Cautare

1064 de rezultate pentru "revelion grecia" (3.29 secunde)
Spre exemplu, pentru sapte zile in Austria, la un hotel de 3 stele in regim de demipensiune, cu masa de revelion inclusa si fara transport, pretul porneste de la 720 de euro de persoana.
Basescu, Revelion cu Udrea si cu familia Nedespartiti "la bine si la greu" Traian Basescu a petrecut noaptea dintre ani la un hotel de patru stele din statiunea Covasna, el venind impreuna cu sotia sa si cu cele doua fiice.
Basescu se cearta cu "meniul" de Revelion Dupa ce in campanie s-a razboit cu pliantele electorale ale USL Traian Basescu a revenit la vechile metehne.
Vedeta a asortat la vestimentatia aleasa pentru seara de Revelion, bijuterii Cartier si pantofi de la Gianmarco Lorenzi, simpli, dar si imbracati in cristale Swarovski. ... Eu mai stiu un truc, care aduce noroc de Revelion.
Dupa ce a avut parte de sarbatori de iarna linistite, in familie si de un Revelion petrecut acasa, impreuna cu cele doua fiice ale sale, Mayra si Indira, Rocsana Marcu a decis sa inceapa noul an cu o vacanta.
Momentele de entertainment vor fi asezonate cu preparate rafinate, bauturi fine, un candy bar delicios si focurile de artificii, fara doar si poate elemente demne de un revelion de VIP, ce nu vor lipsi din cadrul Revelionului Biavati. ... Rezerva-ti un revelion exclusivist si vei avea ce povesti tot anul!
Dorintele nu au lipsit, una dintre ele fiind intemeierea unei familii in viitorul apropiat, dar si sa devina mama si sa aiba nici mai mult nici mai putin de patru copii."Am avut o petrecere de pomina cu familia, atat de Craciun, cat si de Revelion.
Cu ocazia sarbatorilor de iarna, Julia Jianu, care are agenda incarcata cu concerte si evenimente de Craciun si Revelion, si-a dorit sa treaca in noul an cu un ten fara imperfectiuni.
Alina Marica, cea care a creat brandul Maressia, va recomanda sa purtati de sarbatori, atat de Craciun, cat si in noaptea de Revelion, o rochie tip furou, cu o broderie pe spate sau o rochie din catifea rosie.
Duminica am stat si-am asezat hainele pentru iarna, mi-am facut ordine in biblioteca, m-am gandit ce frumos va fi de revelion, cand vom merge undeva in Vrancea, intr-o cabana forestiera si nu voi avea grija de nimic. ... Ma voi odihni si de revelion.
Comisarul Cristian Gheorghe a spus si cum au fost acestia prinsi chiar in noaptea de Revelion. ... Comisarul Cristian Gheorghe a spus si cum au fost acestia prinsi chiar in noaptea de Revelion.
Astfel, 260.000 de premii instant isi asteapta castigatorii, iar cei mai norocosi dintre clientii care se vor inscrie la Tombola Aniversara se vor bucura de premii precum un apartament, masini, vacante de Revelion si multe alte surprize.
Ce surprize ne rezerva vremea in NOAPTEA de REVELION /ampress.ro Pentru urmatoarele trei zile, meteorologii anunta vreme mai rece decat ar fi normal Miercuri, vremea continua sa se raceasca si noaptea gerul se va instala in nord si in centru, dar izolat si in restul teritoriului.
Cum poti slabi 6 kg in 4 saptamani, pana la Revelion Nici nu ne-am dezmeticit bine dupa vacanta de vara, ca au inceput pregatirile pentru Sarbatorile de Iarna.
Hotelul preferat de vedete are si o oferta speciala pentru Revelion 2017. ... Ne dorim ca noaptea de Revelion sa fie una magica, asa ca am pregatit meniuri speciale, focuri de artificii, show flair si alte momente menite sa transforme Revelionul intr-o petrecere de neuitat.
Savuroasele produse traditionale ale meselor de Craciun si Revelion, luate in sanul familiei, sunt adevarate bombe calorice. Dr. nutritionist Cristian Panaite precizeaza:
In seara de Revelion, va asteptam La Vioara Rosie, incepand cu orele 20.00 atunci cand vom da startul distractiei, ne-a declarat Maria Buza.
Metroul va circula pe toata durata noptii de Revelion la interval de 10 minute, respectiv de 20 de minute dupa ora 1.00.
Petrecerile de revelion s-ar putea desfasura cu mai multe restrictii: doar cu certificat verde si cu pana la 30% din capacitatea locatiei - si nu mai tarziu de ora 21:00.
Comitetul National Pentru Situatii de urgenta a decis sa permita de revelion petrecerile in strada, cu maximum o mie de oameni si distantare.
google-analytics.com