Cautare

2134 de rezultate pentru "dn" (4.63 secunde)
Cei doi tineri se deplasau pe DN 3 intr-un Chevrolet Kalos cu numarul B 129325. In localitatea Adamclisi, soferul a pierdut controlul volanului, autoturismul a iesit de pe carosabil, s-a izbit intr-un copac de pe marginea soselei si s-a rasturnat intr-o rapa.
"Hanul Piratilor" din Navodari are de mai bine de o luna un nou proprietar. Astfel, SIF Muntenia a anuntat pe 11 octombrie ca a vandut pachetul majoritar de 84,4% din actiuni, in schimbul a peste patru milioane de euro, catre o persoana care a solicitat anonimatul.
Adrian si Dana Nastase au fost trimisi in judecata pentru luare de mita, santaj si obtinere de foloase necuvenite, respectiv complicitate la luare de mita si participatie la falsuri.
Desi s-a aratat profund revoltat de linsajul mediatic pe care il traieste in aceste zile, deputatul social-democrat Adrian Nastase, recent trimis in judecata de catre DNA, a declarat ieri ca nu demisioneaza si nici nu se autosuspenda din PSD.
Purtatorul de cuvant al PSD Bucuresti, Ana Birchall, a apreciat ieri ca dosarul in care deputatul social-democrat Adrian Nastase a fost trimis in judecata de catre DNA este unul politic, iar PSD Bucuresti nu va intra "in jocul actualei Puteri".
DGFP Dolj a pus sechestru pe Abatoarele Mofleni si Podari si pe FRIGORIFER Craiova in contul datoriei de 125,6 miliarde catre stat imputate FPP Oltenia.
Procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala impotriva secretarului de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC) Cosmin Mihai Popescu si a presedintelui Comisiei economice de buget-finante din cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB), Lucian Paraschiv.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu va fi operat la sfarsitul saptamanii viitoare, probabil joi sau vineri, la un spital de ortopedie de langa Paris, interventia chirurgicala urmand sa fie efectuata la ambele picioare, au declarat surse medicale.
Constanta a fost ferita anul acesta de inundatii catastrofale, potopurile din anii trecuti ramanand sa alimenteze doar cosmarurile celor care la un moment dat si-au vazut existenta amenintata de furia apelor.
Presedintele si vicepresedintele PSD Suceava, Gavril Mirza, respectiv deputatul Ioan Stan, au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie, alaturi de fostul lider al filialei social-democrate si director in cadrul CJ, Petru ßtirbu.
Secretarul de stat in Ministerul Economiei si Comertului, Cosmin Popescu, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, fiind acuzat de fals intelectual si favorizarea infractorului.
Directia de Taxe si Impozite Craiova are de incasat de la craioveni circa 60 de miliarde de lei vechi. 40 de miliarde totalizeaza numai datoriile firmelor.
Noul ministru al economiei si comertului s-a aflat ieri in judetul Gorj, pentru a vedea, la fata locului, care sunt stocurile de carbune.
Andrei IONESCUSecretarul de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC), Cosmin Popescu, va depune astazi o plangere penala impotriva fostului ministru Codrut Seres, pe care il va acuza de fals in documente oficiale.
Deputatul PNL de Galati Emil Strunga sustine ca se greseste atunci cind se spune ca povestea legata de biletelul scris de premierul Tariceanu presedintelui Traian Basescu nu trage tot partidul pe care-l reprezinta in penibil, ci doar pe presedintele liberalilor si pe seful statului.
Ministerul Public precizeaza ca nu s-a constituit niciun dosar privind interferente la nivelul institutiilor statului. "Nu avem constituit un dosar in legatura cu cele publicate.
Deputatul Stelian Dutu s-a aflat, in cursul zilei de ieri, la sediul DNA din capitala, unde i-a fost prezentat materialul de urmarire penala in dosarul referitor la privatizarea Regiei Autonome de Apa Constanta.
Gheorghe Flutur, vicepresedintele Partidului Liberal Democrat, a criticat la sfarsitul saptamanii trecute, in termeni duri, ceea ce el a numit "mineriada parlamentara PNL-PSD pentru schimbarea presedintelui Romaniei", sustinand ca "exista premisa crearii unui guvern Tari-Geoana!".
Fondul Mondial pentru Natura (WWF) - Programul Dunare-Carpati Romania va trimite sefului statului si premierului o scrisoare deschisa, in numele a peste 11.000 de persoane, prin care isi exprima ingrijorarea cu privire la ilegalitatile care afecteaza patrimoniul natural al tarii.
google-analytics.com