Cautare

36 de rezultate pentru "pluta" (3.46 secunde)
Care apartine unui mogul media (vorba vine!) cam dus cu pluta. Ca SOV nu e tocmai un exemplu de sanatate mintala.
fabricarea autovehiculelor de transport rutier, a remorcilor si semiremorcilor (-99,7%), prelucrarea lemnului, fabricarea produselor din lemn si pluta (-58,7%), alte activitati extractive (-57,0%), fabricarea calculatoarelor si a produselor electronice si optice (-47,1%), fabricarea produselor textile (-41,8%)", sustine directorul Directiei Regionale de Statistica Dolj, Mariana Tanase.
Pentru ca CNA -ul este plecat cu pluta prin lume si membrii sai nu mai au timp sa se uite la televizor?
Sandalele de vara cu talpa ortopedica XL sau midi si platforma cu aspect de paie sau pluta pot fi purtate cu incredere si vara aceasta.
Tot felul de dusi cu pluta incearca sa ne arate semnificatia zguduitoare si intemeietoare si izbavitoare a condamnarii lui Voiculescu.
Cativa detinuti au incercat sa-si faca o pluta si au vrut sa fuga de pe insula. Au plecat noaptea. Dimineata, cadavrele lor spalau tarmurile insulei.
Daca ar face acest lucru - spune Pope - o mare parte din lumea buna l-ar privi dintr-o data, nu ca pe un individ plecat cu pluta, ci ca pe un stalp vrednic al comunitatii.
Cei doi, o fata si un baiat, se aflau pe o saltea pneumatica, insa un val le-a rasturnat pluta. Fiindca nu stia sa inoate, fata a strigat disperata dupa ajutor.
Cine credeti ca va mai avea curajul de a lua decizii, cand din nu se stie ce capricii ale unui procuror avid de putere, sau ale unui securist dus cu pluta, se poate trezi linsat mediatic, tarat in fata legii, facut una cu pamantul, familia lui tarata si ea in mocirla?
Pescarii pot sta cu ochii pe pluta toata ziua dar nici amatorii de drumetii cu barca nu se vor plictisi pe Dunarea de langa Calarasi.
In momentul de fata, daca este sa ne luam dupa toleranta, avem de exemplu minoritati de oameni sariti rau de tot cu pluta peste cascada care ar dori in visele lor cretine ca familia sa fie constituita dintr-o femeie si un caine - eventual si dintr-o camera HD.
Or, acest individ - expresia ii apartine - venit cu pluta de la Sibiu, se crede apropitarul informatiilor publice. Se crede apropitarul textelor fundamentale ale natiunii, pe care le morfoleste cum crede el, precum perisoarele rotunjite in palma gingasa a ravasitoarei Prime Doamne, cum o numeste Ion Cristoiu.
Pentru simplul motiv ca se prefac surzi, ei incearca din rasputeri sa convinga ca restul oamenilor sunt dusi cu pluta.
Privind in ograda vecinilor, parca mi-a mai venit inima la loc ca nu suntem asa dusi cu pluta ca altii.
Cate un elev mai dus cu pluta se gandeste ca s-ar exprima cel mai bine daca ar pasi in institutia de invatamant echipat ca Rambo si ar mitralia un numar insemnat de colegi.
Probabil, de fapt sigur, ca au si maghiarii o categorie de indivizi "dusi cu pluta" pentru care starile conflictuale le pica cum nu se poate mai bine, pentru a se refula pentru neimplinirile sau doar pentru ca au chef de hartag.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
google-analytics.com