BERBEC 21.03-20.04: Este singura luna a anului cand va simtiti chiar obositi. Miercuri ar fi necesar sa nu promiteti mai mult decat puteti face. Aveti tendinta de a exagera si riscati sa dezamagiti pe cineva drag. In weekend, revin discutiile despre o proprietate comuna. Nu va lasati convinsi usor de argumente.

TAUR 21.04-21.05: In aceste zile interesul dumneavoastra se muta pe propria sanatate. Echitabila planeta Venus aflata vizavi de semnul dumneavoastra va deschide calea pentru relatii amiabile cu cei din jur si in special cu prietenii apropiati si partenerii. Continuati sa faceti o impresie buna.

GEMENI 22.05-21.06: Inca mai cautati modalitati pentru a va explora talentele creative si expresia artistica. Va bucurati de cateva invitatii la petrecere, pe care le veti accepta imediat, fara a sta prea mult pe ganduri. Si aerul inconjurator abunda de romantism si flirturi. Succes!

RAC 22.06-21.07: Buclucasa planeta Mercur declanseaza cateva mici discutii in familie si va starneste interesul pentru reparatii casnice sau redecorari. Este foarte important sa va stabiliti prioritatile pentru casa si familie. Asa veti reusi sa ii multumiti pe toti. Fiti realisti cu planurile.

LEU 22.07-22.08: Aveti un ritm de viata stresant si se pare ca nu va vedeti capul de atatea treburi. Cititi, scrieti, studiati mai mult ca de obicei si faceti cateva excursii, vizite si comisioane. Miercuri si joi va ocupati mai mult de casa si de cateva probleme ramase nerezolvate.

FECIOARA 23.08-22.09: Va ganditi la cateva modalitati de a va stimula veniturile sau sa va cautati un alt loc de munca. Daca aveti bani in buzunar vi se pare lumea mai frumoasa, nu-i asa? Planeta Marte va faciliteaza negocieri financiare legate de o proprietate. Nu strica niciodata sa fiti pregatiti.

BALANTA 23.09-22.10: Sunteti plini de energie si o folositi ca sa rezolvati multe probleme ramase in urma. Aceasta conjunctura va determina insa sa faceti si multe cumparaturi. Fiti atenti la cheltuieli. Acasa este bine sa faceti tot posibilul ca sa neteziti putin apele tulburi, scena poate deveni haotica.

SCORPION 23.10-21.11: Aveti o stare psihica buna si asta va determina sa achizitionati ceva nou in garderoba. Tineti cont sa nu faceti niciodata cumparaturi atunci cand sunteti deprimati. Spre mijlocul saptamanii sunteti capabili de mari negocieri, chiar daca veti deveni prea puternici pentru unele persoane.

SAGETATOR 22.11-21.12: Calitatea dumneavoastra de lider innascut este scoasa in evidenta zilele acestea. Se pare ca toata lumea doreste sa se aseze la masa dumneavoastra si sa lucreze in aceeasi echipa. Va place sa va planificati viitorul, asa ca va ganditi deja la mari proiecte pentru anul viitor.

CAPRICORN 22.12-19.01: Apriga planeta Marte ramane in semnul dumneavoastra pana pe 8 noiembrie. Acest lucru se intampla doar o data la doi ani, asa ca ar fi bine sa profitati de oportunitate in propriul avantaj. Se impune mai multa grija cand manevrati documente. Exista riscul sa pierdeti sau sa rataciti acte.

VARSATOR 20.01-18.02: Sunteti curpinsi de setea cunoasterii si va doriti sa faceti o schimbare de decor. Practic, vreti sa scapati de sentimentul ca va invartiti in loc. Ca sa va destindeti, va orientati spre studiu si poate va faceti chiar un nou hobby. In weekend va loveste o poveste de dragoste. Romantismul pluteste in aer.

PESTI 19.02-20.03: Nu ati putea alege un moment mai bun pentru a discuta probleme legate de o mostenire sau o proprietate comuna. De fapt, este o influenta favorabila ce va dura urmatoarele luni. Sunteti chiar norocosi. Spre sfarsitul saptamanii faceti o scurta excursie.