Cautare

2069 de rezultate pentru "stiri protv promenada mall sibiu" (3.14 secunde)
In 2001, fondatorii - inginerii Ioan Stanea din Sibiu si Gheorghe Pristavu din Campulung Muscel - inspirati de gustul copilariei de fiecare data cand preparau ciocolata de casa pentru cei mici, si-au facut curaj si au deschis fabrica de produse zaharoase PAN FOOD, cu capital 100% romanesc.
Jocul din etapa a 20-a a Diviziei A de baschet masculin dintre Energia Rovinari si CSU Atlassib Sibiu, reprogramat astazi, la Targu Jiu, se va juca altadata.
Cu un moral foarte bun dupa victoria din etapa trecuta, cand au invins in deplasare rivala de-o viata, Dinamo Bucuresti, baschetbalistii de la SCM-U Craiova vor sa castige si meciul de astazi, cu CSU Atlassib Sibiu, de pe teren propriu, programat de la ora 19.00.
Celelalte Cuvinte, trupa-legenda a rock-ului romanesc, va sustine doua concerte extraordinare in Cluj-Napoca si Sibiu. ... Astfel, miercuri, 20 martie, Celelalte Cuvinte va concerta in "Jaxx - Garajul cu Rock" din Cluj-Napoca, iar in ziua imediat urmatoare, joi 21 martie, in "Oldies Pub" din Sibiu.
Evenimentul este cofinantat de Primaria Municipiului Sibiu. SIBIU, hai sa facem istorie! RPG Security asigura paza si protectia celui mai mare concert din Romania " Forza ZU " sambata, 23 mai, orele 15.00, in Piata Mare din Sibiu.
Carla Dinu) Judetele Buzau, Vrancea, Covasna si pentru unele zone din Harghita, Neamt, Bacau, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges sunt sub Cod potocaliu pana joi, la ora 09:00.
Clasamentul celor mai avantajoase zece orase din Romania este completat de Sibiu, Pitesti, Ramnicu Valcea, Miercurea Ciuc, Slobozia, Timisoara, Targu Mures.
Constanta, Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Galati, Ramnicu Valcea si Sibiu. ... In Bucuresti, existau trei magazine Time Out, doua in centrele comerciale Bucuresti Mall si City Mall, si unul pe bulevardul Magheru, in zona Piata Romana.
Cea care va invita la stiri in fiecare seara si Calin, cel care ne culegea de peste tot lumea si o arata in imagini, au plecat sa cunoasca intregul univers. ... Statia locala PROTV a fost televiziunea in care si-au inceput cariera.
Sunt zeci de pasageri, in acest moment, ai unui zbor Sevilla-Bucuresti, care acuza ca au fost pur si simplu abandonati pe aeroportul din Sibiu. ... Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Prezenta Bookland in incinta mall-ului este unul dintre demersurile in care ne implicam cu placere intrucat ne confera prilejul de a oferi comunitatii suport informatic intr-o forma variata.
Gabriel Constantinescu a lucrat la Mall Promenada inainte de a participa la targurile anticarilor. L-am intalnit in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman cu obiecte vechi, precum:
Heirupismul patriotard duce la monstruozitati de tipul copiei de polistiren de un metru si jumatate, vopsita cu auriu de sobe, de la Promenada Mall, deasupra unei urne de sticla in care oamenii sa arunce cu bani (initiativa proprie a magazinului).
SkyTower, un turn de 131 de metri care ar trebui sa aiba 37 de etaje cu spaatii de birouri, dar si centrul comercial Promenada Mall sunt in Floreasca si au fost amanate pentru anul viitor.
Gymboland Mega Mall, Gymboland AFI Palace Cotroceni, Gymboland Promenada, Gymboland Maritimo si City Park in Constanta si Gymboland Ploiesti Shopping City.
Sub brandul SILKDOM sunt realizate si bijuterii din matase, esarfe. Produsele sunt disponibile online pe www.silkdom.com si in Molecule F Concept Store, Etaj 1, Promenada Mall.
Ciprian Serbanescu, trainer la Ecco Shoes, a participat recent la evenimentul de lansare Ecco Soft 1 - Ecco Shoes la terasa Promenada Mall Bucuresti.
Evenimentul de lansare a brandului Art & Hammer a avut loc la Mall Promenada, in cadrul acestuia Iulia Zeana - medic dentist de la cabinetul Dentem a vorbit despre preventia dentara si beneficiile acestor produse nou lansate.
Pentru sfaturi de frumusete si ingrijire, salonul poate fi contactat la adresa: Calea Floreasca, nr 246B (in incinta Promenada Mall), sau pe pagina de Facebook: https://m.facebook.com/TheBarBeautySalon/.
In primavara acestui an, se va deschide Belle Vie, primul concept inovator de farmacie - drogherie din Romani, in Promenada Mall, (nivel 1, Calea Floreasca, nr.
google-analytics.com