Cautare

3040 de rezultate pentru "rezultatele la bac simleu liceu agricol" (6.75 secunde)
Un an agricol foarte bun ar putea contribui cu 1-2 puncte procentuale la cresterea economica in 2008, care ar putea fi peste 7%, nivel peste estimarile bancii centrale, a declarat marti consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru, la un seminar despre fonduri structurale.
Varful asigurarilor a fost atins in anul agricol 2008 - 2009. ... Se vede ca la romani, daca nu este obligatoriu, nu se fac asigurari, cu toate ca sumele sunt foarte mici, aproape modice. ... In general, cei care apeleaza la asiguratori sunt firmele care fac agricultura pe suprafete intinse.
Acesta a afirmat, luni, ca momentul crizei in agricultura nu a venit inca, el va fi pe la sfarsitul lui septembrie, perioada cand va fi reluat ciclul agricol. ... Sa ne asteptam la sfarsitul lunii septembrie sau inceputul lunii octombrie, cand va trebui reluat ciclul agricol", a precizat Niculae.
Incepand din acest an, agricultorii nu mai primesc subventii considerate ajutor de la stat. ... Autoritatile incearca sa gaseasca solutii alternative pentru salvarea sectorului agricol, care sa prevada inclusiv stimulente financiare.
Premierul Emil Boc s-a intalnit ieri, la Ministerul Agriculturii, cu reprezentanti ai bancilor comerciale si ai Bancii Nationale a Romaniei, pentru a discuta modalitatile de deblocare a creditarii in agricultura.
'Valeriu Tabara va participa la evenimentul "Am 18 ani, deci deschid o afacere" ' Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Valeriu Tabara (foto), participa joi, 10 Februarie 2011, ora 11:00, la evenimentul organizat de Asociatia Europeana pentru Opozitie Economica, care va avea loc la Liceul Agricol Nucet, judetul Dambovita.
Dincolo de comicul situatiei, raman problemele grave din sectorul agricol, pe care urmasul domnului Valeriu Tabara nu este capabil sa le solutioneze.
Astazi vreau sa va vorbesc despre un domeniu care necesita atentie sporita, si anume, agricultura, in contextul in care expertii Comisiei Europene au transmis autoritatilor romane cateva observatii cu privire la absorbtia fondurilor UE 2014-2020, ca o prima versiune a Acordului de Parteneriat pentru utilizarea fondurilor comunitare in perioada 2014-2020.
Senatorul Octavian Liviu Bumbu a sustinut o declaratie politica intitulata "Potentialul agricol nu e suficient pentru performanta", pe care o puteti citi in continuare.
Stearsa a fost dragostea de pamant agricol a romanilor. ... Citesc mai jos o stire postata de o colega de la AMPress care mi-a starnit interesul.
Dupa ani de zile in care doar au asistat la distrugeri, autoritatile incep, timid, sa ia masuri. ... Asadar, potentialul agricol este unul considerabil. ... Numai anul trecut s-au inregistrat pierderi considerabile la porumb -mai mult 30.000 de ha afectate si la floarea soarelui - aproape 19.000 ha afectate.
In ciuda potentialului agricol, populatia rurala nu are un trai decent.
De la simple documente pe hartie, hartile au evoluat in instrumente web inteligente care astazi pot ingloba informatii bogate incorporate in sisteme GIS (n.r.
Saracia a ajuns sa fie stigmatul multora dintre noi si este un fenomen greu de infruntat in conditiile in care, de la zi la zi, multi se trezesc tot mai impovarati de griji si de nevoi.
Mult asteptata aderare la UE nu inseamna neaparat numai avantaje, ci si dezavantaje.
Discutand cu elevii mei, la ora de dirigentie despre profesiuni, am fost intrebat de ce am ales profesia de dascal ?
In anul 1999 eram reporter special la publicatia Vip parlamentar si guvernamental. ... Dupa absolvire am functionat ca profesor la unele scoli din judetele Vaslui si Tulcea, pana in 1989 cand, timp de o jumatate de an, am fost muzeograf la Muzeul de Istorie din Tulcea.
Ministrul de Externe, liberalul Mihai Ungureanu, este de parere ca principiul lustratiei trebuie sustinut, dar apreciaza ca legea lustratiei, in forma actuala, are "o doza consistenta de nedreptate morala" si anunta ca va renunta la post daca este adoptata ca atare.
Ministerul Educatiei Nationale a decis ca, din anul scolar 2013 - 2014, media celor 4 ani de gimnaziu sa conteze la admiterea in liceu in proportie de 25%, si nu 50% ca pana acum.
Guvernul a lansat un nou program numit Bani de liceu, prin care elevii pot primi un ajutor financiar in anul scolar 2017 - 2018.
google-analytics.com