Cautare

2134 de rezultate pentru "dn" (3.34 secunde)
Coalitia nu mai functioneaza sub nici o forma, cele patru partide componente votand de fiecare data dupa propriile interese.
Deputatii PSD l-au sarbatorit ieri pe fostul lor lider Adrian Nastase la a 56-a aniversare a acestuia. Ei i-au adus cadouri si au ciocnit un pahar de sampanie in sanatatea acestuia.
Adrian Nastase are un nou dosar la Departamentul National Anticoruptie. Procurorii au inceput urmarirea penala impotriva fostului prim-ministru sub acuzatia de primire de foloase necuvenite.
Primarul Radu Mazare a reactionat dur la auzul observatiilor facute cu o zi inainte de Inspectoratul Judetean de Politie cu privire la insuficienta implicare a Primariei Constanta pentru rezolvarea problemelor de trafic din statiunea Mamaia.
Ministrul Mediului si Gospodaririi Apelor, Sulfina Barbu, a prezentat ieri raportul Comisiei de verificare si urmarire a realizarii planurilor de investitii de pe plajele litoralului.
Ministrul Mediului, Sulfina Barbu, a declarat ieri ca intentioneaza sa-l dea in judecata pe primarul pesedist al Constantei, Radu Mazare, pentru jignirile pe care acesta i le-a adus intr-o conferinta de presa.
Nicolae Dicu, viceprimarul orasului Ramnicu Valcea, cercetat pentru luare de mita, a fost arestat pentru o perioada de 29 de zile, in urma hotararii date de judecatorii Tribunalului Bucuresti.
Fostul presedinte al PNL Theodor Stolojan a anuntat luni seara, intr-o emisiune televizata, ca se va implica din toamna in politica de reformare a partidului in vederea castigarii alegerilor din 2008.
Ieri a fost emis un mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele lui Mircia Gutau, primarul din Ramnicu Valcea.
Fostul presedintele Emil Constantinescu a apreciat miercuri seara, la o dezbatere, ca Theodor Stolojan este "cel mai antiliberal reprezentant al dreptei", fiind de fapt "continuatorul stangii de tip ceausist", datorita caruia dreapta a ajuns la putere "printr-o frauda morala de proportie".
Conducerea PD a hotarat ieri sa-l excluda din partid pe primarul orasului Ramnicu Valcea, Mircea Gutau, care a fost arestat pentru luare de mita.
Ministrul de Externe, Mihai Ungureanu, a anuntat ca Romania a inceput negocierile cu UE, la Bruxelles, privind mentinerea formatului bilateral de cooperare transfrontaliera cu Republica Moldova si cu Ucraina, in cadrul noului instrument de vecinatate.
Deputatul Lavinia ßandru, vicepresedintele PIN, a anuntat ieri ca va trimite DNA dosarul primarului municipiului Targu Mures, democratul Dorin Florea, pe care il acuza ca ar fi prejudiciat bugetul local cu peste 31 de miliarde de lei.
Primarul Radu Mazare si presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, au aratat ieri intr-o conferinta de presa ultimele solutii dictate de Departamentul National Anticoruptie in dosarele penale in care erau implicati cei doi.
Adrian Nastase i-a trimis in urma cu trei zile o scrisoare lui José Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene, in care sustine ca este supus la presiuni politice de actuala Putere, care urmareste astfel ca "adversarul cel mai redutabil din campania electorala sa fie tinut cat mai mult pe tusa".
Seful municipalitatii din Bailesti este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu, iar contabilul de la Politia Comunitara de trafic de influenta si complicitate la luare de mita.
Un sondaj Reuters in randul unor analisti financiari releva ca tara noastra are trei sanse din patru sa adere in 2007.
Deputatul Stelian Dutu, presedintele organizatiei judetene Constanta a Partidului Democrat, a prezentat ieri lotul largit al echipei cu care va ataca alegerile locale din 2008.
Cei mai multi dintre noi "traim" conflictul din sudul Libanului prin prisma imaginilor difuzate de diverse ziare si posturi de televiziune.
google-analytics.com