Cautare

53 de rezultate pentru "oxford" (3.04 secunde)
Ortodontia este o specialaitate a stomatologiei care se ocupa cu studiul anomaliilor dento-maxilare si tratamentul lor ortodontic.(Dictionar de medicina Oxford) Specialistul ortodont este acel specialist stomatolog care corecteaza astfel de anomalii si care iti imbunatateste zambetul prin folosirea diferitelor tipuri de aparate dentare.
Un recent studiu britanic intreprins la Oxford de Dad Smith a relevat ca varstnicii cu niveluri anormal de scazute ale vitaminei B12 in sange sunt de patru ori mai predispusi la Alzheimer.
• Dar se vede bine treaba ca marile minti ale lumii, capete, "strategi" (politico-militari), nu au bagat in seama fabuloasa analiza a polemologului britanic (specialist in problemele pacii si ale razboiului), Lawreence Freedman, Colegiul Oxford :
Cambridge, Oxford, George Washington. Si cu toate acestea, cum e cu promovarea si sustinerea acestor genii, domnule Basescu, daca in loc de sprijin, presedintele tarii afirma sus si tare ca scoala romaneasca scoate tampiti?
Cercetatorii de la Universitatea Oxford au colectat si analizat informatiile medicale si stiintifice furnizate de Organizatia Mondiala a Sanatatii privitoare la 52 de tari europene legat de impactul bolilor cardiovasculare.
Cercetarile sunt continuate in cadrul proiectului Ultra Parallel Visible Light Communications, o colaborare intre universitatile Oxford, Cambridge, Edinburgh, St Andrews si Strathclyde, finantata de Engineering and Physical Sciences Research Council.
In Oxford Dictionary of Popes, un alt papa, si anume Ioan al XII-lea (955-963) este etichetat drept un Caligula crestin care a fost omorat de un sot gelos chiar in timp ce papa facea amor cu sotia lui.
Marcus Du Sautoy, profesor de matematica la Universitatea Oxford, a repetat acest experiment la Centrul de Neurostiinte din Berlin, in cadrul unui documentar pentru BBC:
Marcus Du Sautoy, profesor de matematica la Universitatea Oxford, a repetat acest experiment la Centrul de Neurostiinte din Berlin, in cadrul unui documentar pentru BBC:
Cartea cu titlul de mai sus, cu adaugirea „Insemnari“, a aparut in 1916, si are ca autor pe Stefan Zeletin, cunoscut filozof si sociolog, cu studii la Paris, Berlin, Oxford si cu un doctorat in filozofie obtinut la Erlangen, cu distinctia maxima.
Aceasta premiera pentru Oltenia ar fi de bun augur pentru fotbalul din aceasta zona, oltenii fiind, cum bine zice antrenorul emerit Nicolae Zamfir, o specie aparte in fotbal, iar Universitatea un fel de Oxford!
Universitatea Cambridge a urcat pe locul al doilea in noul clasament mondial al universitatilor. UK are patru universitati in top 10 QS World University Rankings 2023.
Sunak a studiat politica, filozofia si economia la Univ. Oxford. Sunak s-a nascut in 1980 in Southampton, pe coasta de sud a Angliei.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
google-analytics.com