Cautare

262 de rezultate pentru "operatie" (2.70 secunde)
tratamentul durerilor de spate fara operatie. ... Mergi in vacanta la mare sau in Capitala Romaniei si iti tratezi hernia de disc, spondiloza sau alte probleme ale coloanei vertebrale, fara operatie.
Ea a avut o operatie de implant mamar. Aceasta operatie si asa presupune multiple reactii adverse si rezultatul nu este de multe ori cel dorit de pacient.
In urma cu doua luni si jumatatea Angelina Jolie a suferit o operatie de dubla mastectomie dupa ce medicii i-au spus ca are 87% sanse sa dezvolte cancer la sani. Angelina Jolie si-a indepartat sanii dupa care a trecut printr-o operatie menita sa-i reconstruiasca.
Farcas) Mentionam in episoadele anterioare ca pe 20 iunie 2013 s-a anuntat terminarea operatiei de desecretizare si punere la dispozitia publicului a tuturor documentelor OZN aflate in posesia Ministerului britanic al Apararii, operatie care a tinut cinci ani si a implicat in total 209 fisiere, cu aproximativ 52.000 de pagini.
Dupa interventia chirurgicala facuta anul trecut la stomac, Teo Trandafir se pregateste pentru o noua operatie!
Dr. Youssef Chawi, medic specialist chirurgie estetica, este in prezent unul dintre cei mai buni chirurgi esteticieni din Bucuresti, activitatea sa profesionala desfasurandu-se actualmente in cadrul clinicii de Chirurgie Estetica ArcaLife, Sanador, Medlife si, de asemenea, in experimentatul colectiv al Spitalului de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri Bucuresti.
Aproximativ 25% dintre pacientii au incontinenta urinara dupa interventia chirurgicala si folosesc tampoane absorbante sau lenjerie absorbanta de unica folosinta pana la sase luni dupa operatie. Dar la doi ani dupa operatie, mai putin de 10% au inca nevoie de aceste tampoane absorbante.
In septembrie sau octombrie 1995, s-a visat intinsa pe o masa de operatie, goala, acoperita doar cu un cearsaf, in mijlocul unei sali. ... facuse intr-adevar o astfel de operatie la varsta de 17 ani).
si asta pentru ca Antonie Iorgovan se afla pe patul de spital, pregatindu-se de o operatie foarte complicata, ocazie cu care si cotidianul "Replica" ii ureaza senatorului Iorgovan insanatosire grabnica.
Dupa iesirea din spital, presedintele a declarat ca nu i-a fost teama de operatie. ... Nu mi-a fost teama de operatie.
Probabil reusita recunoscuta international deranjeaza pe foarte multi si nu pot sa nu observ ca mesajul domnului Iliescu, care aproape de pe masa de operatie transmitea ca presedintele in functie trebuie sa raspunda, in conditiile in care dansul inca n-a raspuns nici pentru mineriade, nici pentru victimele de la Revolutie, a declarat Traian Basescu.
Este pur si simplu o operatie chirurgicala pe o tumoare deschisa. Este un proiect de revenire la o situatie cat de cat normala.
O asemenea operatie nu se poate efectua, insa, in sistemul penitenciar din Romania, astfel ca avocatii lui Gigi Becali au inaintat o cerere privind intreruperea pedepsei.
Un studiu dat publicitatii de revista Archivi di chirurgia a demonstrat ca exista o relatie perfecta intre abilitatea de a juca diverse jocuri pe calculator si capacitatea de a efectua o operatie chirurgicala laparoscopica.
Solistul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, a fost introdus in operatie, dupa infarctul suferit noaptea trecuta, cand i s-a facut rau dupa un concert. Duminica, in jurul pranzului, Mihai Campineanu a fost dus in sala de operatie, urmand sa fie supus unei interventii chirurgicale.
A doua azi am intrat in operatie, si in timpul operatiei am facut o hemoragie extrem de puternica. ... La doua ore dupa ce am iesit din operatie, am facut hemoragie din nou, si am fost la un pas de a avea nevoie de transfuzie de sange.
Situatia acesteia, determinata de teama de cancer, nu este singulara, actrita Angelia Jolie suferind in urma cu doi ani o operatie de dubla mastectomie din acelasi motiv.
Catalin Striblea este constient si se pregateste sa intre in operatie la spitalul Bagdasar-Arseni. ... "Mana stanga si piciorul stang i-au amortit", a spus Corina Dragotescu, care se afla langa Catalin Striblea la sectia de terapie intensiva chiar inainte de operatie.
Atata timp cat mediul ramane acid, cancerul va reapare dupa o operatie de extirpare a celulelor canceroase. Oncologii cu experienta cresc alcalinitatea pacientilor, inainte de operatie.
Chiar si atunci cand avem de-a face cu lipoame policiclice, cu mai multe prelungiri, a caror lasare pe loc poate da recidive locale dupa operatie, lipoamele ca atare nu sunt tumori maligne.
google-analytics.com