Cautare

4863 de rezultate pentru "06" (1.54 secunde)
Plangerea pe care primarul Constantei, Radu Mazare, a formulat-o impotriva presedintelui PD Constanta, Stelian Dutu, nu a avut castig de cauza, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei dispunand neinceperea urmaririi penale a deputatului democrat.
Gheorghe Funar a depus o initiativa legislativa prin care propune eliminarea tichetelor de masa si inlocuirea acestora cu alocatii individuale de hrana in cuantum de 100.000 de lei vechi pentru fiecare zi lucratoare.
Accesarea fondurilor SAPARD nu inseamna intotdeauna numai venirea unor fonduri nerambursabile care pot fi folosite pentru imbunatatirea localitatii. In cazul comunelor Cogealac si Fantanele a insemnat un nou motiv de disputa.
Mutarea Senatului in Palatul Parlamentului nu a fost inca finalizata, intrucat Camera Deputatilor nu a eliberat toate spatiile pe care le detinea inainte, in special in corpul A1, subsol.
Dupa cateva ore de dezbateri, timp in care au fost contestati unii candidati, parlamentarii au votat componenta noului Colegiu al Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS), membrii acestuia depunand juramantul in fata plenului celor doua camere ale Legislativului.
Secretarul general al Camerei Deputatilor, Georgeta Ionescu, a insotit ieri ziaristii intr-un tur al Parlamentului.
Desi sunt obligate ca, pana in octombrie, sa inventarieze cladirile cu risc seismic, autoritatile locale craiovene nu au demarat inca aceasta operatiune.
In Prefectura Dolj a inceput curatenia de primavara si toate actele administrative ramase neavizate in ultimii ani au fost semnate intr-o singura zi.
Politistii comunitari vor avea parte si in acest an de pistoale inchiriate de la Inspectoratul de Politie Judetean Dolj. Pentru fiecare din cele 100 de bucati care sunt folosite de agenti se plateste o suma de aproximativ 2,4 milioane de lei pe an.
Doar 35 la suta dintre romani se declara multumiti de activitatea guvernului, reiese dintr-un sondaj INSOMAR dat ieri publicitatii. Nivelul increderii fata de prestatia echipei guvernamentale prezinta o tendinta de scadere vizibila, doar 35% dintre respondenti declarandu-se multumiti.
Directorii, monitorizati la performanta Guvernul a adoptat miercuri o hotarare prin care plafonul arieratelor pentru operatorii economici monitorizati va fi redus cu minimum 15% pentru anul 2006, comparativ cu anul trecut.
Guvernantii par sa fi uitat de infrastructura doljeana afectata de inundatii si alunecari de teren.
Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, s-a prezentat ieri-dimineata la Parchetul instantei supreme, ca urmare a unei citatii in legatura cu un denunt in care a fost acuzat de abuz in serviciu.
Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat ca atitudinea colegilor de coalitie il determina sa creada ca nu vor reusi sa-si duca mandatul pana in 2008, aratand ca "Uniunea este dispusa sa sustina alegerile anticipate".
Ordonanta nr. 1/2006 privind unele masuri necesare intaririi capacitatii administrative in vederea aderarii la UE nu a trecut ieri la Camera Deputatilor din cauza absentei reprezentantilor Puterii, votul urmand sa fie reluat in sesiunea urmatoare.
Deputatul PD Stelian Dutu este anchetat de biroul teritorial Constanta al Directiei Nationale Anticoruptie intr-un dosar in care este suspectat de comiterea unor acte de coruptie.
Deputatii au aprobat ieri pe articole Ordonanta de Urgenta nr. 58/2005, ce prevede amanarea pana la 1 septembrie 2006 a intrarii in vigoare a noului Cod Penal.
Presedintele regreta numirea lui Tariceanu ca prim-ministru. Colapsul Aliantei este pus pe seama liberalilor. Acestia au fost acuzati ca se folosesc de smecherii pentru promovarea intereselor unor grupuri politico-economice nelegitime.
Liderul UDMR, vicepremierul Markó Béla, incearca sa medieze relatiile dintre PNL si PD printr-un apel catre Alianta in vederea unei mai bune colaborari, pentru a nu periclita integrarea Romaniei in UE in ianuarie 2007.
De Ziua Mondiala a Sanatatii, bolnavii din Dolj au asteptat in zadar la usile Policlinicii Spitalului de Urgenta Craiova. Cum cadrele medicale au fost libere, oamenii nu au avut de ales si au facut cale intoarsa, desi multi dintre ei venisera de la zeci de kilometri.
google-analytics.com