Cautare

54 de rezultate pentru "pariuri" (3.97 secunde)
pariuri pe tema „cedeaza sau nu guvernul presiunilor venite dinspre mediul de afaceri?”. Raspuns: castiga cei care au pariat pe oamenii de afaceri.
O femeie a fost filmata cum lasa un carut cu copil in fata unui centru de pariuri din Bacau. Pe filmare se observa cum carutul este luat de vantul puternic si dus spre strada.
Poate ca unii au noroc, primesc mosteniri, castiga la loto, la cazino sau pariuri ametitoare. Cati asemenea norocosi cunoasteti? Unu?
Ne gandim iarasi la Congo sau ne impartim in tabere si facem pariuri care pe care doboara primul? Continuam sa luam parte la acest spectacol nedemn, ne impartim in sustinatorii lui cutare sau cutare?
In fine, agitatia liberala de a-si consolida pozitia avand in vedere ca PD-ul tot creste si tot creste, iar imposibilul Traian Basescu ii asteapta cu ciusca la cotitura, a inceput sa starneasca si primele pariuri.
Se joaca rezultatul la casele de pariuri? Deloc. Marea dezvaluire a lui Ciuvica nu pare sa mire pe nimeni. Parerea cvasiunanima era, oricum, ca SRI-ul este o cooperativa mare, impartita pe caprarii, in care fiecare lucreaza pentru cate cineva.
Nebunia rostogolirii acestui caz de disparitie a unei femei din Brasov ajunge la casele de pariuri cu subiecte ca "se va gasi cadavrul Elodiei?" sau "e vinovat sotul ei de crima?".
Ei au pierdut dupa urma acestor pariuri, nu au castigat, cum s-a intamplat in cazul firmei care a lansat acea reclama pe piata.
Amatorii de pariuri au un bun prilej pentru a-si testa inspiratia in alegerea casigatorilor sau perdantilor. Cei mai multi insa privesc cu oarecare nauceala declaratiile si zambetele mai mult sau mai putin strepezite, pe care le arboreaza cei implicati.
Adrian de 23 de ani, toti din Bucuresti, care in aceeasi zi, prin spargerea geamului, au patruns in incinta unei case de pariuri din, sectorul 3, cu intentia de a sustrage incasarile de pe weekend.
de 15 ani, toti din Bucuresti, cu privire la faptul ca, dupa ce au iesit dintr-o casa de pariuri, situata pe str.
Impresarul Bogdan Apostu a dezvaluit ca a intermediat discutii intre CFR si o firma de jocuri de pariuri sportive, care le-a propus ardelenilor un contract in valoarea de 1,1 milioane de euro pe sezon pentru a fi sponsorul principal.
Saptamana trecuta, Gigi Becali a dezvaluit ca a pariat 20 de mii de euro pe calificarea echipei sale in play-off-ul Conference League. Acum, FRF a instiintat UEFA ca latifundiarul din Pipera a jucat la pariuri pe meciurile echipei sale.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
google-analytics.com