Cautare

120 de rezultate pentru "mercur" (3.99 secunde)
Printr-o developare in vapori de mercur se obtine o imagine negativa in relief (o matrita). O fotografie realizata de inventator in 1837, prin daghereotipie, a reprezentat un colt din atelierul sau.
Mercur va da destula energie pentru a socializa, a explora lumea inconjuratoare si poate chiar pentru a descoperi cata dragoste va inconjoara.
Buclucasa planeta Mercur declanseaza cateva mici discutii in familie si va starneste interesul pentru reparatii casnice sau redecorari. Este foarte important sa va stabiliti prioritatile pentru casa si familie.
Trei planete - Mercur, Jupiter si Soarele - se afla in zodia dumneavoastra, ceea ce va da o stralucire de stea.
Planeta Mercur va determina sa fiti jucausi si sa va orientati mai mult spre jocuri, farse si tot felul de glume.
Cu Mercur in semnul dumneavoastra, sunteti dornici sa vorbiti cu ceilalti, in special cu oameni mai tineri. Tineti buzunarele deschise, deoarece Venus va rasfata cu tot felul de cadouri sau favoruri din partea altora.
Mercur se situeaza in partea de diagrama legata de sanatate si aceasta pozitie poate declansa adevarate crize de anxietate. Nu inseamna ca starea dumneavoastra se va imbunatati sau se agraveaza, ci pur si simplu veti avea tot felul de obsesii pe aceasta tema.
Atat timp cat Soarele si Mercur sunt in semnul dumneavoastra, este bine. Puteti dobandi un loc mai bun de munca si faceti cat mai multe pentru sanatate.
Si Mercur, si Marte sunt tot in zodia dumneavoastra si asta va face mult mai vorbareti, plini de idei, dar si agresivi mai ales atunci cand vreti sa convingeti pe cineva.
Saptamana aceasta, Mercur va conduce si veti suferi cateva influente extrem de diferite. De exemplu, puteti fi entuziasti, din punct de vedere financiar dispuneti de sume considerabile si veti dori sa achizitionati obiecte de lux pe care mai tarziu sa regretati ca le-ati cumparat.
Mercur va ajuta sa fiti indeajuns de abili ca sarezolvati rapid problemele. GEMENI 22.05-21.06: Sunteti dornicisa va redecorati casa, iar unii dintre dumneavoastra ati putea chiar sa speculati noi oportunitati imobiliare.
Studiile au aratat ca atat cuplurile cu probleme de fertilitate cat si barbatii cu anomalii ale spermogramei aveau in sange niveluri ridicate de mercur;
Lucrurile arata bine pentru dumneavoastra, mai ales ca Soarele, Mercur si Venus sunt in partea de sus a diagramei. Cei din jur vor fi impresionati de performantele dumneavoastra.
Venus este in zodia dumneavoastra si se intalneste acolo cu Soarele si cu Mercur. Vi se va intampla ceva interesant si sunteti gata sa va faceti debutul intr-un domeniu nou.
Mercur va face mai vorbareti, Venus, mai fermecatori si diplomati, Jupiter va inalta si va mareste lucrurile bune, iar Marte va starneste ambitia.
Saptamana aceasta Soarele, Jupiter si Mercur retrograd sunt in partea de sus a graficului acestei zodii. Asta inseamna ca veti fi in lumina reflectoarelor si ca va reasezati reputatia si pozitia dumneavoastra in societate.
Marte si Mercur se intalnesc ajuta indeosebi proiectele personale, dar si ambitiile profesionale. Luna plina din 21 ianuarie ar putea marca un moment prielnic daca esti in cautarea unui loc de munca.
Calea Lactee are in mijloc o gaura neagra masiva, denumita Sagitarius A, avand un diametru egal cu orbita lui Mercur (22,5 milioane km).
- 20 martie - Echinoctiul de primavara - 22 - 23 aprilie - Maximul curentului de meteori Liride - 6-7 mai - Maximul curentului de meteori Eta Aquaride - 10 iunie - Planeta Jupiter la opozitie (vizibila toata noaptea) - 21 iunie - Solstitiul de vara - 9 iulie - Planeta Saturn la opozitie (vizibila toata noaptea) - 16 iulie 2019 - Eclipsa partiala de Luna - 28-29 iulie - Maximul curentului de meteori Delta Aquaride - 12-13 august - Maximul curentului de meteori Perseide - 9 septembrie - Planeta Neptun la opozitie (vizibila toata noaptea) - 23 septembrie - Echinoctiul de toamna - 21-22 octombrie - Maximul curentului de meteori Orionide - 27 octombrie - Planeta Uranus la opozitie (vizibila toata noaptea) - 11 noiembrie 2019 - Tranzitul lui Mercur - 17-18 noiembrie - Maximul curentului de meteori Leonide - 24 noiembrie - Planetele Venus si Jupier in conjunctie (seara) - 13-14 decembrie - Maximul curentului de meteori Geminide - 22 decembrie - Solstitiul de iarna.
- Intre timp piata agroalimentara este invadata de legume pline de substante chimice si de peste din Italia si Spania (unde nimeni nu mai consuma peste de apa dulce) infectat cu mercur.
google-analytics.com