe Generale, Banca Româneasca, Banca Carpatica, Credit Europe Bank, CEC, Eximbank si Romexterra Bank.
Acestea pot consta în diverse tipuri de discounturi sau în puncte de fidelitate“, noteaza www.conso.ro.
Banca Comerciala Romana (BCR) a inceput sa acorde de ieri credite pentru persoanele fizice conform noilor norme de creditare, urmand ca din semestrul al doilea sa introduca posibilitatea contractarii de imprumuturi cu avans zero.
Avem un nou logo, mai puternic, pentru un nou BCR, mai puternic si mai bun.
Piraeus Bank, BCR, BRD, Domenia Credit, Banca Transilvania sau CEC sunt cateva dintre bancile care acorda un astfel de credit. ... Acest tip de credit se regaseste si in portofoliul BCR. Creditele-punte Extra BCR si Super BCR pot fi contractate in lei, euro sau dolari, pe maxim doi ani.
Cele mai mari rate le vor achita cei care apeleaza la creditul auto oferit de BCR si BRD. Astfel, la BCR rata ajunge la 156 de euro, iar dobanda lunara este de 15,40%.
Doua dintre acestea, cele care vizeaza clientii BCR, respectiv Bancpost, par sa fie realizate de acelasi autor.
Banca Comerciala Romana (BCR) acorda credite agricultorilor in contul subventiilor pe suprafata din fondurile Uniunii Europene (UE), pe care acestia urmeaza sa le primeasca pana la sfarsitul lui iunie 2008, a anuntat miercuri banca.In acest scop, BCR a semnat o conventie cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) si cu Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR).
Carduri de debit valabile peste hotare BCR a scos pe piata carduri valabile atat in tara cat si in strainatate. ... BCR VISA Clasic International in euro si in dolari, BCR VISA Electron, VISA Clasic, BCR Maestro.
Carduri de debit valabile peste hotare BCR a scos pe piata carduri valabile atat in tara cat si in strainatate. ... BCR VISA Clasic International in euro si in dolari, BCR VISA Electron, VISA Clasic, BCR Maestro.
In prima faza, compania si-a propus sa atraga clienti dintre cei care au deja conturi deschise la Banca Comerciala Romana (BCR), membra a grupului Erste. "Conturile vor ramane la BCR, insa aceasta nu se va implica in oferirea serviciilor.
Sindicalistii si conducerea Bancii Comerciale Romane se aseaza la masa negocierilor dupa ce, vineri, angajatii celei mai mari banci din Romania au decis sa inceteze greva japoneza, dar continua in aceasta saptamana discutiile despre revendicari cu patronatul BCR.
Numai ca, în acest caz, venitul minim al familiei care se împrumuta trebuie sa fie de 6.342,51 lei.  BCR - preferabil rata fixa Dobânda administrata la BCR pentru un împrumut "Camin Extra" este de 16,6%. ... Sa luam un apartament cu doua camere, tot prin BCR:
Garantarea integrala a depozitelor ar putea sa previna plecarea unor fonduri importante din depozitele bancare, la fel cum tari care au luat aceasta masura au atras resurse din statele limitrofe, a declarat, marti, Nicolae Danila, fostul pretedinte al BCR.
Banca Comerciala Romana (BCR) renunta la unele comisioane percepute la operatiunile fara numerar efectuate prin conturile curente si le majoreaza pe cele la operatiunile cu numerar la nivelul fix de 10 lei sau 10 euro, in functie de moneda care vizeaza serviciul respectiv.
Cedarea participatiei BCR a insumat circa 75% din veniturile incasate din privatizari si administrare ale AVAS in guvernarea 2004-2008, perioada in care a vandut diverse companii, atragand in Romania investitori importanti precum Ford, alte firme din portofoliu fiind insa amanate sau lichidate.
Erste Bank nu are nevoie si nu solicita finantare din partea statului roman pentru BCR, o banca bine capitalizata, si isi va sustine clientii care au nevoie de ajutor pentru a depasi eventuale dificultati in contextul actual, a declarat presedintele executiv al Erste, Andreas Treichl.
BCR - comision de 20% din valoare Cel mai mare comision bancar il gasim la BCR. ... BCR vrea sa descurajeze astfel de depuneri, pentru ca moneda este greu de depozitat si de manevrat.
Riscul de tara a scazut in luna aprilie, dar nivelul acestui indicator se poate mentine doar prin continuarea stricta a reformelor chiar si in acest an electoral, a stabilit BCR Cercetare intr-un studiu macroeconomic transmis catre GdS zilele trecute.
google-analytics.com