Cautare

33 de rezultate pentru "yasar kemal kurt" (4.74 secunde)
Actualul sef al statului, Recep Tayyip Erdogan, a castigat primul tur cu 49,51% din voturi, in timp ce principalul contracandidat, Kemal Kilicdaroglu, sustinut de sase partide de opozitie, a obtinut 44,88% din voturi.
Creatii si fiinte cu suflet El arata ca ganditori renumiti, cum ar fi neurofiziologul sir John Eccles, laureat al Premiului Nobel, filozoful si specialistul in stiinte cognitive David Chalmers, sau logicianul Kurt Godel, erau convinsi ca ideile conceptuale pe care le au oamenii nu pot fi explicate doar prin procese fizice si ca ceea ce numim constiinta nu poate fi doar un produs al creierului.
Conform unui comunicat remis, miercuri, agentiei MEDIAFAX, agenda primei zile de intalniri la Washington a delegatiei conduse de catre primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, contine, incepand cu ora locala 9.00, o intrevedere cu ambasadorul Kurt Volker, directorul Centrului pentru Relatii Transatlantice.
La rindul sau, reprezentantul BERD, Kurt Geiger, a precizat ca BERD a investit peste trei miliarde de euro in Romania pina in prezent in mai mult de 150 de proiecte si a mobilizat alti 900 de milioane de euro pentru proiecte viitoare, din care 500 de milioane euro au fost investiti numai in 2005.
In ceea ce priveste data aderarii, la acelasi seminar "Emerging Europe - Investment Summit", Kurt Geiger, business group director in cadrul Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), a afirmat ca Romania va adera la UE in 2007.
Pentru unele proiecte avem discutii serioase, dar nu putem dezvalui numele companiilor partenere pentru ca nu am semnat contractele", a declarat luni directorul general al JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Kurt Strohmayer.De asemenea, lantul hotelier Starwood intentioneaza sa devina un jucator important pe piata romaneasca.
Este vorba de fransiza progresiva si aplicarea acesteia incepand de la zero in fiecare an de contract", a declarat, miercuri, Kurt Leitner, Chief Executive Officer al grupului Porsche Finance.
La randul sau, referindu-se la nevoia de implicare a administratiilor publice centrale si locale in dezvoltarea si implementarea unei strategii coerente in regiunea statelor dunarene, Kurt Puchinger, coordonator din partea Uniunii Europene pentru Strategia Dunarii, Axa Prioritara 10, a subliniat nevoia armonizarii politicilor europene dar si a eliminarii decalajelor in ceea ce priveste statele participante.
In data de 8 mai a fost organizata conferinta de presa pentru lansarea celei de-a sasea editii a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, prilej cu care au luat cuvantul Marius Alexandru Dunca, Ministrul Tineretului si Sportului, Tomnita Florescu, Viceprimar al Municipiului Bucuresti, Valeria Racila van Groningen, presedinte BRC, Ramona Zanfirescu, Purtator de cuvant, OMV Petrom, Kurt Leitner, CEO, Porsche Romania, Ramona Ciocodei, Communication Manager, McDonalds Romania, Florin Florea, Presedinte, Federatia Romana de Atletism, Monica Calota, director ANPCDEFP â€" Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale.
Potrivit companiei de consultanta Kurt Salmon, care se pregateste sa publice un studiu pe acest subiect, noul concept reprezinta unul din noile motoare de crestere a distributiei alimentare.
Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Ludacris Bridges, Helen Mirren, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Scott Eastwood, alaturi de Kurt Russell si Charlize Theron Regia:
afumaturi traditionale bucovinene, branzeturi argesene, tuica, vinuri alese, placinte intinse de Turnu, poale-n brau si cozonaci, prajituri traditionale din Maramures, turta dulce si covrigi, halvita, nugat si ciocolata de casa, miere si produse apicole, dulceturi, zacusti si siropuri dambovitene, kurtős kalacs.
A fost destul de ciudat, saruturi, imbratisari, ca si cum era o relatie paralela, a spus Ian Halperin, autorul unora dintre cel mai bine vandute biografii de vedete, intre care Crline Dion, Kurt Cobain si Michael Jackson.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
google-analytics.com