Cautare

1877 de rezultate pentru "rezultate elita" (3.29 secunde)
Marius Teicu, Stela Enache, Sanda Taranu si Lucia Popescu Moraru " Seniorii de Elita premiati de Primaria Capitalei, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti In cadrul evenimentului vor fi premiati patru seniori de elita, care prin activitatea si cariera lor au marcat viata cultural " artistica a Romaniei.
Tuturor va cer scuze ca v-am tinut mult, dar am simtit nevoia sa va povestesc, celor mai tineri, cum a fost scoala noastra si poate vor intelege si cei care trebuie cum si de ce am fost generatii de elita, care au dat multi specialisti.
- Cate cariere au distrus unitatile tale de elita doar pentru ca pur si simplu asa ati avut voi chef sau pentru ca asa vi se comandase?, intreaba Plesoianu.
Martinovic si Prepelita s-au accidentat prematur din pricina unui teren care n-a facut cinste unui stadion de elita. ... "Am avut o intalnire cu jucatorii si le-am spus ca nu accept, dupa ce am schimbat sute de jucatori, sa nu avem rezultate.
Razgaiati de performantele ' generatiei de aur ', am crezut ca, intotdeauna, Nationala de fotbal a Romaniei va ramane in elita fotbalului mondial.
Ce rezultate ati obtinut?
Ion Raut, purtatorul de cuvant al PNL Gorj, a mentionat ca s-a incercat cooptarea in noua structura de conducere a unor membri de partid care au avut rezultate la alegerile europarlamentare.
Stiu ca in perioada cand domnul Traian Basescu era doar primar general al Capitalei, Sebastian Lazaroiu ii furniza nu numai rezultate ale unor sondaje, ci si solutii pentru ca strategia adoptata de bataiosul om politic sa dea rezultate mai bune. ... Sa umble la rezultate.
Daca dupa comunicarea primelor rezultate surpriza era la sectorul 1, unde pesedistul Dan Tudorache era depasit de Clotilde Armand de la USB, situatia s-a schimbat aceasta fiind devansata potrivit ultimelor date partiale ale BEC la alegerile locale 2016.
Rezultate barna: ... 44.699 Rezultate paralele: ... 41.833 - Dupa trei rotatii, Romania se afla pe locul trei in clasamentul general, dupa SUA si Rusia, dar inaintea Chinei Rezultate sarituri: ... 45.733 - al treilea punctaj din concurs la acest aparat, dupa SUA si Rusia Rezultate sol:
Sa nu credeti ca nu cer si studiile timp, insa pentru pacientii critici se fac incercari disperate, din care unele dau rezultate.
Mai toate concursurile de angajari despre care am scris in ultima vreme se aseamana la rezultate. La politisti doar unul a trecut, cei de la Politia de frontiera se asteapta la aceleasi rezultate, titularizarile de la profesori au avut tot rezultate dezastruoase, concursurile de magistrati la fel.
Miscarile "Occupy" se adreseaza inegalitatii rezultate din lacomia protagonistilor economico-financiari ai globalizarii, adica plutocratiei globalizate. ... Tot ei cer democratie desi contesta nu doar elita politica ci si formele ei de organizare fara de care mecanismele democratice nu pot functiona - partidele.
Un ofiter dintr-o unitate militara de elita, martor ocular, a spus: ... Fotografiile pe care le vad tind sa arate efecte optice evidente - adesea luminile stralucitoare cauzate de reflexiile interne ale lentilelor sau ale marginilor de culoare rezultate din functionarea cipului camerei.
Ceea ce evident se va reflecta in practica lor si in rezultate mai bune pentru mai multi pacienti.
Premiul GAZELLE pozitioneaza StemCare intr o pozitie fruntasa intre cele 1500 de companii evaluate anual, elita companiilor din aceasta Scandinavia.
Stanga a bifat pana acum rezultate remarcabile, calificandu-se in stil mare la Turul de Elita, ultima faza preliminara inaintea turneului final al CE 2012.
A luptat pentru mine, a avut incredere in mine si asa am ajuns manechin in elita Casei de Moda Venus.
In primul rand, prestigiul, performanta si profesionalismul Universitatii de Medicina si Farmacie din Tirgu Mures sunt reperele unui invatamant medical de elita, care aniverseaza anul acesta sapte decenii.
Acest premiu este acordat de catre o comisie stiintifica de elita ce include laureati ai premiului Nobel si recunoaste rezultate remarcabile obtinute pentru dezvoltarea unor terapii inovative pentru imbunatatirea vietii oamenilor.
google-analytics.com