Cautare

220 de rezultate pentru "tenis" (3.16 secunde)
Stau cuminti pe Facebook si posteaza despre pisici, tenis, scandaluri din case regale straine, moda, alea-alea. Ii doare mai mult moartea lui George Floyd decat faptul ca masurile luate de Guvernul Orban au dus la moartea a 4.185 de cetateni romani infectati cu COVID-19.
Zau daca poti intelege meciul asta de tenis intre procurori si judecatori. Procurorii servesc in terenul judecatorilor, iar judecatorii trimit in out.
Zau daca poti intelege meciul asta de tenis intre procurori si judecatori. Procurorii servesc in terenul judecatorilor, iar judecatorii trimit in out.
Asta este ca si cum un jucator de tenis si-ar zice, la pierderea primului set, ca mai sint de jucat altele si mai am timp sa ma refac si sa cistig meciul.
pariuri pe tema „cedeaza sau nu guvernul presiunilor venite dinspre mediul de afaceri?”. Raspuns: castiga cei care au pariat pe oamenii de afaceri. Vorba aia: ca asa-i in tenis!
Djokovic va ajunge luni in instanta si poate avea interzis 3 ani in Australia. Cel mai bun jucator de tenis masculin din lume incearca sa evite deportarea.
Aceasta decizie a dat peste cap eforturile nr. 1 mondial de tenis de a obtine al 10-lea Open al Australiei.
Si altfel actioneaza in cazul celor care isi arunca unul altuia cocaina, de parca pliculetele ar fi dirijate prin lovituri de rachete de tenis...
Si altfel actioneaza in cazul celor care isi arunca unul altuia cocaina, de parca pliculetele ar fi dirijate prin lovituri de rachete de tenis...
Jucatorul de tenis Novak Djokovic spune ca prefera sa rateze noi trofee decat sa fie obligat sa-si faca vaccinul impotriva COVID-19.
Novak Djokovic a declarat ca ar prefera sa piarda viitoarele trofee de tenis decat sa fie obligat sa se vaccineze anti Covid.
Printre invitati se afla si Lubov Chernukhin, care a donat 2 mil. GBP conservatorilor. Chernukhin a platit 160 mii GBP, pentru o partida de tenis cu Johnson.
Dar, vorba aia - asa-i in tenis, Traiane, nu le poti avea intotdeauna pe toate. Democratii oricum stau confortabil in sondaje.
Nu spun insa cine, caci mi-e drag, chiar daca are iesiri razgaiate uneori, sau ma ia de la 11 metri - ca asa-i in tenis...
C-asa-i in tenis. Dar nu-i bai, poate vor avea mai mult noroc data viitoare, cine stie? Intre timp, continuam sa asistam la spectacole electorale rasuflate si doar pe ici-pe colo pigmentate cu un strop de ingeniozitate.
In acelasi timp am grija sa mananc sanatos si fac , mai ales in anotimpurile mai calde, mult sport in aer liber- tenis, bicicleta, alergari.
- Stiu ca-ti place sa mergi cu rolele in parc si sa joci tenis. Ce alte sporturi practici? - Ei, zici si tu de parca ai vorbi cu vreo multipla campioana, cu rabufniri si-n alte discipline sportive decit cea de consacrare.
Ne-am apropiat gusturile noastre pentru oameni, stateam impreuna la Romanian Open Tenis in tribuna oficiala, inainte de relatia ei oficiala cu Puiu.
Puteti face si scurte drumetii in incantatoarele imprejurimi. La cerere - lectii de golf, de calarie (Breaza) sau tenis de camp.
Simona Halep (31 de ani) a fost suspendata, marti, patru ani din tenis de catre Agentie Internationala pentru Integritatea Tenisului (ITIA).
google-analytics.com