Cautare

595 de rezultate pentru "vlad" (8.25 secunde)
Alexandre Cardoso va fi folosit aparator central in retur, chiar daca in prima parte a campionatului brazilianul a impresionat ca atacant, fiind si golgheterul la zi al pandurilor Omul ales sa suplineasca plecarea lui Vlad Chiriches este Alexandre Cardoso si nu Ionut Rada, cum s-ar fi asteptat seful pandurilor, Marin Condescu.
ProSport va prezinta in detaliu de ce a picat transferul Oferta locului 5 din Premier League a venit prin intermediul unui impresar englez, cu care Chiriches a semnat un contract de reprezentare pentru Marea Britanie Pentru ca jucatorul sa ajunga sub comanda lui Villas-Boas, Becali ar fi trebuit sa mai scada din pretentiile financiare Vestea ultimelor doua zile - Vlad Chiriches va pleca la Tottenham pentru 8 milioane de euro - s-a desumflat aseara, cand managerul Stelei a anuntat la DigiSport ca patronul Becali nu mai este de acord cu mutarea!
Giulia si Vlad Huidu sarbatoresc astazi trei ani de casnicie. ... Ea s-a trezit cu noaptea in cap, asa cum fac de altfel toate mamele de bebelusi, iar primul ei gand s-a indreptat catre sotul ei, Vlad Huidu alaturi de care sarbatoreste trei ani de casnicie.
Karmen - Minte-ma (Videoclip Oficial) https://www.youtube.com/watch?v=xD96cYLjEjI Piesa a fost compusa de Irina Rimes, Achi si Vlad Lucan si produsa de Vlad Lucan.
Inca de la inceput, Nelu Vlad si-a dorit special aceasta data, tocmai pentru a oferi la zi de mare si sfanta sarbatoare o alta aniversare. Nelu Vlad are si un mesaj pentru romani, inainte de spectacolul Petrecere la Palat - 40 de ani AZUR:
Luni, 28 septembrie 2020, ora 20:30 - spectacolul All Inclusive, regia Vlad Zamfirescu. ... Medeea Marinescu, Mirela Oprisor, Diana Roman, Vlad Zamfirescu, Marius Manole; Marti, 29 septembrie 2020, ora 20:30 - spectacolul Pe o panza de paianjen, regia Vlad Zamfirescu.
Dan-Vlad Filimon si pe Constantin Budeanu, presedintele Companiei Eden Line. ... Dan-Vlad Filimon, Institutul National pentru Medicina Complementara si Integrativa, Vice-Presedinte al Societatii Romane de Acupunctura: ... Dan-Vlad Filimon, Vice-Presedinte al Societatii Romane de Acupunctura.
Ioan Rus o compara pe Kovesi cu Vlad Tepes Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, o vede pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, precum Vlad Tepes, pentru ca lupta impotriva coruptiei si pentru ca isi face bine treaba. ... A mai fost unul in istorie - Vlad Tepes.
Acum, fosta groapa insalubra a devenit o zona de refugiu pentru orasenii dornici sa petreaca o zi in natura, sa guste mancaruri traditionale, sa cunoasca tainele Deltei Neajlovului sau chiar sa ascute povesti spuse de insusi Vlad Tepes.
Serialul e cea mai buna varianta a vietii lui Vlad Tepes. Daniel Nuta si Radu Micu au facut acelasi casting pentru personajul lui Vlad Tepes.
Dr.Vlad Bedros, Universitatea Nationala de Arta din Bucuresti; ... Gheorghe Vlad Nistor, Departamentul de Istorie Antica, Arheologie si Istoria Artei, Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucuresti; ... dr.Laurentiu Vlad, Facultatea de Stiinte Politice, Universitatea din Bucuresti;
Vlad Speriusi, seful PNA Timisoara, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca este posibil ca fostul demnitar sa fi sprijinit gruparea infractionala care a prejudiciat Electrica Banat cu peste 200 miliarde de lei vechi.
Vlad Speriusi, seful PNA Timisoara, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca este posibil ca fostul demnitar sa fi sprijinit gruparea infractionala care a prejudiciat Electrica Banat cu peste 200 miliarde de lei vechi.
Opozitia, acuzata de tergiversare In replica, senatorul liberal Nicolae Vlad Popa a precizat ca reprezentantii Opozitiei au incercat sa tergiverseze sau sa nu supuna la vot cererea de convocare a sesiunii extraordinare.
M-am apucat sa pictez din 2008!", ne-a spus Gabriela Vlad, economist de profesie. ... In familia noastra este un spirit artistic foarte bine dezvoltat", mai spune Gabriela Vlad.
Mafia - Fondata in 1993 de Tata Vlad (Vlad Irimia), Caddillac (Dragos Vlad-Neagu) si Uzzi (Alin Demeter), B.U.G.
Ca noutati, Karmen Vlad a adus la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat in curtea Muzeului National de Geologie, de Martisor, pirita, spinel negru, pentru protectie, si pirita. ... Mai am ca pietre rodonit, coral si onix, ne-a spus Karmen Vlad.
In urma cu doi ani, primarul Constantin Vlad a sesizat ca vecinii dealului Curmatura isi maresc in fiecare zi curtile, extinzandu-se peste depozitul fosilifer.
Senatorul PNL Nicolae Vlad Popa (foto) risca sanctiuni din partea partidului pentru pozitia sa in privinta demisiilor sefilor SRI si SIE.
Incepand de ieri, viceprimarul comunei Gradina, Maria Adam, cat si consilierul local din Chirnogeni, Maria Vlad, nu mai sunt membri PNL.
google-analytics.com