Cautare

4549 de rezultate pentru "04" (1.40 secunde)
Aparitia altor formatiuni politice de etnie maghiara le da batai de cap serioase liderilor UDMR.
Presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci "Dobrogea” (TIAD) si candidat din partea Asociatia Etnicilor Turci pentru Parlamentul Romaniei, Sabit Danis, a fost zilele acestea, mai exact de cand a inceput campania electorala, tinta unor afirmatii calomnioase.
Seful PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a anuntat ieri deschiderea unei linii telefonice gratuite, la care cetatenii au ocazia sa discute problemele care ii framanta cu candidatii partidului de guvernamant.
Declaratiile de avere ale candidatilor pentru Parlament au inceput sa fie facute publice. Din cele rezultate pana acum, actualii candidati nu sunt cu nimic mai prejos fata de parlamentarii care isi incheie in curand mandatul.
Declaratiile de avere ale candidatilor la Cotroceni nu au fost inca publicate ca atare pe site-ul Administratiei Prezidentiale. Totusi, cei care candideaza si pe listele pentru Parlament au deja aceste declaratii pe site-urile forului legislativ.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a anuntat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu va sanctiona programele de radio sau televiziune care vor difuza stiri cu caracter electoral in zilele de simbata si duminica.
Birourile Electorale constata, in urma unor reclamatii, ca multe dintre afisele partidelor incalca legea si obliga formatiunile politice sa le scoata de pe panourile electorale.
Odata votat bugetul pentru 2005, PSD a revenit asupra "proiectelor sociale” - in fapt, mitei electorale - anuntate de Guvern in ultimul timp.
Asociatia Pro Democratia (APD), care face parte din Coalitia pentru un Parlament Curat, nu se multumeste sa-l monitorizeze numai pe Adrian Nastase, ci si pe presedintele Ion Iliescu.
Asociatia Pro Democratia a realizat o evaluare a cheltuielilor in campania electorala luand in considerare tarife ale institutelor media. Cifrele au o valoare aproximativa, intrucat, potrivit lui Cristian Parvulescu, nu se cunoaste felul in care s-au negociat reducerile care se acorda de obicei pentru aparitiile publicitare.
Asociatia Pro Democratia a realizat o evaluare a cheltuielilor in campania electorala luand in considerare tarife ale institutelor media. Cifrele au o valoare aproximativa, intrucat, potrivit lui Cristian Parvulescu, nu se cunoaste felul in care s-au negociat reducerile care se acorda de obicei pentru aparitiile publicitare.
La alegerile pentru Camera Deputatilor, Senat si presedintie, care vor avea loc duminica, 28 noiembrie a.c., in judetul Satu Mare sint asteptate la vot 312.205 persoane.
Alegerile parlamentare si prezidentiale din 28 noiembrie au fost monitorizate de APD prin cei aproximativ 3.300 de observatori acreditati in 32 de judete si in Municipiul Bucuresti.
Deputatii din actuala legislatura vor mai lucra doar o singura zi. Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a stabilit ca luni va avea loc ultima sedinta din legislatura 2000-2004 pentru ca, in scurt timp, deputatii care au fost alesi la 28 noiembrie vor trebui validati.
Uniunea PSD^PUR, doi senatori si patru deputati, Alianta D.A. un senator si doi deputati, iar PRM un deputat, acesta pare sa fie rezultatul alegerilor la nivelul judetului Botosani.
Dupa o zi de relativa acalmie, Alianta "D.A.” a atacat in forta solicitand anularea scrutinului din 28 noiembrie, arestarea directorului Institutului National de Statistica si inlocuirea tuturor membrilor BEC.
Greselile facute la completarea datelor in procesele-vebale au determinat Alianta D.A. PNL-PD sa solicite anularea alegerilor. Aceasta i-a cerut Biroului Electoral Central (BEC), printr-o adresa oficiala, anularea scrutinului din 28 noiembrie si a depus, totodata, o plangere la Parchetul ICCJ si la Politie.
Coalitia formata de partidul de guvernamint cu umanistii a cistigat sase din cele zece mandate de parlamentari care revin Botosaniului.
google-analytics.com