Cautare

72251 de rezultate pentru "de" (1.76 secunde)
Fundatia Hariri, infiintata de fostul premier libanez Rafic Hariri, a donat Guvernului Romaniei trei mii de calculatoare.
Astfel, dupa ce mai multi lideri ai Uniunii Nationale PSD+PUR si insusi Iliescu au contestat autoritatea morala a Coalitiei de a da verdicte asupra moralitatii candidatilor, aceasta declara un razboi total actualei Puteri.
Presedintele PRM si candidatul la presedintie al acestei formatiuni politice, Corneliu Vadim Tudor, insotit de staff-ul sau electoral, a efectuat, in cursul zilei de ieri, o vizita electorala in municipiul Resita.
Problema a inceput o data cu cererea reprezentantilor UDMR Covasna de autonomie a Tinutului Secuiesc. Acestia au lipit, luni, pe un panou de la granita dintre judetele Covasna si Brasov un afis cu mesajul “Autonomie pentru Tinutul Secuiesc“.
Invitat sa participe la reuniunea de ieri a Organizatiei de Tineret din Bucuresti a Actiunii Populare, Emil Constantinescu, a avut surpriza ca, la un moment dat, tinerii din AP sa intrerupa lucrarile pentru a-l felicita cu ocazia zilei sale de nastere, care este astazi.
Vasile Puscas, negociatorul-sef al Romaniei cu UE, considera ca Romania are ca obiectiv finalizarea negocierilor de aderare la UE la Consiliul European din 17 decembrie, data pana la care trebuie parcurse etapele tehnice, iar Conferinta de aderare programata pentru 23 noiembrie este una dintre etape.
Aflat in vizita electorala in Prahova, presedintele Ion Iliescu a afirmat ieri, la o intalnire cu pensionarii din Campina, ca nu-l mai emotioneaza ce scrie presa despre el si ca a ajuns sa se obisnuiasca cu stilul de lucru al jurnalistilor. “Am experienta de 15 ani.
La manifestarile stiintifice desfasurate ieri in Aula Academiei Romane, pentru a marca implinirea a 140 de ani de la constituirea Senatului, majoritatea liderilor politici au lipsit, desi au fost invitati sa participe la reuniune.
Cu toate ca tocmai ce au obtinut o crestere a salariilor multumitoare, liderii de sindicat spun ca functionarii din primarii, consilii locale si judetene si trezorerii adica cei implicati in diferite moduri in organizarea alegerilor vor intra in greva generala in zilele de 25 si 26 noiembrie.
Mai sunt doar cateva zile pana la data alegerilor si fiecare politician, in afara de preocuparile din campanie, trebuie sa-si convinga apropiatii, dar si electoratul in general, ca formatiunea pe care el o reprezinta este cea mai eficienta si va reusi sa-si implementeze programele pe care acum le sustine.
Dupa ce a aflat din cotidianul nostru vestea ca va fi mazilit, directorul Directiei Apelor Dobrogea Litoral, Hristu Uzun, s-a gandit sa-si linga ranile la un pahar de alcool rafinat. Asta, bineinteles, dupa ce dis-de-dimineata lustruia clanta la Prefectura judetului Constanta, in asteptarea prefectului.
Ciuhandu a explicat ca acest lucru a reiesit in urma unor analize sociologice realizate de specialistii partidului.
In solicitarea adresata BEC, Octav Cozmanca sustine ca, daca nu vor fi luate masuri impotriva raspandirii unor astfel de materiale electorale defaimatoare, s-ar crea un precedent periculos si ar fi pusa in pericol desfasurarea corecta a campaniei electorale.
PSD are cele mai mari sanse de a forma noul Guvern, avand capacitatea de a incheia aliante si fiind agreat si de Occident. In schimb, Traian Basescu si-a atras antipatia multor lideri europeni, se arata intr-un raport al Institutului Social Democrat “Ovidiu Sincai“, condus de Adrian Severin.
Secretarul de stat in MApN Sorin Encutescu si-a inaintat, la inceputul acestei saptamini, cererea de eliberare din functie, care a fost aprobata atit de ministrul de resort, Ioan Mircea Pascu, cit si de primul-ministru Adrian Nastase.
Noaptea s-a dovedit a fi un sfetnic bun pentru liderii partidului de guvernamant, care au realizat ca este nu numai inutila dar si penibila sesizarea BEC pe tema distribuirii fluturasilor cu numele candidatilor considerati indezirabili de catre "Coalitia pentru un Parlament curat”.
Desi nici unul dintre actorii politici reprezentativi, UN PSD+PUR si Alianta PNL-PD, nu a vorbit pana acum despre posibilitatea reala a unei colaborari postelectorale cu PRM, liderul acestui partid, Corneliu Vadim Tudor, pune deja conditii posibililor petitori, sugerand ca acestia trebuie sa-si curete partidele de corupti.
Candidatul UN PSD+PUR la Presedintie, Adrian Nastase, glumeste pe seama culorii de campanie a adversarilor sai politici de la Alianta PNL-PD, sugerand indirect electoratului sa nu-i voteze pe democrati si pe liberali sub indemnul: a€žPaziti-va portofelele si gradinile de iepurasii in portocaliu!a€œ.
Principala arma i-a fost oferita chiar de catre premier, care a semnat, saptamana trecuta, o ordonanta de urgenta prin care datoriile de 18.000 de miliarde de lei ale RAFO Onesti sunt sterse.
Ex-liderul PUR Constanta, Gheorghe Halet, profita de situatia in care se afla acum si reuseste, de fiecare data, sa socheze prin stilul lui de a interpreta anumite intamplari de pe scena politica.
google-analytics.com