Cautare

70 de rezultate pentru "tenoseanu romulus" (6.97 secunde)
"Programul SolePAD Craiova încearca sa raspunda unor probleme de afaceri specifice, îmbinând prezentarile dedicate solutiilor IT&C de eficientizare a costurilor cu informatii relevante despre finantari nerambursabile si/sau partial rambursabile", a declarat Romulus Maier, directorul general al Agora Media, organizatorul evenimentului.
Romulus Balasoiu) Softul firmei Micro Systemation este folosit de autoritatile din peste 60 de tari. 98% din sectiile de politie din Marea Britanie, spre exemplu, folosesc XRY, iar FBI este, la randul lui, un client fidel al suedezillor.
Face parte din distributia alternativa a spectacolului ‘Molto, gran‘ impressione‘, in regia lui Dan Tudor (scenariul Romulus Vulpescu) ( premiera oficiala la 10 ianuarie 2010), este Gaev din ‘Livada de visini‘ de A.P.
- La Brasov ii avem pe Romulus Bucur, Caius Dobrescu, Andrei Bodiu si Mihai Ignat. - Alina Cadariu isi desfasoara activitatea la Targu-Mures.
A fost un recital in care poezia si cantecul au alcatuit impreuna un excelent spectacol de divertisment cu versuri semnate Alexandru Mandy, Miron Radu Parachivescu, Marin Sorescu, Lucian Vasilescu, Romulus Vulpescu, iar muzica Alexandru Mandy, Dan Stoian si Sergiu Cioiu.
Romulus 15. Printre valentele memorial-simbolice ale istoriei cladirii se numara faptul ca acesta a apartinut lui Solomon I. Bally, un mare proprietar imobiliar in Bucurestiul inceputului de secol al XX-lea.
Editia a XI-a e sarbatorita prin poemele scrise si citite de 8 poete - Magda Carneci, Laura Dan, Mina Decu, Irina-Roxana Georgescu, Catalina Matei, Simona Popescu, Andra Rotaru, Livia Rosca - si de 8 poeti - Romulus Bucur, Florin Dumitrescu, Sorin Ghergut, Andrei Novac, Dan Plesa, Bogdan O.
De la eveniment, nu au lipsit nici Secretarul de Stat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne- Raed Arafat, Prefectul Capitalei- Nicolae Petrovan, Prefectul Judetului Ilfov- Rasica Daniel Mihai, Subprefectul Judetului Ilfov- Pantazi Romulus, Subprefectul Municipiului Bucuresti - Mariana Campureanu, Managerul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti- Catalin Cirstoiu si Dr Radu Zamfir, caruia i s-a inmanat distinctia de "Membru de onoare al Societatii de Salvare Bucuresti".
Sectia de arta cuprinde colectii de pictura, grafica si sculptura, ale unor artisti ca Aurel Ciupe, Romulus Ladea, Petre Abrudan, Nagy Imre s.a.
Cartofii prajiti ar putea costa mai mult din cauza secetei din aceasta vara si a pretului mai mare la energie. "Productia romaneasca de cartof este in cadere libera", a precizat Romulus Oprea, presedinte Federatia Nationala Cartoful.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
google-analytics.com