Cautare

4863 de rezultate pentru "06" (1.48 secunde)
Potrivit unui sondaj efectuat de "Grupul de Studii Sociale 2000" in perioada 20-27 ianuarie 2006, aproape 50% dintre romani cred ca tara merge intr-o directie gresita, 43% sunt nemultumiti de Guvern, iar 68% sunt nemultumiti si foarte nemultumiti de felul in care traiesc.
Sedinta in plen a Consiliului Judetului a avut pe ordinea de zi alegerea, pentru a patra oara, a unui vicepresedinte.
"A existat un vid legislativ la inceputul anului 2004. Nu s-a putut, din motive tehnice, desemna judecatorul care urma sa dea aprobari pentru interceptarea telefoanelor.
Ceea ce se anunta o obisnuita sedinta a Consiliului Local Mangalia s-a transformat, pe neasteptate, intr-un adevarat scandal al ... "independentilor".
Prefectul de Gorj, Stefan Popescu Bejat, a trimis ieri o adresa catre Corpul de Control al Primului Ministru, prin care a solicitat sa fie verificat modul in care energia electrica produsa de complexurile energetice Rovinari si Turceni este vanduta prin intermediul unor firme private.
Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat miercuri seara intr-o emisiune televizata ca nu va fi de acord cu intrarea PD ca membru cu drepturi depline in Partidul Popular European, daca democratii nu-si vor schimba atitudinea in ceea ce priveste Statutul minoritatilor.
Integrarea europeana va zgudui din temelii viata la tara. Deprinsi de comunism si social-democratie sa se taraie la limita subzistentei si indobitociti de saracie, bunicii nostri trebuie sa devina peste noapte fermieri europeni.
Democratii nu renunta la planul lor de fuziune cu Partidul National Liberal. Emil Boc, presedintele PD, a pledat vineri din nou pentru acest proiect, despre care sustine ca ar fi stat la baza nasterii Aliantei Dreptate si Adevar.
Liderii partidelor politice au ajuns ieri la un consens si i-au promis presedintelui Basescu ca nu vor mai pune bete in roate proiectului DNA.
Cotata in martie 2005 cu 48% in intentia de vot a romanilor, Alianta ar obtine in luna februarie a anului in curs, potrivit Centrului de Sociologie Urbana si Regionala, 42%.
Sala mare a Consiliului Judetean Bihor a gazduit, ieri, lansarea programului intitulat "Strategia Nationala de Export pe 2006".
Romanii au remarcat faptul ca intre palatele Cotroceni si Victoria sunt unele tensiuni, doi romani din trei fiind de parere ca relatiile dintre Basescu si Tariceanu nu sunt prea bune sau ca acestia nu se inteleg deloc.
Conservatorii, prin deputatul Petru Calian, cer autosesizarea Procuraturii Generale in privinta activitatii lui György Frunda in Parlamentul European si a declaratiilor acestuia, considerate ca punand in pericol "caracterul national, suveran, independent, unitar si indivizibil al statului roman".
Opozitia obtine din nou victorii in Parlament fara sa faca un efort deosebit. Din cauza absentei parlamentarilor Puterii de la vot, legile pica una dupa alta.
Deputatii sunt nevoiti sa completeze pana la sfarsitul lui martie noile formulare privind apartenenta sau neapartenenta ca agent sau colaborator al politiei politice comuniste, conform ultimei ordonante de urgenta referitoare la modificarea Legii nr.
La numai o luna de la aprobarea bugetului pe 2006 a Consiliului Judetean Bihor, a avut loc prima rectificare de buget, cu aproape 2,5 milioane de lei noi.
In plin razboi al demisiilor si al intentiilor de excludere din PSD a celor cu probleme morale, liderul social-democrat Mircea Geoana sustine ca Adrian Nastase si Dan Ioan Popescu vor intra numai in vizorul conducerii partidului, nu al organizatiilor din care fac parte acestia.
Ministrul olandez de Externe Bernard Bot a declarat ca Uniunea Europeana trebuie sa mentina presiunea asupra Romaniei si Bulgariei pana la finele lui 2006, pentru ca acestea sa intareasca lupta contra coruptiei si a crimei organizate inainte de aderarea prevazuta la 1 ianuarie 2007.
Guvernul se va confrunta saptamana viitoare cu doua motiuni. Prima a si fost depusa luni la Senat de PRM si PSD, semnata de 40 de senatori si intitulata "La iesirea din iarna, facturile si preturile i-au ruinat pe romani".
Deputatul liberal Cristian Boureanu a cerut ieri, in nume personal, liderilor celor patru partide din Coalitia guvernamentala sa urgenteze introducerea votului uninominal pentru alegerea parlamentarilor, demonstrand astfel ca intentiile lor de reformare a clasei politice nu sunt numai simple exercitii de imagine electorala.
google-analytics.com