Dr. Balint Iosif participa in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
La standul sau, puteti gasi produsul HRI - vitalion (50 tablete), recomandat pentru doua grupe de afectiuni: probleme de circulatie sanguina si probleme legate de scheletul uman, osteoporoza si artroza. Acestea sunt principalele indicatii. Produsul se gaseste in farmacii si in magazine naturiste.
HRI - vitalion este un sistem complex de substante active din plante medicinale.
"Suntem in Romania de sapte ani! Congresul acesta este foarte interesant, mai ales ca este o participare internationala. Temele abordate sunt foarte interesante si utile Promovam produsul la tv si in presa scrisa!", ne-a spus Dr. Balint Iosif.
Cui este recomandat HRI - vitalion
In primul rand celor care sufera de:
- ateroscleroza
- varice si ulcer varicos
- osteoporoza
- artroza
- hiperglicemie
- arterita
Prin substantele active pe care le contine poate avea urmatoarele efecte:
1. Inima si sistemul vascular
2. Oase
3. Creier
4. Ficat
5. Glicemie
Componentele tabletei HRI vitalion: mere, vita de vie, coaja de portocale, hibiscus, fructe de macese, floare de soc, vitamina A, vitamina C, fier, magneziu, calciu, zinc, mangan, potasiu, cupru.
Producator: Surepharm Services Limited, Marea Britanie
Importator: SC Vitalion SRL
www.hrivitalion.ro