Cautare

1328 de rezultate pentru "liviu valciu" (4.44 secunde)
Liviu Dragnea nu s-a impacat niciodata sa fie eternul numar doi, care trage tot greul in timp ce numarul unu culege roadele. ... Am mai vazut un Liviu Dragnea trasand sarcini unor ministri. ... Si puterea lor va mai slabi, deoarece pana azi erau controlati, in mare parte, de Liviu Dragnea.
• Senatorul Ovidiu Liviu Dontu va ocupa functia vacanta de vicepresedinte al Comisiei juridice, de numiri, disciplina, imunitati si validari in urma votului dat de catre colegii senatori din Grupul PSD. ... Ovidiu Liviu Dontu și senatorul Șerban Nicolae.
Dragnea explica de ce Iohannis refuza o dezbatere cu Ponta Joi seara, in emisiunea "Romania alege presedintele", de la Romania TV, a fost invitat Liviu Dragnea care a spus de ce crede ca liderul PNL, Klaus Iohannis, refuza o dezbatere electorala cu Victor Ponta.
Liviu Dragnea a deschis seria declaratiilor: ... Liviu Dragnea a remrcat ca ora la care Victor Pota si-a inceput discursul - 18,30 - a coincis cu ora la care in mod traditional presedintele Romaniei se adreseaza opiniei publice.
Ce sfaturi are sociologul pentru Victor Ponta - Directorul IRES, Vasile Dancu, a discutat, la Adevarul Live, cu jurnalistii Dan Marinescu si Liviu Iolu, despre perspectivele PSD, in contextul recentelor conflicte care macina partidul. ... - Liviu Iolu: ... - Liviu Iolu:
Gabriela Antoniu) Liderul PSD Liviu Dragnea spune ca fostul premier Victor Ponta este cel mai recomandat pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor si chiar isi doreste sa ocupe aceasta functie, cei doi urmand sa aiba o intalnire in zilele urmatoare.
Liviu Dragnea a anuntat ca PSD are majoritate singur in 14 consilii judetene, in 11 poate face majoritate cu Alianta Liberalilor si Democratilor, iar in 2 cu ALDE si Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei.
De doua ori sah mat (Autor:Sorin Rosca Stanescu) Cu o viteza uimitoare, premierul Dacian Ciolos este inghesuit de catre Liviu Dragnea in coltul tablei de sah. ... La propunerea lui Liviu Dragnea, majoritatea PSD, intr-un timp record, a devenit autoarea unei premiere absolute in istoria Parlamentului Romaniei.
Dragnea si Grindeanu, la ceremonia de inaugurare a lui Trump Administratia republicana a lui Donald Trump i-a invitat pe Liviu Dragnea, presedinte PSD, si Sorin Grindeanu, premierul Romaniei, la ceremonia de inaugurare din 20 ianuarie.
Liviu Dragnea si premierul desemnat Sorin Grindeanu au anuntat componenta noului guvern: Sevil Shhaideh - vicepremier Liviu Dragnea a anuntat cine sunt ministrii propusi sa faca parte din Guvernul pentru care premierul desemnat Sorin Grindeanu va cere votul de investitura in Parlament. Sinteza declaratiilor lui Liviu Dragnea:
Florin Puscas ) Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost invitat in SUA, la ceremonia de inaugurare a mandatului de presedinte a lui Donald Trump, al 45-lea presedinte american. Alaturi de Liviu Dragnea, la eveniment va participa si premierul Sorin Grindeanu.
Adversarii lui Liviu Dragnea recunosc ca liderul roman a dat o lovitura de imagine cu pozele lui cu presedintele-ales Donald Trump petreanu.ro informeaza: Semnificatia pozelor Trump-Dragnea Liviu Dragnea a dat o lovitura de imagine cu pozele lui cu presedintele-ales Donald Trump, nu se poate nega asta.
Lucian Negrea) Fostul copresedinte al USL, Crin Antonescu, reactioneaza la dezvaluirile lui Victor Ponta, conform carora Liviu Dragnea ar fi fost cel care a negociat pactul de coabitare.
Dan Barbu) De cateva saptamani asistam la un adevarat razboi politic, presarat cu acuzatii, reprosuri, dezvaluiri din trecutul mai mult sau mai putin apropiat, intre Victor Ponta si Liviu Dragnea.
De asemenea, in lumina noului Dosar Tel Drum, Oprea - care este informat, punctual, de situatia din PSD, prin intermediul apropiatului sau Eugen Nicolicea, presedintele comisiei Juridice din Camera Deputatilor - este convins ca Liviu Dragnea va pierde curand sefia partidului.
De asemenea, se stimuleaza importurile si vor trebui gasite, in contextul adincirii deficitului de cont, noi surse de finantare a bugetului”, spune Liviu Voinea, director de cercetare al Grupului de Economie Aplicata (GEA).
Am vazut ca viitorul spre asta tinde“, a declarat Liviu Cioana, directorul general al MITLIV, care a explicat ca prima conexiune cu materialele de constructii a avut-o în 1995, dintr-o colaborare cu un actual concurent.
Fabricarea autoturismelor a reînceput de joi, cu angajati din schimburile unu si doi, producându-se în total 85 de vehicule, fata de o cadenta de 61 pe ora, cât avea uzina înainte de greva, a declarat directorul de comunicare al companiei, Liviu Ion.
Liviu Marian Pop, senator PSD, considera ca Victor Ponta conduce Romania pe drumul cel bun.
CGMB a aprobat exproprierile pentru Fabrica de Glucoza, Ciurel si Liviu Rebreanu Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a aprobat, in sedinta de joi, exproprierile pentru supralargirea soselei Fabrica de Glucoza, reabilitarea bulevardului Liviu Rebreanu si realizarea Penetratiei Splaiul Independentei - Ciurel - A1.
google-analytics.com