Cautare

770 de rezultate pentru "medicina" (3.87 secunde)
Ceea ce nu cunoasteti poate este pretul unui tratat de medicina - 500 de euro - salariul unui medic cu experienta. La biroul senatorial am discutat cu cativa studenti la medicina in alt oras decat acela de domiciliu.
MEDICINA CONVENTIONALA TAIETURI SI DILACERARI: ... MEDICINA ALTERNATIVA Mierea sau zaharul tos, aplicate pe taieturile superficiale, pot stimula vindecarea. Amandoua inhiba multiplicarea bacteriilor si astfel intarzie infectarea.
Majoritatea oamenilor epuizeaza mai intai toate posibilitatile medicinii conventionale - medicamente, fizioterapie, chirurgie - inainte de a apela la medicina complementara, din care face parte si reflexoterapia, aceasta favorizand inceperea proceselor de autovindecare.
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
Victor Velculescu, cercetator la Johns Hopkins University (SUA), care a revolutionat medicina, prin realizarea, in premiera mondiala, a unui test genetic, capabil de a stabili identitatea genetica a tumorilor.
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie, acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
Zeci de studenti ai Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, dar zi rezidenti neurochirurgi au luat parte la cel de-al 39-lea Congres al Societatii Romane de Neurochirurgie (SRN), cu participare internationala, desfasurat la Cercul Militar Narional, intre 19-21 septembrie, alaturi de reprezentantii tuturor centrelor de neurochirurgie din Romania.
Metoda ei de vindecare combina medicina generala, spiritualitatea, terapiile complementare si psihologia... Specialitatea ei este medicina generala, dar are competente in homeopatie si acupunctura.
Am intuit importanta acestui aspect al patologiei si atunci am dezvoltat un departament de medicina materno-fetala.
Transplantul de organe, la superlativ in medicina romaneasca In 2014, vor fi trei programe nationale de sanatate etalon, pentru cancer, diabet si transplant 2013 este un an record pentru transplantul de organe:
Locul homeopatiei este important la nivel preventiv si curativ ,dar nu trebuie sa se uite bogatia de mijloace de diagnosticare si terapeutice actuale.Homeopatia si alopatia sunt deseori complementare.De aceea o cale de conservare si reabilitare a calitatii sanatatii speciei umane este medicina integrata spre care se tinde si care este viitorul.Principiul este simplu:cu cat o reteta contine mai putine medicamente (chiar unul) ,care sa acopere totalitatea simptomelor pacientului cu atat rezultatul terapeutic este mai bun iar arta medicala este salutara.
- "Medicina Traditionala Chineza si Acupunctura": ... Ciprian Popescu (medic de Medicina Traditionala Chineza si Acupunctura, cu studii efectuate la Beijing). Recital de taiko (tobe traditionale japoneze), sustinut de:
Propolisul a fost intens folosit in medicina naturista populara si tocmai datorita rezultatelor asupra sanatatii pe care oamenii care il foloseau sustineau ca le obtin medicii si cercetatorii in domeniul medical, biochimisti si asa mai departe au inceput sa studieze atent efectele acestui produs natural, constatand ca intr-adevar proprietatile sale de pe urma carora si-a castigat renume in medicina naturista sunt adevarate.
Este vorba de medicina personalizata, de tratamente administrate in functie de profilul genetic al pacientului. ... In acest sens, in curand, la Institutul Clinic Fundeni, va functiona un Centru de excelenta in medicina translationala pentru studiul oncogeneticii care va reuni toate laboratoarele si cercetatorii romani din tara si strainatate.
Dan Badea, General Manager la 3D Vision, este prezent cu un stand in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Le-am intalnit pe Alexandrina Rosu si Elena Macovei, fondatori la Jeunesse Romania, in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Balint Iosif participa in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Mona Vie este prezenta la cel de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
In cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, celui de-al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013, firma Zenyth Pharmaceuticals e prezenta cu un stand cu produse pentru sanatate.
Mai multe detalii despre aceasta metoda de screening puteti afla de la standul din cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, celui de-al 23-lea Congres National de Acupunctura si celui de-al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara la Universitatea "Titu Maiorescu".
google-analytics.com