Cautare

95 de rezultate pentru "pesu ionela" (3.02 secunde)
Alina Pesu si colegele sale se pot revansa printr-un joc bun astazi, cand vor primi vizita campioanei en-titre Olimpia Cluj.
Pesu, Ristache. Au mai intrat: Bascoveanu si Pozman. Urmatoarea deplasare pentru Real va fi la Brazi, duminica. Cele doua formatii se lupta pentru medalia de bronz in campionatul national.
Pesu. Au mai intrat: Dragomir, Botnaru, Bascoveanu si Mihalescu. Dupa meci, doua dintre fotbalistele craiovene, Ana Maria Stanciu si Olga Iordachius, au primit telegrama de convocare la nationala Romaniei pentru meciul cu Germania, programat pe 1 iunie.
Pesu. Au mai intrat: Botnaru, Bascoveanu si Dragomir. Pentru Real urmeaza un meci greu pe terenul campioanei Olimpia Cluj, iar in ultima etapa din play-off, formatia din Banie va juca miercurea viitoare, pe teren propriu, cu CS Brazi, miza fiind locul trei.
Semnata de senatorii Maria Petre, Dan Popa si de deputatii Roberta Anastase, Anca Boagiu si Ionela Bruchental, toti din PD, initiativa adoptata de Senat vizeaza "incurajarea natalitatii".
17 din 12 mai 2005, data de Tribunalul Bucuresti, Sectia a II-a Civila, presedinte fiind judecatoarea Ion Ionela, a vazut “lucrurile altfel“ si a respins cererea de interventie a PPCD fata de inregistrarea denumirii aliantei politice Polul Popular Crestin Democrat.
Printre demisionari se numara membrii Biroului Executiv al organizatiei municipale Vaslui, cea mai puternica filiala din judet, inclusiv Doru Husanu, presedintele organizatiei, Liviu Mazilu, Ionela Mocanu si Cezar Mihailus - vicepresedinti.
Rezultate notabile au obtinut Ionela Dinca (CS Universitatea Craiova), castigatoare in proba de 10.000 m, Danut Ceici (CSM Craiova), care a ocupat locul intai la 100 m si locul doi la 200 m si Roxana Ene (CS Universitatea), care s-a clasat pe locul doi in doua probe (100 m si 200 m).
Si l-a dat ca exemplu pe ministrul Internelor, PD-istul Vasile Blaga, care i-ar fi dat ordin deputatei PD, Ionela Bruchental-Pop, sa-l racoleze deputatul PC de Bihor, Eduard Raul Hellvig.
La 1,700 kg cozonacul costa la targ 45 RON bucata, iar un cozonac de 3 kilograme il vindem aici cu 85 RON bucata", ne-a spus Ionela Mincioaga de la firma Bujor.
In cazul numelor de femei, cel mai popular este Ioana, purtat de 385 de mii de doamne si domnisoare, urmat de Ionela, nume pe care il poarta 146 de mii de romance.
Ardean Ionel CA - Ionescu Ion, Avram Trandafir, Dumitru Ionela, Apetrachioaiei Daniel, Cucu Octavian, Panaitescu Laura, Hincu Vasile, Ifrim Vanghele, Gorgiu Aurelian Zona libera Nu are AGA.
Dupa ce din interiorul PD au "rasuflat" nume precum Oscar Benes, Daniela Dragomir, Emilia Murineanu (o pedista deloc fericita ca s-a vazut "incondeiata" in ziar) si Ionela Manafu, a caror activitate a lasat de dorit, pe lista "neagra" a democratilor s-a mai adaugat un nume:
De altfel, democratii bihoreni nu si-au facut inca publice sentimentele pro Basescu nici la sediul propriului partid, la prima lor conferinta de presa din aceasta campanie electorala, sustinuta de deputata Ionela Pop-Bruchental.
La intalnirea de ieri cu presa, deputata Ionela Pop-Bruchental a sustinut ca mitingul pro-Basescu de la Cluj a fost un mare succes, au participat 1.064 de democrati bihoreni si ca, dupa manifestarea electorala, liderii democrati din Ardeal s-au intalnit, in particular, cu Basescu intr-un local public din orasul de pe Somes.
Astfel, la Camera Deputatilor, in Colegiul 1 va candida Nicolae Hodisan, in Colegiul 2 - Cristian Ile, in Colegiul 3 - Romulus Motoca, in Colegiul 4 - Ionela Bruchental, in Colegiul 5 - Stefan Seremi, in timp ce pentru Colegiul 6 Salonta va candida deputatul Gheorghe Sarb.
Colegiul 4 - Bihor Sud-Est (Beius - Stei - Vascau) Alegatorii Colegiului 4 vor putea alege intre Ferkõ Jenõ (UDMR), Viorel Iuhas (PSD-PC), Ionela Pop-Bruchental (PDL), Nicolae Joita (PNL) si Vasile Garba (PRM).
Presedintele PDL Bihor a facut referire clara la Ionela Pop-Bruchental, Mircea Bradu si Mircea Matei, care nu au reusit sa obtina un mandat de parlamentar.
"Maine, 7 ianuarie, este sarbatoarea Sfantului Ioan Botezatorul, ocazie cu care isi vor aniversa onomastica peste 2 milioane de romani ce poarta numele de Ion sau Ioana, precum si derivate din acestea (Ionica, Ionut, Ionela, Nelu sau Nela).
Printre cei care au demisionat din PRM se numara prim-vicepresedintele Organizatiei PRM sector 1, Bogdan Nicolae, presedintele Organizatiei PRM sector 4, Daniela Patrascu, vicepresedintele organizatoric PRM Bucuresti, Mihai Pancos, presedintele Organizatiei PRM sector 3, Ionela Marinescu, presedintele Organizatiei PRM sector 5, Constantin Codreanu, vicepresedintele comunicare PRM Bucuresti, Vasile Lacatusu, si secretarul executiv al Organizatiei PRM Bucuresti, Gheorghe Nicolae.
google-analytics.com