Cautare

928 de rezultate pentru "sensibilitate voluntari live" (3.10 secunde)
Voluntari s-a salvat, Hermannstadt - Dunarea Calarasi e super-derby-ul pentru obtinerea locului de baraj Ultima etapa din play-out va aduce o lupta pe muchie de cutit pentru evitarea locului 7, care retrogradeaza direct in Liga a 2-a.
REZUMAT | FC Voluntari - Rapid 0-0. ... Voluntari: Popa - Ciobotariu, Tamas, Armas, Briceag - Meleke, Droppa - Ricardinho, Rata, Gheorghe - Nemec Rezerve:
FCSB nu a reusit sa o invinga pe FC Voluntari, meci incheiat 2-2, si a ramas cu sanse mici la castigarea campionatului. ... conducerea lui CFR Cluj le-ar fi promis jucatorilor lui FC Voluntari cate 3.000 de euro daca vor reusi sa o incurce pe FCSB.
Dan Petrescu a sustinut dupa partida FC Voluntari - CFR Cluj ca un suporter l-a injurat fara incetare: ... Voluntari a incercat. ... Voluntari cred ca va fi in play-off, nu vad cum s-ar intampla sa nu fie.
FCU Craiova - FC Voluntari 2-1 Superliga, etapa a 26-a Au marcat: ... Nicolo Napoli FC Voluntari: Popa - Ricardinho, Matricardi, Armas - M.
Voluntari - CS Universitatea Craiova 1-0 Superliga, etapa a 27-a A marcat: ... Rata '50 FC Voluntari: ... "Anghel Iordanescu", Voluntari Arbitru:
Superliga, play-out, etapa a 3-a FC Voluntari - UTA 1-1 (1-1) Au marcat: ... FC Voluntari (3-4-3): ... "Anghel Iordanescu" (Voluntari) Arbitru:
Superliga, play-out, etapa a 7-a FC Voluntari - CS Mioveni 1-0 (1-0) A marcat: ... FC Voluntari: ... "Anghel Iordanescu" (Voluntari Arbitru:
Cu trei nominalizari la MTV European Music Awards in palmares, un al doilea album incitant lansat in 2007 si o colaborare inedita pentru realizarea coloanei sonore live a piesei de teatru "Desteptarea primaverii" la Teatrul Mic din Bucuresti (2016-2017), Firma se afla acum intr-un nou puseu creativ.
ROA si Bass Turbat - pentru prima data live, completand astfel line-up-ul artistilor autohtoni confirmati pana in acest moment.
Bucharest Music Film Festival (BMFF) si ArCuB Live Open Air-Jazz, Blues & More.
Indragitul moderator a creat, pentru iubitorii muzicii live, The Manifest, cel mai nou proiect care militeaza pentru muzica LIVE. ... Joi, 24 octombrie, incepand cu orele 23:00, la Bound Club&Bar din Centrul Vechi, vor face o demonstratie live de concert ca la carte.
Conceptul "Thursday Night Live" a pornit de la credinta ca muzica ar fi cel mai puternic drog existent; ... Dupa Vita de Vie si Les Elephants Bizzares, la"Thursday Night Live" este invitata una dintre cele mai iubite trupe din Romania:
JAZZ COMPAS LIVE la Sala Arcub din Bucuresti. ... Jazz Compas Live inseamna sesiuni lunare extraordinare de concerte, conferinte, workshopuri, auditii si intalniri cu artisti romani si straini. ... ‘Jazz Compas Live’ va continua apoi cu un party de jazz desfasurat in foaierul salii Arcub!
Pe 29 martie 2014, concertele JAZZ COMPAS LIVE au loc la Sala Arcub din Bucuresti.
In premiera in capitala, de ziua internationala a jazzului 30 aprilie 2014, revista Jazz Compas in parteneriat cu Muzeul Municipiului Bucuresti lanseaza mini festivalul Jazz Compas Live in Museum.
"Asgard", noua piesa Phoenix, pe muzica lui Nicu Covaci si versurile lui Paul Jellis, va putea fi ascultata de fani, live, pe 13 Iunie, in clubul Republic, din Centrul Vechi al Capitalei, pana atunci, admiratorii legendarei trupe avand ocazia sa urmareasca acest clip la youtube.com/watch?v=E639KlfQo48 Interpretare Phoenix 2014:
Anul 2016 se anunta a fi un an al premierelor pentru publicul roman care va avea ocazia sa vada live, pentru prima data in Romania, unul dintre cele mai asteptate show-uri ale ultimilor ani:
Antiexemplu este piesa care da numele concertului si albumului pe care Carla's Dreams il vor lansa pe 13 mai la Arenele Romane, intr-un show live care, promit baietii, va fi unul de exceptie, regizat chiar de ei.
Numele concertului Antiexemplu este dat de single-ul care da si titlul albumului pe care Carla's Dreams il vor lansa pe 13 mai la Arenele Romane, intr-un show live.
google-analytics.com