Cautare

284 de rezultate pentru "poze cu lorena" (5.03 secunde)
"Aceasta taxa se va scoate de la 1 iulie deoarece figureaza pe o lista de 99 de taxe pe care Uniunea Europeana le vrea eliminate", a declarat, vineri, purtatorul de cuvant al RAR, Lorena Stroe.
Era maritata de doua saptamani cu un tip pe care il credea iubirea vietii ei. ... Avea o trupa in Sibiu, care incepuse sa prinda faima si contracte, cand s-a combinat acum aproximativ un an cu Alex Mihut, zis Sonerie.
istoricul Adrian Cioroianu, regizorul Mircea Cornisteanu, director al Teatrului National din Craiova, scriitorul Mihai Firica , Adrian Miutescu, inginer, fost deputat, Dan Piroi, Vasi Baescu si Lorena Topciov de la Asociatia "Regele este Patria", Marcel Radut-Seliste - preot ortodox si publicist, Ioan Turculeanu, decanul Baroului de Avocati Dolj, Horia Uioreanu - inginer, deputat PNL de Cluj si Horatiu Buzatu - arhitect, fost deputat.
Si, cu toate acestea, de multe ori, odata ce compania investeste intr-un proiect al comunitatii, aceasta nu are posibilitatea sa urmareasca proiectul sprijinit, administratia nerespectand adeseori parteneriatul. ... Lorena Stoica, director Fundatia Carpatica (FDEC Romania);
Lorena Stoica, reprezentanta FDEC Romania, ne-a comunicat ca actiunea este parte integranta a proiectului "The Way it Works" - Responsabilizarea Sociala a Companiilor in Regiunea Carpatica, implementat de Carpathian Foundation Slovacia si care are ca partener responsabil pentru implementarea activitatilor in tara noastra, FEDEC Romania.
Cluburile doljene de judo LPS "Petrache Triscu", CS Universitatea Craiova si Independenta Calafat au participat, recent, la prima editie a "Cupei Severinului", competitie internationala desfasurata in orasul de la malul Dunarii, cu participarea a 480 de sportivi din Bulgaria, Serbia si Romania.
Marius Radu, cronometrat in primul schimb cu 48 sec 76/100, potrivit site-ului Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern, a devenit al treilea inotator roman calificat la JO 2016, dupa Robert Glinta (100 metri spate) si Norbert Trandafir (50 m liber).
Vedeta Kanal D s-a pus bine cu sefii si a pregatit un desert turcesc, in timp ce prezentatoarea Observatorului de weekend de la Antena 1 a delectat invitatii cu briose cu ciocolata Sunt tinere, frumoase si talentate!
Bonilash, secretul genelor lungi, te indeamna sa visezi cu ochii deschisi, alegand sa vezi de fiecare data frumosul. ... Acordurile de pian care au rasunat toata seara si melodiile interpretate de talentata Lorena au creat un univers ce a stat sub semnul sensibilitatii si feminitatii.
Recent, la castelul din inima Bucurestiului, Le Chateau, 300 de invitati au patruns in povestea monocroma, relatata cu multa eleganta si rafinament de designerul Alexandra Calafeteanu prin colectia REBORN.
In aceasta seara, de la ora 20.00, va avea loc a XIX-a editie a evenimentului concept - SOIREES DE LA MODE, cu participarea a numerosi designeri cunoscuti, specialisti din industria de fashion.
Intre 4 si 13 octombrie, publicul de toate varstele este invitat la intalnirea cu filmele de animație ale momentului la:
"Sa FIM ROMANI si sa ne mandrim cu acest lucru" Ne mai despart doar cateva ore de momentul in care Antena 3 sifabricadesteaguri.eu vor oferi romanilor cel mai mare steag din lume. ... "Romania se va schimba incetul cu incetul, prin exemplul nostru.
Activitatile, dar si exponatele aduse special timp de doua zile la Mall Promenada includ interactiunea cu antichitati stiintifice ca masina de scris Braille unica in Romania, dar si noi tehnologii ca dispozitivele de realitate virtuala.
Raluca Vasile, Dan Ioan, Nicu Rotaru, Oana-Maria Bucelea Marta Pozsonyi Elena Corina Laura Babos Lorena Somesan Carmen Manu Dorian Radu Alexandra Varlan, Nutritionist Maria Varga Ozzy Menabit, precum si voluntari Food Revolution cu care ne mandrim:
Raluca Vasile, Dan Ioan, Nicu Rotaru, Oana-Maria Bucelea Marta Pozsonyi Elena Corina Laura Babos Lorena Somesan Carmen Manu Dorian Radu Alexandra Varlan, Nutritionist Maria Varga Ozzy Menabit, precum si voluntari Food Revolution cu care ne mandrim:
- Franta si Germania contribuie cu acest document la crearea unei armate europene, a spus cancelarul german, evocand in special dezvoltarea unei culturi militare si a unei industrii de armament comune.
Un autocar cu peste 40 de turisti romani, care veneau din Olanda, s-a rasturnat la Nadlac. O persoana a murit Un autocar plin cu pasageri s-a rasturnat la 12 kilometri de Punctul de Frontiera de la Nadlac. ... ORA 16.30 Lorena Radu, purtator de cuvant al Politiei Arad:
Il invit pe domnul secretar de stat Katalin Kibedi, care va raspunde la o intrebare pusa de domnul senator Gheorghe Funar, in legatura cu incalcarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. ... - Deci, proiectul de lege a cazut, am votat de pomana raportul, ca sa fiu sincer cu dumneavoastra .
El a obtinut la alegerile parlamentare 20,34% din voturi in Colegiul 2 din Cluj, fiind devansat de Serban Radulescu (PD-L) cu 47,73%. Peter Eckstein Kovacs a intrat in conflict cu conducerea UDMR la inceputul anului 2008, cand in Parlament se discuta Legea Agentiei Nationale de Integritate.
google-analytics.com