Cautare

184 de rezultate pentru "supermarket" (2.94 secunde)
Este vorba despre un supermarket de dimensiuni mai reduse, care are la vanzare produse de stricta necesitate. Carrefour importa formatul Contact din Franta, unde exista acum peste 400 de astfel de magazine.
In urma lucrarilor efectuate, pe o suprafata de aproximativ 700 metri patrati a fost amenajat si un supermarket Profi, un parteneriat care a dat roade si in cazul Pietei Aparatorii Patriei, care in prezent functioneaza in parametrii optimi, fiind consacrata drept principal centru comercial agroalimentar al zonei respective.
Am auzit chiar si analisti de renume, cainand de zor soarta micilor buticari care vor fi nevoiti sa traga oblonul, intrucat fiscalizarea le dauneaza grav sanatatii economice, ceea ce va slabi concurenta iar in final oamenii vor plati preturi mai mari la supermarket.
un supermarket Lidl, spatii comerciale cu diverse destinatii, o gradinita, un loc de joaca. Facilitati: salon de coafura, cosmetica, banci, notariat.
Este o leguma scumpa -pretul din supermarket trece de 25 lei pentru 1 Kg. Productia plantatiei de la Baneasa are insa desfacere asigurata prin marile magazine de specialitate si prin restaurantele de lux.
Potrivit unui oficial al Politiei Capitalei, un suporter maghiar ar fi fost batut de mai multe persoane, in zona Unirii din Capitala, dupa ce a iesit din grupul in care se afla pentru a merge la un supermarket.
Facebook se aseamana tot mai mult cu un supermarket virtual diin cauza unui nou serviciu, Offers, cu ajutorul caruia companiile isi pot prezenta produsele si ofertele speciale in News Feed-urile utilizatorilor.
hipermarket "Carrefour", supermarket "Market" si magazin de proximitate "Express" cautarea celor mai noi promotii si alcatuirea listei de cumparaturi pe care o poti trimite pe mail sau distribui pe Facebook identificarea in timp real a celui mai apropiat magazin Carrefour fata de pozitia utilizatorului aplicatiei localizarea oricarui magazin Carrefour de pe teritoriul Romaniei si acces la datele de contact ale acestuia acces facil la informatii despre Marcile Proprii Carrefour Romania aflarea ultimelor rezultate ale extragerilor Loto 6/49.
La sfarsitul saptamanii trecute, alaturi de o intreaga echipa de la Rotary, designerul s-a oprit la un supermarket de unde au facut cumparaturi si s-au aprovizionat cu alimente, printre care oua, cartofi, ulei, carne si alte produse necesare pentru sarbatoarea Pastelui.
25 de hipermarket-uri "Carrefour", 80 de supermarket-uri "Market", 44 de magazine de proximitate "Express" si 1 website de comert online:
25 de hipermarket-uri "Carrefour", 80 de supermarket-uri "Market", 44 de magazine de proximitate "Express" si 1 website de comert online:
de locuinta, de masina, de calatorie, de bunuri • produsele Loteriei Romane care se vand la casele de marcat • retusuri textile gratuite • livrare gratuita pentru produsele voluminoase in limita a 30 km • livrare gratuita pentru produsele voluminoase in limita a 30 km • linie telefonica gratuita TEL VERDE 0800-0800-02, 24h din 24, pentru apeluri de pe fix si mobil Carrefour in cifre Nr.2 in lume Nr.1 pe marea distributie in Europa 4 formate la nivel mondial • hipermarket • supermarket • magazin de proximitate • cash & carry • + 471.000 angajati in lume In Romania • 25 de hipermarketuri Carrefour • 78 de supermarketuri Carrefour Market • 58 magazine de proximitate, de tip franciza, Carrefour Express Angst:
Comedie / Animatie Frank e un carnat care traieste intr-un supermarket, alaturi de diverse alte produse alimentare. Scopul tuturor in viata e sa fie alesi de un cumparator.
Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas, benzinariile OMV si supermarket-urile Carrefour. Nu ratati un eveniment unic, un spectacol care va abunda atat in calitate, cat si in cantitate.
In Romania, Grupul Carrefour numara 163 magazine dintre care 25 hipermarket-uri "Carrefour", 78 supermarket-uri "Market", 59 magazine de proximitate "Express" si un website de comert online:
In Romania, Grupul Carrefour numara 163 magazine dintre care 25 hipermarket-uri "Carrefour", 78 supermarket-uri "Market", 59 magazine de proximitate "Express" si un website de comert online:
In afara de cele facute in casa, de tine sau de cineva apropiat, nu ai de unde sa stii ce se pune in sosurile de salate comandate la restaurant sau cumparate de la supermarket.
Monica Luminos le reaminteste sa evite, in aceasta perioada, sa mearga cu copiii in mall-uri, sali de cinema, supermarket pentru a nu mari riscul de gripa sau de a contracta alte virusuri respiratorii.
Adica un pamantean din 8 a murit pentru ca, fie ca era in casa, in supermarket sau pur si simplu in parc, aerul ajuns in plamani era intr-atat de rau incat s-a imbolnavit si a murit.
Scapa de toate alimentele inutile pe care le detii in frigider sau in camara si apoi da o fuga la supermarket.
google-analytics.com