Cautare

76 de rezultate pentru "magiun" (2.84 secunde)
cozonaci, mere, magiun, zacusti si muraturi, turta dulce si covrigi, miere si cofeturi, ciocolata de casa si prajituri traditionale, afumaturi si branzeturi, pastrav afumat, placinte si multe alte bunatati.
Cei 100 de ani de reteta vor fi celebrati si la Ziua Portilor Deschise eveniment care va avea loc la Fabrica de magiun Topoloveni pe 11 septembrie, insa mai multe informatii despre acest eveniment vor fi oferite intr-un comunicat de presa viitor.
afumaturi bucovinene de la Baciu Petru, paine in trei culori de la Targul Domnesc, placinte calde si cozonaci, torturi si prajituri de casa, halvita de la Lipova si ciocolata de casa, turta dulce si covrigi de Pitesti, magiun de Topoloveni si dulceturile Topoloveana, siropuri, tuci si palinci, miere si produse apicole.
Bibiana Stanciulov si alti producatori din industria alimentara strang semnaturi pentru gratierea profesorului Mencinicopschi La festivitatea dedicata aniversarii celor 100 de ani ai retetei magiunului Topoloveni, doamna Bibiana Stanciulov, directorul general al Sonimpex Topoloveni (firma care produce Magiun de Topoloveni), a anuntat ca apelul pentru strangerea de semnaturi pentru cererea de gratiere a profesorului Mencinicopschi continua.
placinte si prajituri, paine in trei culori, paine cu slaninuta si usturoi, paine cu vin si masline, paine cu sfecla rosie si fel de fel de bunatati, Magiun de Topoloveni, siropuri presate la rece din Harghita:
sase soiuri de magiun de prune din vanata romaneasca, tuleu, stanlei, anaspet, clotuse si arjan, dar si palinca de pere - la 80 RON (o sticla sub forma de para, care se numeste Embrion cu personalitate, si care mai are in interior o para), sticlute de palinca - la 10 RON, la 100 ml.
Mai multe informatii despre produsele Topoloveni si Topoloveana pe www.magiun-sonimpex.ro sau pe pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/MagiunDePruneTopoloveni
Pe langa muraturi salate, dulceturi, siropuri si zacusti din toate zonele tarii, prajituri cu magiun si miere, foi cu bulion si fel de fel de bunatati, vedetele targului vin din Moldova si Muntenia :
Cum cere traditia la Piata Taraneasca veti putea lua pe degustate fel de fel de cofeturi si placinte, cozonaci, kurtos kalacs si langosi, poale-n brau si dobos, turta dulce si covrigi, ciocolata de casa si prajituri traditionale, branzeturi si afumaturi, dulceturi si zacusti, miere si produse apicole, verdeturi de sezon, flori, magiun de Topoloveni la pret special si produsele Topoloveana fara zahar, cornete boieresti si babic tataresc, dar si preparate la fata locului de gospodine pricepute din Dambovita.
turta dulce din Pitesti, ciocolata de casa si Halvita, Cozonacul Bujor, prajituri de la Braila, baklava si cafea la nisip, dar si mancare gatita la fata locului de gospodine pricepute, must, vin si tuici, placinte si Magiun de Topoloveni.
"Am adus si magiun din mai multe soiuri de prune: la 8 RON, 10 RON si 12 RON. Cel mai bine a mers la acest targ tuica batrana", a adaugat Emil Florescu.
Dulceata de lavanda, noutate la Bucharest Christmas Market 2015 Noutatile sunt dulceata de lavanda, magiunul de dovleac si dulceata Topoloveana de ardei iute, la standul Magiun de prune Topoloveni, al carei director general este Bibiana Stanciulov.
Acum,la cinci ani de la obtinerea Indicatiei Geografice Protejate, suntem obligati sa ne aparam drepturile, investitia si traditionalul Magiun de prune Topoloveni, in Justitie deoarece am surprins autoritatile statului cu o schema de calitate e care nu au stiut / vrut/ putut sa o protejeze conform Regulamentului Comisiei Europene, 1151/2012 Intre Erou si Martir a inceput al doilea secol de existenta a Magiunului de prune Topoloveni, in oricare dintre cele doua situatii fiind inscris numele in istorie pentru Sonimpex Topoloven, exemplu pentru patriotismul demonstrat prin fapte si atitudine Misiunea, viziunea si valorile noastre, Sonimpex Topoloveni sunt sanatatea consumatorului, pastrarea calitatii gustului, mentinerea noastra ca popor, nu populatie, prin orice fapte care atesta continuitatea exsitentei noastre pe aceste meleaguri.
visine, cirese amare, magiun de prune fara zahar - la 15 - 20 RON borcanul. Mioara Cotea ne asigura de faptul ca dulceata de cirese amare este ce mai cautat la acest targ.
Pe langa minunatul magiun de prune de Topoloveni, gasiti la standul Bibianei Stanciulov si dulceata de momordica si dulceata de cirese amare.
tablete de masa de cacao cu lavanda - la 20 RON, batoane cu menta, portocale, ciocolata pe bat pentru copii, cu pulbere de merisor, niste betisoare cu magiun neindulcit sau cu crema de nuca si rom,un biscuite cu faina de migdale, cu seminte de chia, dar si varianta vegana de Ferrero Rocher, Matero, de la numele fiului nostru.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
google-analytics.com