Cautare

1281 de rezultate pentru "receptie hotel aurora mamaia" (8.21 secunde)
In topul preferintelor ramane statiunea Neptun, spre care s-au indreptat 16.513 turisti, urmata apoi de statiunea Mamaia, aleasa de 13.791 turisti.
se va deschide in statiunea Mamaia prima editie a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte TINIMTEX Cadouri organizat de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta in colaborare cu Romexpo SA, spre deosebire de editia de anul trecut care a fost organizata doar de catre CCINA, a declarat ieri Mihai Daraban, presdintele institutiei camerale constantene in cadrul unei conferinte de presa.
Voluntarii de la Oceanic Club au fost sesizati, in ultimele zile, despre esuarea unor delfini in zonele Mamaia si Constanta, care, din primele analize, au murit ca urmare a ranilor provocate de plasele pescarilor.Directorul coordonator al ONG Oceanic Club Constanta, biologul Razvan Popescu Mirceni, a spuse ca, in urma cu doua zile, un delfin din specia tursiops truncatus a fost gasit esuat pe plaja din Mamaia.
in statiunea Mamaia, va reuni un numar de 430 de firme expozante care isi vor etala produsele pe o suprafata totala de peste 12.000 metri patrati, a precizat Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, institutie organizatoare, impreuna cu Romexpo SA Bucuresti si cu sprijinul Federatiei Patronatului din Industria Usoara FEPAIUS a acestui eveniment expozitional.
Programat initial sa se finalizeze la sfarsitul anului 2010, proiectul denumit Green Wave va fi amplasat in nordul statiunii Mamaia, in apropiere de complexul turistic "Hanul Piratilor", beneficiind de o suprafata totala a incintei ansamblului rezidential de peste 20.
Conducerea Directiei Apelor Dobrogea Litoral (DADL) a organizat ieri o actiune de control pe plaja din statiunea Mamaia, iar in urma verificarilor, inspectorii au constatat ca operatorul de plaja Romned Port Operator s-a extins cu activitatea pe o suprafata mai mare decat cea inchiriata in urma licitatiei.
Dan Sandulescu, inchizatorul de 29 de ani al giulestenilor, a fost batut cu bestialitate in statiunea Mamaia de patru barbati, totul petrecindu-se din cauza prietenei fotbalistului. Duminica, orele diminetii, statiunea vedetelor din Romania - Mamaia.
Radu Mazare, costumat in Regele-Soare, la prima parada din acest an Primarul Constantei Radu Mazare a participat, sambata seara, la prima parada a carelor alegorice din sezonul estival 2013, apartinand cluburilor din Mamaia.
Caravana GAUDEAMUS 2013 a ajuns la Mamaia, pentru deja traditionala intalnire anuala dintre soare, carte, nisip auriu, muzica si valuri de mare si buns dispozitie.
Liderii USL se intalnesc in Mamaia Reprezentantii Uniunii Social Liberale (USL) se intalnesc, astazi, la Melody Grand Ballroom din Mamaia, incepand cu ora 13.00, la lansarea Programului "USL pentru Turism".
Noul regulament al statiunii Mamaia si al Satului de Vacanta a fost adoptat, iar printre reglementarile aduse se numara limitarea nivelului de decibeli, interzicerea prezentei poneilor si a comertului ambulant pe plaje.
Anul trecut, de pilda, s-a scolit la Mamaia, la un curs de managementul informatiilor publice, consiliera Aurora-Cornelia Tiribeja. In 2008, primaria a rezervat opt locuri pentru reprezentantii consiliului local in diverse statiuni, insa cursurile nu li s-au parut interesante consilierilor, de vreme ce doar unul a mers la pregatire.
pe 03.04.2006, ora 10.00, pentru sectoarele de plaja Navodari I - IV, Mamaia I-VIII, pe 04.04.2006, ora 10.00, pentru sectoarele de plaja Constanta I si II , Agigea, Eforie Nord I si II, Cordon Eforie Nord-Sud, Eforie Sud, Tuzla, Costinesti I si II, in data de 05.04.2006, ora 10.00, pentru sectoarele de plaja Olimp I si II, Neptun I si II, Jupiter, Cap Aurora, Venus I si II, Cordon Venus - Saturn, Mangalia, 2 Mai.
Tuzla, Mangalia, Olimp 1, Navodari 1 si Cap Aurora au ramas neacoperite, agentii economici considerand ca nu sunt atractive, ne-a declarat ieri Catalin Anton, purtatorul de cuvand al DADL Constanta.
Sunt prezenti la lucrarile seminarului Ion Danut Juganaru, director general executiv al CCINA Constanta, Florentina Dospinescu, reprezentant ANTREC, Marian Zidaru, directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National Constanta, Aurora Mavrodin, reprezentant al Inspectoratului Protectiei Mediului Constanta, Indira Abdulvoap, economist, Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra".
In cadrul actiunilor conexe organizate cu prilejul celei de a XI-a editii a Targului National de Constructii "Tomis Ambient Construct", la sala de conferinte a Hotelului Bavaria Blu din statiunea Mamaia s-a desfasurat vineri un seminar dedicat problematicii actuale din domeniul constructiilor.
Aproximativ 3.000 de romani se vor putea bucura de programul "Litoralul pentru toti", care incepe pe 4 mai si se termina pe 15 iunie si cuprinde oferte de cazare la hoteluri de una pana la patru stele, precum si la pensiuni din statiunile Mamaia, Costinesti, Jupiter, Cap Aurora si Vama Veche.
Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinesti, Olimp, Neptun, Cap Aurora, Venus, Jupiter, Saturn, 2 Mai, Vama Veche, Gura Portitei. Zona vizata este situata intr-un areal cu pronuntat caracter turistic, pe malul marii, intre statiunile Costinesti si Olimp, potrivit directorului Cancelariei Prefectului, Corina Cusa.
Sulfina Barbu, facuta mincinoasa Agiacai Saledin, presedintele Asociatiei Patronale "Mamaia", i-a povestit ministrului Barbu despre cum se plang turistii sociali de faptul ca a devenit mai scump sezlongul decat cazarea si despre algele adunate cu grebla de pe plaja, in lipsa oricarui interes al operatorilor de a ingriji plajele adjudecate.
Privatizarea hotelurilor de pe litoral - in special a celor din statiunile Mamaia si Neptun - au fost luata la "puricat" de comisarii Garzii Financiare Constanta.
google-analytics.com