Cautare

3311 de rezultate pentru "valori normale a hemoglobinei la femei" (2.83 secunde)
Comisia Europeana a lansat o noua initiativa care vine in sprijinul companiilor private, si in mod special in sprijinul IMM, pentru a intelege mai bine beneficiile combaterii stereotipurilor de gen pe piata muncii, pentru imbunatatirea competitivitatii.
Peste o cincime - respectiv 21,1% dintre barbati si 21,2% dintre femei - aveau in octombrie 2008 salarii intre 1.
Intr-un mic atelier din Craiova, 19 femei creeaza tricotaje de lux, cu cristale Swarovski, perle, alte pietre si margele, modele sofisticate, dar realizate din materiale naturale, de calitate. ... Cateva femei se zaresc pe bancuta din fata atelierului de creatie de pe strada Petre Carp, numarul 34, din Craiova.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca aproximativ 18.000 de participanți din peste 75 de tari au participat la cea de-a opta editie a Volkswagen Semimaratonul Bucuresti.
Intr-un interviu acordat cotidianului Bild, sexologul Piero Lorenzoni a spus urmatoarele: "Sanii unei femei ii dezvaluie caracterul exact ca si zodia din care face parte".
Recent, la Hellen Concept Store, a avut loc loc un eveniment de lansare a unui tanar talentat care creeaza doar fuste midi pentru femei. Alex Ciobanu este tanarul care imbraca doar femei. ... Eu nu vedeam genul acesta de fuste midi la Chisinau.
Povestea lui Alex Ciobanu este una obisnuita, ii place industria fashion si adora sa vada femei in fuste midi. A inceput sa coasa fuste din pasiune, iar primele modele le-a cusut pentru prietena sa.
Evanghelistul Luca mentioneaza ca Christos a tamaduit-o de 7 demoni. In Evanghelii nu se face nicio mentiune cu privire la ce fel de demoni o posedasera.
Este sef de clinica si director al Spitalului Filantropia din Bucuresti, si profesor universitar la Catedra de Obstetrica-Ginecologie din cadrul aceluiasi spital. Realizarile sale includ renovarea Spitalului Filantropia, cea mai veche maternitate din Bucuresti, cat si echiparea acestuia cu aparatura de ultima generatie, ridicandu-l la rangul unei maternitati occidentale.
Femeile diagnosticate cu cancer de san au un risc aproape de doua ori mai mare decat restul populatiei de a dezvolta un al doilea tip de neoplasm intr-o alta zona a corpului, arata un studiu recent al Granada Cancer Register, din Spania.
Este un cancer foarte frecvent, fiind a treia cauza de mortalitate in randul femeilor. ... Si cu toate acestea campania gratuita de vaccinare a esuat lamentabil in tara noastra. ... Coalitia de Prevenire a Cancerului de Col Uterin solicita continuarea programului de vaccinare impotriva HPV si implementarea programului de screening.
Este un cancer foarte frecvent, fiind a treia cauza de mortalitate in randul femeilor. ... Si cu toate acestea campania gratuita de vaccinare a esuat lamentabil in tara noastra. ... Coalitia de Prevenire a Cancerului de Col Uterin solicita continuarea programului de vaccinare impotriva HPV si implementarea programului de screening.
Fructul castitatii sau Vitex Agnus Castus este una dintre cele mai eficiente plante in privinta sporirii fertilitatii la femei. ... Este considerat un foarte bun tonic uterin si un puternic vindecator al problemelor genitale la femei, dar in acelasi timp este si afrodiziac si antiafrodiziac.
Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer impreuna cu Pfizer Romania au ajutat 115 femei cu suspiciune de cancer de san sa-si faca gratuit analize detaliate, respectiv mamografii sau ecografii, pentru stabilirea unui diagnostic. ... Dintre femeile participante la testari, 70% au efectuat mamografii si 30% ecografii mamare.
Unde sa gasim raspunsul sau o multime de teorii decit la Desprecopii.com? ... Cercetatorii olandezi au analizat datele pe un esantion de 5 283 de femei care au dat nastere unui singur copil intre 2001 si 2003.
De la faptul ca majoritatea barbatilor cauta aventuri, iar femeile cauta iubirea.
Desi Romania recunoaste la nivelul legislatiei egalitatea de sanse intre femei si barbati, traditia situeaza in continuare femeia pe o pozitie inferioara barbatului.
Senatorul Florinel Butnarua sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Conventia de la Istanbul. ... Dupa cum bine stiti, Senatul Romaniei a aprobat Legea de ratificare a Conventiei de la Istanbul in data de 29 februarie 2015, conventie care fusese semnata de Romania in iunie 2014.
Mai tarziu, in Anglia anilor 1800, a fost mentionata Duminica mamei, serbata in a patra duminica de la inceperea Postului Pastelui.
In cadrul Galei Capital - Top 100 Femei de succes 2019, Anca Vlad, desemnata Cea mai puternica femeie din afaceri din Romania Cele mai influente si de succes femei din diverse domenii de activitate au fost premiate in cadrul Galei Capital - Top 100 Femei de succes 2019, o manifestare care recunoaste ambitia si meritele celor mai puternice doamne din tara noastra.
google-analytics.com