Cautare

117 de rezultate pentru "pleoape umflate" (3.28 secunde)
Sunt intalnite pe gat, axile, submamar, inghinal, piept, spate, pleoape, aglomerandu-se in zonele de pliu (axile, submamar). Papiloamele pot sa creasca rapid, sa se inflameze, sa doara, sa se exfolieze sau sa sangereze.
Se pun cateva rondele pe pleoape sau se pregateste un suc de castraveti, se inmoaie doua dischete si se tin pe ochi cel putin 15 minute.
Stai putin si mediteaza, gandeste-te la situatia in care te afli, si ai sa vezi ca multe idei interesante ti se arata sub pleoape, sau in cele mai adanci unghere ale fanteziei.
Ancheta a stabilit ca din profiturile umflate a beneficiat si Anderco de miliarde de lei. Cu toate acestea, Consiliul Local Satu Mare a alocat zeci de miliarde de lei SC Florisal SA si dupa arestarea fostului primar Horea Anderco si a directorului general Alexandru Iuoras.
Aceea ca impreuna pot schimba ceva, chiar si cu pretul unor picioare sloi si al amigdalelor umflate de ger. Sau cu acela al unei dezamagiri care n-are nici o treaba cu frigul.
Parlamentarii nu au prea tinut cont de recomandarile presedintelui Traian Basescu si ale premierului Calin Popescu-Tariceanu de a renunta la indemnizatiile tranzitorii si de a avea, dupa terminarea mandatului, pensii "pamantene".
Barbatii se refugiasera pe terenul de sport, femeile cu picioarele umflate de varice stateau pe paturi la soare, cu sacosele pline de mancare alaturi.
De notat ca o astfel de masura l-ar lasa pe Voiculescu cu buzele umflate, deoarece printre portofoliile pe care democratii vor sa le desfiinteze se numara si cel de vicepremier.
Zamfir Iorgus a lasat insa asistenta cu "buzele umflate", spunand ca nu are ce sa declare. Cu chiu, cu vai, Zamfir Iorgus a precizat, pentru "Replica" de Constanta:
Toate aceste aparate sunt foarte umflate, cu atributii si cu personal, deci si cu fonduri cheltuite de la bugetul de stat", a spus Stroe.
Acestia au scos la licitatie si au vandut bunurile Asociatiei, proprietarii de pamant dat in arenda ramanand, in schimb, cu buzele umflate.
Gafa PD-L i-a costat, se zice, pe greii partidului cateva injuraturi zdravene din partea lui Basescu, iar Ioan Talpes a ramas cu buzele umflate, constrans fiind la o retragere jenanta.
Cristian Diaconescu, alt transfug de marca din PSD, ar fi vizat fie postul de ministru de Externe, fie pe cel de ambasador al Romaniei in Franta. Sarbu si Diaconescu raman cu buzele umflate, altfel spus au luat teapa.
practicile evazioniste generalizate, pensiile si salariile speciale, "umflate" prin acte normative la fel de speciale si elaborate in beneficiul unor minoritati profesionale privilegiate, investitiile haotice si costisitoare, incapacitatea cronica a statului de a absorbi fondurile europene s.a.m.d.
intotdeauna le va fi mult mai usor sa conduca poporul cu vorbe umflate decat sa faca niste amarate de sosele.
Da, este posibil ca pana la sfarsitul lunii acesteia sa fie anuntati candidatii USL si sa fie publice si sondajele oficiale. Pana atunci, ceea ce a aparut in presa locala sunt date umflate de cei interesati sa candideze.
Dupa excluderea cu un scor zdrobitor din PSD, si-a umplut de insulte fostii colegi ca o traseista de centura ramasa cu buzele umflate.
La nivel bugetar, economia e echivalenta cu un tun dat la construirea unui stadion din bani publici, la cat s-a "pierdut" prin diferite acte si documente la construirea unei centuri de ocolire a unui oras ceva mai mare din Romania ori in facturile umflate a 10 kilometri de autostrada (poate si mai putin).
Cu toate acestea, elevii au ramas fara mere de cateva luni, iar cei de la CJ - cu buzele umflate.
In cazul in care se ia in calcul majoritatea celor inscrisi pe liste, folosirea unor cifre "umflate" echivaleaza cu fraudarea rezultatelor, care nu mai sunt validate.
google-analytics.com