Cautare

5040 de rezultate pentru "pop ion isu mm" (2.83 secunde)
Seful ISU Galati, col.
Seful ISU Galati, col.
Conducerea Grupului Rompetrol a anuntat ISU Constanta pentru a cere ajutor. La scurt timp dupa producerea accidentului, la fata locului s-au deplasat trei autospeciale de stins incendii, apartinand atat detasamentului de pompieri al rafinariei, cat si ISU.
Tot firma Dorela Dumitrescu a fost in decembrie 2008 in centrul unui scandal privind construirea pe Aleea Paltinis a unui sediu pentru Serviciul Inspectie Prevenire ISU Dolj, cand CJ Dolj a incheiat un contract-cadru cu societatea caracaleana pentru ridicarea cladirii in 12 luni.
ROMATSA, STS, si, dupa aceea, din punctul de vedere tehnic, si al meu, cel mai putin ISU", a declarat premierul.
In toate dispeceratele ISU exista calculatoare apartinind Romatsa, dedicate exclusiv alertarii in cazul accidentelor aviatice. ... Periodic, ISU si Romatsa fac aplicatii pe aceste calculatoare pentru a simula accidente de aviatie si reactia la acestea.
cauza - o pana de curent Peste 50 de persoane au ramas blocate, duminica, timp de aproximativ trei sferturi de ora, in roata mare din parcul de distractii Tei din Capitala, in urma unei pene de curent, informeaza ISU Bucuresti.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dambovita, copilul a fost muscat de un caine, pe strada, in comuna Potlogi, satul Romanesti, unde se afla cu sora sa in varsta de cinci ani.
- ORA 17.10 Una dintre victime, o doctorita, este resuscitata de echipajul ISU trimis la locul accidentului, iar celelalte trei persoane aflate in elicopter sunt de negasit. ... Conform reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Constanta, elicopterul SMURD se indrepta dinspre Tulcea catre Spitalul Judetean Constanta.
Plutonierul Anca Chirita, purtatorul de cuvant ISU Constanta, a declarat ca scafandrii de la ISU Constanta si echipaje de la Garda de Coasta cauta victimele, folosind inclusiv sonare.
Cu toate acestea, dincolo de interventia profesionista, desi cu mijloace limitate, a reprezentantilor ISU, nu s-au prea vazut reactii pe masura din partea Guvernului, inclusiv in ceea ce priveste acordarea unor ajutoare de urgenta celor direct afectati de calamitati si ramasi fara locuinte, sub cerul liber, impreuna cu familiile lor.
Peste 20 de persoane au solicitat ajutorul ISU, dupa ploaia torentiala de luni seara, din Capitala. ... Cele mai amri probleme au fost semnalate in sectoarele 4 si 5 a declarat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, pentru News.ro.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Delta al judetului Tulcea a fost solicitat sa intervina, in noaptea de vineri spre sambata, in zona localitatii Mila 23, pentru cautarea unui barbat in varsta de 25 de ani, care a cazut dintr-o barca in Dunare, potrivit unui comunicat al ISU Tulcea, scrie News.ro.
xxx Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov informeaza ca in urma cutremurului produs la ora 3:38:06 sunt efectuate recunoasteri in teren pentru a identifica posibile pagube, nefiind pana la acest moment inregistrate apeluri la numarul de urgenta 112.
La ce trebuie sa fie atenti copiii care se duc la scoala Avand in vedere decizia ministrului, Adevarul a solicitat de la reprezentantii ISU cateva sfaturi pe care elevii si parintii sa le poata aplica pentru a evita posibile incidente neplacute create de gheata prezenta peste tot in Capitala.
La fata locului, o zona greu accesibila, la o inaltime de aproximativ 15 metri, au fost trimise imediat un echipaj de prim-ajutor, o ambulanta de terapie intensiva mobila si un echipaj de salvatori specializati in interventii la inaltime (pompieri-alpinisti) al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arad.
Avand in vedere cele sesizate, la fata locului s-a deplasat un echipaj de siguranta publica si 4 autospeciale din cadrul ISU - Brigada de Pompieri 13 Septembrie, care au stins incendiul.
O tanara voluntar de la ISU Prahova a postat pe TikTok un filmulet in care parodiaza un apel la 112.
Echipajele ISU au intervenit de urgenta. In urma cu o saptamana, au avut loc exercitii militare cu munitie reala in Poligonul din Babadag.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Iasi, Silvia Spiridon, a declarat ca, potrivit primelor cercetari, soferul masinii nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferata.
google-analytics.com