Cautare

2178 de rezultate pentru "traditii si flori de sarbatori in parcul cismigiu" (2.82 secunde)
Dupa ce au fost la targul de la MTR, cu vinurile de la brandul Poteca Corbului, iata ca acum cei de la Compas Art sunt prezenti cu turta dulce de post, din Covasna.
Elisabeta Onu din Arges a participat in acest week-end la Targul Bucurestiului organizat in Parcul Cismigiu. La standul ei, vizitatorii au gasit si au cumparat produse excelente, precum: ciocolata de casa, halvita, turta dulce sub forma de figurine, nuga si acadele.
Cristina si Constantin Niculescu au participat in acest week-end la Targul Bucurestiului, cu un stand cu obiecte traditionale. "Suntem singurii crescatori de viermi de matase din Romania!
Ieri am zis sa variem putin parcul si am fost in Cismigiu. E un parc tare frumusel, dar care sufera de obicei de o mega-aglomeratie asa ca il evitam. Ieri insa, pe minus n-grade, la 10 juma dimineata eram noi si porumbeii.
Varianta preferata de Oprescu prevede un TUNEL pe sub parcul Herastrau. Primarul Sorin Oprescu prefera varianta cea mai spectaculoasa a inelului median pentru zona de nord a Capitalei.
Multipla campioana olimpica la gimnastica Monica Rosu este oficial indragostita de ia romaneasca! Frumoasa prezentatoare a stirilor sportive de la TVR 2 a decis sa renunte la costumul de gimnastica si nu oricum, ci pentru ia traditionala romaneasca.
PMB a instalat corturi anticanicula dotate cu personal medical, apa si aer conditionat Primaria Capitalei a instalat 20 de corturi anticanicula dotate cu personal medical, apa, aer conditionat si medicamente in locurile aglomerate din Bucuresti, precum Piata Victoriei (in partea stanga a Muzeului Antipa), Piata Romana, Piata Unirii, Piata Universitatii - Arhitectura si Universitate, metrou Dristor, Parcul Carol, Piata 11 iunie, Parcul Cismigiu, Piata Obor , Piata Moghioros, Piata C.A Rosetti, Piata Iancului - metrou, Parcul Herastrau, Piata Muncii, Piata Crangasi si Gara de Nord.
RAADPFL Craiova a fost vizitata saptamana trecuta de compartimentul audit al primariei. In urma controlului, functionarii au descoperit ca regia a cumparat rasaduri de flori, de la terti, pe care le-a revandut municipalitatii, desi avea altele in stoc.
Recent, am facut o vizita la Scoala Americana Internationala din Bucuresti, unde am vazut cum copiii care studiaza aici, alaturi de parintii lor, de nationalitati diferite, au celebrat diverse traditii de sarbatori.
Primaria Craiova a cumparat pentru amenajarea spatiilor verzi din oras 22.000 mp de gazon-rulou, la un pret de 2 euro/mp. Aranjamentele florale din centru, de pe marile artere si din Parcul "Nicolae Romanescu" au inghitit 5,6 milioane de lei din bugetul local.
Se deschide Targul de Paste din Bucuresti. PROGRAMUL evenimentelor Ajuns la cea de-a VIII-a editie, targul de Paste din Capitala TRADITII SI FLORI DE SARBATORI isi propune sa valorifice arta traditionala si sa readuca in atentia publicului valori autentice romanesti.
Petarda Vasile a publicat un text exceptional si 9 fotografii pe Facebook, un veritabil reportaj despre reabilitarea Parcului Dumbrava din Calarasi. ... In schimb, ce a facut primarul Dragulin in parcul Dumbrava nu mai este o poveste, ci o realitate:
Aceasta sarbatoare, denumita popular si Blagovistenie, aminteste de ziua in care Arhanghelul Gavriil ii da Fecioarei vestea ca va avea un prunc: ... In popor, exista o multime de traditii si superstitii cu privire la aceasta zi. Afla din acest articol care sunt cele mai frumoase traditii de BUNA VESTIRE!
Parcul Industrial "creste" cu 5,8 milioane de euro.
Adevarul de Slobozia: "Dallas" de Romania. Cum a ajuns celebra ferma Southfork din Slobozia un paradis abandonat dupa doua decenii Omul de afaceri Ilie Alexandru, din Slobozia, a construit in anii 90 Parcul Hermes, unde se afla copia fermei Southfork din serialul "Dallas".
Sorin Oprescu a participat la o ampla actiune de curatenie in parcul Natural Vacaresti Primarul general, Sorin Oprescu, a fost prezent sambata in parcul Natural Vacaresti, unde a avut loc o ampla actiune de curatenie.
In data de 7 octombrie, in jurul orelor 20:00, redactia Realitatea din Calarasi a fost contactata de catre un locuitor, al unui bloc situat in apropierea parcului Jirlau. Acesta, a fost martor la un eveniment nu tocmai placut, petrecut in Parcul Jirlau.
Victorita Colta, solista de muzica populara, si sotul ei, Gavrila Colta, sunt prezenti zilele acestea la targul de produse traditionale organizat in Parcul Cismigiu. ... articole din piele, costume populare si curele cu margele. "Vom fi prezenti in Parcul Cismigiu pana duminica inclusiv, orele 19.00 - 20.00.
Produsele apicole de la standul sotilor Elena si Vasile Stan din cadrul targului de la MTR sunt benefice pentru sanatate Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Aceasta este una dintre cele mai profitabile afaceri medii de pe piata romaneasca. ... De la 1 noiembrie, florarii au scapat de taxele vamale la importurile din UE, care dublau preturile produselor. Comertul cu flori este, in prezent, una dintre cele mai profitabile afaceri medii care exista pe piata romaneasca.
google-analytics.com