Cautare

303 de rezultate pentru "vama" (6.88 secunde)
10 copii grav bolnavi din Ucraina au sosit ieri in Vama Siret. Cei mici au probleme oncologice, iar unii dintre ei sunt dependenti de dializa.
Punctul de trecere a frontierei de la Isaccea este una dintre portile de intrare in Romania a ucrainenilor goniti din casele lor de bombardamentele rusesti.
Oamenii simpli, politistii de frontiera si voluntarii au pus jucarii pe marginile traseului, astfel incat la intrarea in Romania, copiii care vin din Ucraina sa poate sa-si ia o jucarie de plus.
Daca toata lumea, in aceasta tara de oameni harnici, primitori, ospitalieri, ii primeste inca de la vama cu un suras larg (contra unei "mici atentii"), daca politia si oamenii legii ii trateaza cu indulgenta, avocati bine platiti le musamalizeaza fapta, iar cei modest platiti nu sunt "motivati" sa-si faca datoria;
Dar degeaba publicam listele fostilor ofiteri de securitate in Monitorul Oficial daca vama, politia, fiscul si justitia raman foarte sensibile la plicurile noastre.
Si totul a pornit de la situatia intilnita la granita romano-bulgara de la Giurgiu, unde primarul liberal nu a acceptat suspendarea taxelor percepute la vama.
Autoturismele comandate de clienti si nelivrate pana la momentul 1 ianuarie 2007 stau blocate in vama, mai ceva fata de bietii romani care vroiau sa intre sau sa iasa din tara in preajma revelionului, deoarece schimbarea legii leasingului si a modului de calcul al taxelor vamale i-au dat peste cap pe toti cei implicati in activitatea de import:
In luna februarie a acestui an, prin ninsoare, refugiatii, dintre care majoritatea femei si copii au venit in Romania pe la vama Siret, unde au asteptat ore intregi.
Caz socant la malul marii, acolo unde o fetita de 10 ani, aflata pe saltea, a fost dusa de curenti din Vama Veche pana in Bulgaria.
Fie ca sunt functionari publici, din invatamant, sanatate sau vama. Sunt corupti din cauza saraciei, a proastei salarizari, a vietii umile la care sunt supusi, dupa ani indelungati de studii.
Primul convoi cu tehnica militara franceza a intrat, azi noapte, in Romania, pe la Vama Nadlac.
schiul, bicicleta, petrecerile ad-hoc, AC/DC, alpinismul, femeile - cu defectele si calitatile lor, rasaritul la Vama Veche. Uraste: prostii si complexatii.
Ar mai fi stabilirea cu rea-credinta a impozitelor, taxelor sau contributiilor, obtinandu-se fara drept rambursari de TVA, cesionarea societatilor cu datorii catre cetateni straini sau persoane insolvabile, diminuarea in vama a valorii produselor importate prin falsificarea facturii originale a marfurilor sau concentrarea obligatiilor fiscale asupra unei singure firme care, dupa ce acumuleaza debite uriase, este dizolvata si nu mai poate fi supusa procedurii de executare silita.
"Am avut niste tutunuri in tara si Vama ma impiedica sa le scot legal. Ma obliga sa dau bani", a declarat afaceristul.
Dupa ce tirurile cu marfa se sigileaza in vama si se desigileaza la beneficiar in prezenta comisarilor Garzii Financiare, aproape ca s-au triplat afacerile la vedere ale firmelor de profil.
Agricultorii din Bulgaria protesteaza fata de importul masiv de cereale din Ucraina, iar fermierii romani au anuntat ca vor organiza actiuni similare.
Ungaria interzice importurile de cereale din Ucraina Daea a solicitat Ucrainei sa identifice rapid solutiile pentru restrictionarea exporturilor Romania instituie controale direct in vama, coordonate de catre ANSVSA Decizia a fost luata dupa ce au fost descoperite niveluri de pesticide peste limita admisa
Mamaia sau Vama Veche, altii si-au construit o intreaga vacanta in aceeasi perioada si vor calatori peste mari si tari.
in urma concluziilor preliminare ale Corpului de Control: adjunctul-sef al IPJ Constanta, seful Serviciului Rutier Constanta, seful Politiei Mangalia si seful biroului Vama Veche.
"V-ati trezit dupa Vama Veche si ati mirosit ca este o tema electorala, dar nu aveti onestitatea sa o faceti corect".
google-analytics.com