Cautare

1338 de rezultate pentru "wlan gratuit in pitesti" (3.25 secunde)
Jucatorii antrenati de Andelko Mandic si Marius Toma intalnesc, in deplasare, de la ora 18.00, formatia Gaz Metan Medias, in cadrul etapei a 22-a din Divizia A.
In perioada aceasta se antreneaza la altitudine, la Font Romeu (1.850 m), o localitate franceza situata in Muntii Pirinei. ... Semifondista originara din Pitesti, dar care reprezinta clubul CS Universitatea Craiova, se afla foarte aproape de implinirea unui vis:
Turneul inclus in calendarul Federatiei Romane de Tenis a adunat la start 50 de participanti din Craiova (Vointa, TC Olimp, TC Triumf 2000, CSM, Recon, TC Stanica, Atlas, CS Kofe), Bals, Caracal, Bucuresti, Pitesti, Petrosani, Valcea, Targu Jiu, Hunedoara si Deva. ... Radu Ilincut (TC As Pitesti).
In perioada 2008-2009, jucatorul a evoluat la International Pitesti, echipa alaturi de care a promovat in Liga I, la Pitesti ramanand pana in 2010, cand a semnat cu Sageata Navodari.
Romanul care face turul lumii, pe jos, cu camera in mana: 11 tari parcurse in 8 luni Tanarul roman care a pornit, in luna februarie, sa faca turul lumii pe jos, a ajuns luna trecuta in Bucuresti.
Dupa Palatul Parlamentului, unde Manuela GOLESCU a primit distinctia Mihai EMINESCU, a urmat un spectacol extraordinar cu actrita Manuela GOLESCU si maestrul Eusebiu STEFANESCU, cu participarea grupul BREVIS CVARTET, la Teatrul Alexandru Davila din Pitesti, duminica, 13 ianuarie 2013, ora 19.30.
Teatrul Tandarica va asteapta in perioada 30 mai - 6 iunie 2014 la cea de-a treia editie a FESTIVALULUI de VARA "TEATRU, STRADA SI COPIL", un maraton al spectacolelor pentru cei mici si pentru cei mari.
Monstrul care a transat o femeie ar fi autorul mai multor violuri Florin Manzararu, barbatul care, sambata, a transat-o si a aruncat-o in raul Arges pe Iuliana Neblea, a fost condamnat, in 2008, la opt ani de inchisoare dupa ce a violat si a ranit cu un cutter o alta femeie.
Cum apare fostul politist in noaptea in care a fost UCISA Elodia Doua probe cerute de avocata familiei Ghinescu ar putea sa il ingroape definitiv pe fostul politist.
Carrefour Romania a premiat astazi copiii talentati din clasele 0-VIII, participanti in cadrul Concursului de desene Craciun 2013, ajuns deja la a XXIV-a editie.
Acum, acesta este inca in stare grava, ieri dimineata suferind un nou stop cardio-respirator peste care a trecut cu bine. In momentele de luciditate, tanarul plange atat dupa prietenul pe care l-a pierdut, cat si pentru ca visul sau de a ajunge un mare pilot s-a spulberat.
Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a declarat, joi, inainte de a intra in sala de judecata, ca "sacii cu bani" pe care sustine ca i-a dat lui Mircea Basescu ajungeau, de fapt, la Traian Basescu.
Astfel, in Bucuresti, vantul a doborat mai multi copaci, inclusiv unul in curtea Institutlui Cantacuzino, unde arborele rapus de vant a spart si o fereastra, potrivit B1 Tv. Pe aeroportul Otopeni, zborurile care trebuiau sa aterizeze in jurul orei 23:00 au intarzieri de de pana la o ora.
Iunie este luna reciclarii inteligente in hipermarketurile Carrefour, parintii fiind invitati sa vina cu cei mici la stațiile SIGUREC din orasele Bucuresti, Brasov, Buzau, Sibiu, Oradea, Drobeta Turnu Severin, Iasi, Suceava, Focsani, Braila, Pitesti si Ploiesti, pentru a invata cum reciclarea poate fi distractiva.
Asistenta Nicoleta Pantea, care lucra la sectia Cardiologie a Spitalului Judetean Pitesti, a murit dupa ce a cazut si s-a lovit la spate.
Astazi vor fi inaugurati primi 18 kilometri ai drumului expres Craiova-Pitesti, fiind vorba de centura ocolitoare a municipiului Bals. In trecut, tranzitarea orasului Bals se realiza si intr-o ora, desi era vorba de parcurgerea a doar cativa kilometri.
In comentariul subsemnatului de saptamana trecuta am anticipat faptul ca Fane Stoica ne pregateste o surpriza. Si ea s-a petrecut, Universitatea fiind asezata bine pe trei linii, iar Stoica a venit la Pitesti cu intentia sa nu piarda, ba chiar a fortat, spre final, victoria.
A fost arestat in 1947 si inchis la Sighet si Ramnicu Sarat. Boiteanu Florin - fiul generalului Ion Boiteanu (ministrul Culturii si Educatiei Nationale dupa 23 august 1944), nascut pe 15 iulie 1922 la Pitesti, fruntas al tineretului liberal.
Compania care se ocupa de lucrarile drumul expres Craiova-Pitesti este la un pas sa piarda contractul, dupa ce inspectorii Companiei de Drumuri au dat a doua evaluare negativa lucrarilor.
Camionul, care tracta o remorca pe care se aflau opt autoturisme, a fost cuprins de incendiu pe drumul expres dintre Craiova si Pitesti.
google-analytics.com