Libertatea informeaza: Lucian Mindruta a ramas fara permis de conducere. Ce greseala a facut
Lucian Mindruta a ramas fara permis de conducere, pentru 30 de zile. In urma unei greseli pe care a facut-o in trafic, prezentatorul tv va fi pieton pentru o luna de zile. Acesta a facut anuntul pe contul de socializare. Lucian Mindruta a ramas fara permis de conducere pentru ca a facut depasire incalcand linia continua. Acesta recunoaste insa ca a facut o greseala si ca merita sa plateasca pentru ea.
Marian Godina, bravo!
- As vrea sa-i felicit pe politistii de la circulatie din Brasov pentru ca ieri mi-au luat carnetul pe 30 de zile. Pe bune, nu e nicio ironie aici. Meritam. Au aplicat legea, politicos si ferm, iar eu, desi am ramas pe bicicleta tocmai cand incepe sa ninga, m-am bucurat mai mult decat m-am intristat! Stiti de ce? Pentru ca principiile mele nu se aplica doar celorlalti. Cred ca cine greseste trebuie sa plateasca. Pentru ca doar asa schimbam tara asta: cu reguli si cu pedepse. Marian Godina, bravo, sa stii ca nu esti singur in garnizoana!, a scris el pe contul de socializare.
- Am calcat linia continua. Era in fata o masina stricata, care mergea foarte incet, iar drumul era liber. Am gresit, a recunoscut Lucian Mindruta.