Cautare

770 de rezultate pentru "medicina" (2.58 secunde)
La standul din cadrul celui de-al 3-lea Congres de Medicina Integrativa puteti testa aparatele BEMER. De asemenea, puteti afla mai multe detalii chiar de la cei care au adus aparatele BEMER in Romania, la acest Congres, pentru a le promova.
Centrul de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro) este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
OMISAN Farmaceutici a fost prezenta recent cu un stand la cel de-al 3-lea Congres de Medicina Integrativa de la Bucuresti.
Doamna doctor este medic specialist pe Medicina Fizica, Recuperare si Balneologie in Craiova si totodata medic cu specializari in Medicina Alternativa (remedii pe baza de produse naturiste, biorezonanta, psihologie si psihoterapie).
Schmidt, profesor de medicina preventiva la Centrul Medical California Pacific din San Francisco si membru al Consiliului de Administratie al Societatii Americane pe Probleme de imbatranire, care a intreprins sondajul.
Si asta in timp ce seful Serviciului de Medicina Legala Alba scrie negru pe alb pe certificatul constatator medical ca Aura a decedat prin "expunerea indelungata la temperaturi scazute".
Medicina scolara este indispensabila. ... Medicina scolara trebuie sa se axeze pe situatiile de urgenta - in masura echiparii cabinetului medical scolar respectiv si, mai ales, pe preventie.
20 sector 3, Bucuresti, este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
Creatoarea de moda L‘Wren Scott, partenera de viata a rockerului Mick Jagger, care a fost gasita decedata luni in apartamentul ei newyorkez, s-a sinucis prin spanzurare, a declarat, miercuri, medicul legist-sef al Biroului de Medicina Legala din New York, informeaza Reuters.
2013, un salt in medicina de transplant. ... Tinand seama ca transplantul inseamna medicina de inalta performanta, destinat pacientilor aflati la granita dintre viata si moarte, profesionistilor din acest domeniu le datoram nu numai respect, dar si o remunerare pe masura.
Sangele de la un simplu vierme marin ar putea, in curand, sa revolutioneze medicina, datorita capacitatii acestuia de a transporta o cantitate mare de oxigen precum si datorita compatibilitatii lui cu toate grupele sanguine.
Victor Voicu, presedintele Sectiei de Medicina a Academiei Romane.
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
Medicina traditionala chineza, cu o vechime de peste 5.000 de ani, consta din acupunctura, masaj chinez, gimnastica energetica si desigur farmacopeea chineza, cu ceaiurile si remediile sale. ... Prin conceptia sa energetica si prin deosebita sa eficienta putem afirma ca este o medicina a viitorului.
Luni, 28 Iulie 2014, Societatea de Salvare Bucuresti si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov au marcat 108 ani de Medicina de Urgenta Prespitaliceasca in Romania.
Conceptul Cardio Mix este recunoscut la nivel mondial de FIMS (Federatia Internationala de Medicina Sportiva): ... Conceptul Cardio Mix recunoscut la nivel mondial de FIMS ( Federatia Internationala de Medicina Sportiva) :lucrarea stiitifica "BENEFICIILE ASOCIERII EXERCIȚIILOR FIZICE IN DIETELE HIPOCALORICE " avand ca baza de studiu concursul si conceptul nostru.
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
muschiul islandez - supranumit in medicina populara si "muschiul plamanilor" sau "muschiul febrei". ... origine si scurta istorie Din secolul al XVII-lea, muschiul islandez (Cetraria islandica) este cunoscut in medicina populara sub denumirea de "muschiul plamanilor" sau "muschiul febrei".
• In tratamente, medicina chineza ia in calcul si factorul suflet. ... Medicina chineza sustine ca un om cu suflet rau nu se vindeca.
google-analytics.com