Le-am intalnit pe Alexandrina Rosu si Elena Macovei, fondatori la Jeunesse Romania, in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.

Ce inseamna Jeunesse

Sunt produse exclusiv Jeunesse Global

Specializata in anti - imbatranire, ingrijire a pielii, Jeunesse Global detine o colectie exclusiva de produse revolutionare. Toate produsele Jeunesse sunt bazate pe tehnologii inovatoare, de prim rang pe piata, care literalmente transforma tendintele anti - imbatranire prin crearea de noi cai in ameliorarea si prelungirea vietii.
Fiind permanent in prima linie a evolutiei stiintei si industriei anti - imbatranire, Jeunesse Global Romania promoveaza patru produse pe intern, care se concentreaza si bazeaza pe sistemul de stimulare a procesului de reintinerire, regenerare si revitalizare la nivel celular, iar
gama de cosmetice unisex Luminesce, "reparatorie fara bisturiu", vizeaza starea de sanatate a celulelor pielii folosind tehnologia patentata a celulelor stem umane adulte prelevate din tesut adipos.
Serumul Luminesce de intinerire celular este un produs unic, dezvoltat pentru a reduce imbatranirea prematura fara a recurge la interventii chirurgicale. Serumul matasos are cel mai ridicat procentaj in complexul de factori de crestere pentru a supraincarca regenerarea celulara. Foloseste-l de doua ori pe zi dupa curatare si ca baza pentru crema de zi sau serul de noapte. Dimensiune: 15 ml.
Crema noapte advanced repair Luminesce este o crema hidratanta ce corecteaza factorii daunatori de peste zi in timp ce dormiti. Sprijina mecanismul pielii de auto-aparare in timp ce il si fortifica pentru viitor. Vitamine puternice si antioxidanti protejeaza membranele celulelor de daunele radicalilor liberi. Inovatia celulelor stem LUMINESCE intinereste profund pielea pe timpul noptii. Dimensiune: 30 ml.
Demachiantul reparator Luminesce protejeaza pielea prin detoxifierea in profunzime a straturilor pielii. Demachiantul reparator purifica si pregateste pielea dvs. pentru consolidarea tineretii. Ingredientele sunt atent formulate pentru a mentine nutrientii si hidratarea necesara pentru sustinerea procesului de reinnoire a celulelor. Dimensiune: 90 ml.
Finiti, cel mai nou produs al companiei, contine un ingredient patentat, pentru care Jeunesse detine licenta exclusiva, care s-a aratat in mod clinic ca imputerniceste in mod natural si sigur enzimele din corpul nostru pentru a prelungi telomerele scurtate, adaugand viata sanatoasa celulelor noastre. Dimensiune: 120 capsule.

Contact: Alexandrina Rosu
[email protected]
Strada Sabinelor, nr. 117, parter, sector 5, Bucuresti
www.anairamusor.jeunesseglobal.com
www.echipatineretii.ro